גדלתי בשנה?

גדלתי בשנה?

העכברון הלך אתמול לפגישה הראשונה עם הכיתה כרמלה. המורה ניסתה להיות ידידותית כלפיו, אמרה לו שיש לה ילד ששמו זהה לשמו של העכברון, וככה בטוח שהיא לא תשכח את שמו, והיא מקווה שהוא ילמד ויהיה מאושר בכיתה אז העכברון נטול שן קדמית אחת, ענה שמאושר הוא כבר, אבל זה לא קשור אליה והלך הלאה. היא רצתה לתת לו חבוק ונשיקת טופי והוא חשב שיש דברים יותר מעניינים בכיתה מאשר תשומת הלב של כרמלה. החתלתול הציע שהוא ילווה אותו לבית ספר, כי הוא כבר גדול בכיתה ד ועוד שנתיים הוא יהיה במשמרות הבטיחות כבר. הוא גם טרח להזהיר אותו כמו פולניה קשישה מכל מכות מצרים שיכולות ליפול עליו בבית ספר. החל ממים חמים מדי בברזיה וכלה בילד שישתין על הרגל שלו בשירותים. הנמלה החרוצה כמובן שכבר ארגנה את התרמיל שלה, בערך לפני חודש .טוב שלא ארזה אז גם את הסנדוויץ´. היא כבר לא מתאימה קוקיות לגרביים. עכשיו היא בטראנד של פזור. והבלון המעופף...בדק לעצמו לבד , כבר שלשום , אם יש הסעות? (יש!) בדק אפילו אלטרנטיבות של תחבורה ציבורית(שמע שיש דבר כזה שנוסע ולא מחובר לגלגלים של אימא שלו), והחליט שבשביל לתאם שיעורי בחירה במערכת אין צורך להגיע לבית ספר ולכן התקשר למחנכת החדשה שלו ותיאם איתה טלפונית את הבחירה שלו. הגדול- לא בבית בכלל, בין הצבא לחברה לחברים, לשאר ושלל העיסוקים-לפעמים אני רואה עיניים ירוקות כחולות מציצות אליי בין השמיכות בצהרי יום שבת, ואז אני מבינה שהג´אמוס ישן הלילה בבית. והתנין מגיע הביתה לחופשת שבת מהטירונות –יותר ירוק ויותר ארוך מתמיד. ואני –שוב גדלתי בשנה???

חני ב

New member
מה זה? כמה ילדים יש לך?

העכברון הוא זה שעולה לכתה א´? המון הצלחה לו ולשאר ילדייך.

את מוזמנת לספור ואפשר להוסיף את

הכלבה המעוקרת שנדמה לי שהיא בהריון? נפלאות הטבע. החתולה הג´ינג´ית שלא יודעת שייעודה לצוד עכברים. העכבר האפור ז"ל שגר במדיח עד שהתחשמל אלפי החשופיות נטולות הבית בחצר לאחר הגשם והדרורה על גוזליה בצנור של מייבש הכביסה. ספירת מלאי. סוף

חני ב

New member
חמישה ילדים, ספרתי נכון?

כל הכבוד. אני מעריצה את כל אותם הורים אשר יש להם את הכוחות לכך.

חני ב

New member
וואלה, בחיי טעיתי!

נכשלתי במבחן... ואני עוד מורה לכתות א´. אז בכלל מגיע לך צל"ש.

AYELET1

New member
אש"ש

הופ הופ טראלה לה גדלתי בשנה
המון הצלחה לגור שבכיתה א!!!! המורה כרמלה הועמדה בפני המציאות
וגם לשאר "חובשי ספסל הלימודים" שלך , שנה טובה ומוצלחת.

המורה איילת

הצלחתי סוף סוף לקחת הודעה ולהעתיק אותה כמו שהיא! רק על זה מגיע למורה איילת את כל הכבוד ותואר המורה המצטיינת לשנת הלמודים הקרובה. לא מגיע לי
עבור ההצלחה המסחררת?

AYELET1

New member
מגיע גם מגיע ../images/Emo45.gif

ועם תואר המורה המצטיינת, האם אוכל גם אני לשבות-לדרוש העלאת שכר וכו´ ?

למעלה