גדנ"ע.

גדנ"ע. ../images/Emo195.gif

ממ,אז אני נוסעת לגדנ"ע ממחר,עד יום חמישי. שדה בוקר,אם שאלתם :). |חיבוק ובהצלחה לדגים במצעדים !

idanri

New member
ווווואי תהני!!!

את נוסעת לגדנ"ע של הערבית או של ההכנה לגיוס?

טיפקסית

New member
דניאלה תהני :)

גדנ"ע זה אחלה דבר,תהני במטווח. ואם כבר אני מנצלש"ת את דניאלה כדי להגיד שאני נוסעת חד פעמי לארבעה ימים וחצי,אני אהיה בבסיס ואני חוזרת בחמישי בבוקר. ועז אז,תהיו טובים,תהיו יפים ,ותהיו דג נחשיים,ואל תשכחו לבוא בליללה [סתאם] קיצר תיהנו בזמן שאני לא פה משה ושלומפי-אני אתגעגע אליכם המון ואני אדבר אתכם ביום חמישי. אוהבת את כולכם המוון ד"א שימו לב לחתימה החדשה והמגניבה שלי -ולא זה לא מדבר על מישהו ספציפי. יאללה סאלאמאת

idanri

New member
מחכה שתחזרי בשמת ../images/Emo13.gif

נצל"ש
- גם לי יש חתימה חדשה.....

chen2408

New member
אוי קרררר שם

אבל מקום מגניב! הייי שם לא מזמן בטיול מהצבא... תהני!

Amber68

New member
חחחחח.. בגלל הגדנע של המזרחנות והער

בים שהיה השבוע היה לי ולשאר השכבה מאוד כייף..!! כל יום למדנו שעתיים ושוחררנו.. מורות לא הגיעו פשוט..

idanri

New member
אצלנו זה גם היה בשבוע שעבר

מיום ראשון עד יום רביעי....

Funky Giraffe

New member
יאללה למי אכפת

חמישישי אני הולך לעשות לינה בשטח ברמות מנשה!

° w a v e °

New member
מה למה

של הערבית דווקא היה כיף.. חוץ ממירי השמנה הזאת איענלאמאשלה שלקחה לי תבוטנים באמצע הלילה והשאירה אותי רעבה ומסכנה. אשכרה חוסה. וכאילו, את ענקית!!! את לא מבינה שהבוטנים שלי רק יזיקו לך? איף לכו תבינו תצבא הזה...

Amber68

New member
חחח.. את יצאת לזה בשבוע שעבר ?

ידידה שלי מהשכבה.. עישנה שם ותפסו אותה.. אבל לא העיפו אותה כי היא היתה "מצטיינת גדנע" !! חחחחחחחחחח !! היו 4 מצטיינים סה"כ וכולםםםםםם אחד אחד מהבי"ס שלי !! (ואחרי זה.. מי מעז להכחיש קשר קיים והדוק בין תימן לערבים ?!)

למעלה