גדנ``ע צלילה

t_eytan

New member
גדנ``ע צלילה

משהו יכול להגיד לי מה אני אקבל מהגנ``ע במידה ואני אסיים אותה? האם אנ יאצטרך לעבור גיבוש או ישר לקורס? ואם אפשר לפרא יותר על הגדנ``ע

avipe

New member
גדנ``ע צלילה

בגדנ``ע צלילה עושים שבוע אחד קורס צלילה ושבוע שני גיבוש שייטת קשה...ואם אתה עובד את הגיבוש אז אתה ישר לקורס...

רפאל 17

New member
לאיתן

הגדנ``ע זה חמישה ימים, ואז מי שרוצה חוזר אחרי סוף השבוע לגיבוש.... לאיזה תאריך אתה הולך? עברת את המיונים? רפאל

jedi knight

New member
רפאל יש רק גיבוש אחד

יש רק גיבוש אחד לשייטת ולא שניים כפי שזה נראה ואני יודע את זה משכן שהולך לזה . יש שני שבועות נפרדים לגדנ``ע מחזור יולי ומחזור אוגוסט אבל הגיבוש יערך לשני המחזורים באותו התאריך מתישהו באוגוסט

jedi knight

New member
אוטוטו מתגייס

זה לא ריאלי בשבילי ללכת לגדנ``ע אם הייתי במקומך גם הייתי בהחלט הולך זה נראה מעניין

ysofer

New member
אני הולך...

כפי שציינתי כמה הודעות קודם, עשיתי בדיקות רפואיות, ואני כנראה לא אעבור אותן בגלל נפח ריאות נמוך.. :-(

שייטת 13

New member
מאיתן לרפאל וכולם

אני מקווה לעבור את הבדיוקת בחיפה וכנראה שאני אעבור כי בעקרון אין בעיה מיוחדת ואני לא מעשן אז רוב הסיכויים שאני אעבור משהו יכול לענות לי סופית אם אני אעבור את הגנ``ע אז אני אתקבל לקורס או לגיבוש?????????????????? משהו שיודע בוודעות יענה בבקשה איתן

ysofer

New member
בפעם האלף..

אתה עושה את הגדנ``ע שבוע, אם אתה מסיים אותו, אתה עושה גיבוש מיוחד לגדנ``ע.. עברת את הגיבוש, אתה בפנים!! יש מבין? www.navy.org.il הכל שם

למעלה