גדי כנס...

XLittleDevil

New member
גדי כנס...

היי, אני לא יודע אם אתה זוכר אותי... הייתי פה לפני בערך 3 חודשים או יותר... אני בן דוד של יוני G3nesis וחבר של אופיר TheSini. העניין הוא כזה... אתה מתלהב מ-3 אנשים שנכנסים לך לשרת, זה ממש עצוב. אני יודע שאם יהיו שחקנים בשרת שלך הוא יצליח ברמותתת!! שתהייה בעניין, "סצינת השרתים הפרטיים של אמיו" בארץ (או איך שלא תקרא לזה, סתם ניסיתי למצוא לזה שם) הולכת ככה: 1. ילד בן 15 מקסימום פותח שרת על 97J עם מקסימום אקספי חנויות קלות. 2. מפרסםםםם את השרתתתתת ב_____, נכנסים לפחות 20-30 ילדים. 3. מוצא אדמינים בגיל שלו שאין להם חיים וכול היום אוונטים עם 50 קופסאות. אצלך זה ככה: 1. שרת בנוי טוב, חנויות טובות, נופל לעיתים קרובות, אקספי טוב, גרסא טובה. 2. נכנסים מקסימוםםםם 5 ילדים, השרת לא אקטיבי ונופל תוך הרבה יותר זמן ממה שהוא אמור ליפול. הדבר היחידי שמונע מהשרת שלך להצליח הוא חד וחלק - פירסום. אני בעצמי הייתי אמור לפרסם את אחד השרתים הקודמים שלך, אבל... שכחתי / לא היה לי כוח
מה שאני אומר - רוצה, תן לי מודעה מעוצבת יפה (לא תמונה, רק כתב וצבעים וסמיילים וכאלה) שיש בה: *פירוט אקספי *פירוט גירסא *פירוט חנויות *פירוט אדמינים/הרשמה *פירוט מפות בשרת *פירוט לינקים להורדה של קליינט עם לאנצ'ר ו/או לאנצ'ר <לבד>! *פירוט אוונטים *פירוט יצירת קשר (לא חובה) *פירוט דברים מגניבים בשרת כמו קבצים נוספים או מפלצות נוספות (לא חובה) תביא לי מודעה כזאת, אני אפרסם לך... (תתן לי אדמין בתמורה...
) זהו... בהצלחה, גל.

yadiday

New member
יפה יפה

מה שאני צריך - זה להגביר את הפרסום לפורום - אח"כ נראה... זה - כנראה - הולך ביחד (הפורום והמשחק :p)

yadiday

New member
ו....אמ.......ממממממממ.....

*פירוט אקספי = 7000 *פירוט גירסא = 1.02D *פירוט חנויות = מנסה לשפר חפצים (יש BB) החפצים לרמות נמוכות בעיקר *פירוט אדמינים/הרשמה = http://yadi.no-ip.info *פירוט מפות בשרת = הממממ...........לא יודע - אבל המפות ברמות הגבוהות לא עובדות לי *פירוט לינקים להורדה של קליינט עם לאנצ'ר ו/או לאנצ'ר <לבד>! יש פה באחד השירשורים לינקים *פירוט אוונטים = אני לעיתים רחוקות מקדיש לו זמן - ככה שאין עדיין איוונטים *פירוט יצירת קשר (לא חובה) = MSN שלי [email protected] *פירוט דברים מגניבים בשרת כמו קבצים נוספים או מפלצות נוספות (לא חובה) = לא יודע. זהו ? גדי

GiuGiaRo

New member
טוב כמו שהבטחתי...

פירסמתי את השרת בעיקר בעל פה לאנשים שאני מכיר והפצתי כמה שאפשר.... בנוגע למה שגל אמר-אהבתי את הניסיון החמוד לקבל GM או אדמין חחחחח גדי-אם תגיד לי עם איזה תוכנה אני יכול להכין רשימות של חנויות בלי צורך להתחבר לשרת בכיף אני יעשה לך חנויות
הייתי פה אממממממ ביייי

GiuGiaRo

New member
נ.ב.

גדי אם אתה יודע איך-בבבבקשהההההה תארגן שתהיה אפשרות של /post בשרת כי לפעמים שיש אנשים בפנים אני מת לדעת איפה הם ואני לא מוצא אותם=\ תודה

yadiday

New member
פה

יש כבר רשימה של החפצים בגירסה שלי : http://forum.ragezone.com/mu-online-servers/ad-yadi-xp-rate-7000-drop-rate-90-version-1-02d-uptime-24-7-a-185187-9.html ויש תוכנה בשם SHOPSEDITOR ב RAGEZONE - לא זוכר - תנסה ב DOWNLOAD CENTER :p
גדי. נ.ב. בקשר ל POST - אני אבדוק - אבל יקל עלי מאוד - אם גם אתה :p

GiuGiaRo

New member
=\...

אם הייתי יודע איך עושים הייתי אומר לך שעשיתי את זה ומבקש ממך להוסיף... ביקשתי כי אני לא יודע... ואין בעיה אני יעשה חנויות עכשיו

GiuGiaRo

New member
יש למישהו את התוכנה הזאת?!

הורדתי את התוכנה מRZ והיא לא עובדת לי! למי שיש שישלח לי בבקשה אותה במסר פרטי או משו (ShopEditor) Danke

GiuGiaRo

New member
Mu Item Bag/Shop Editor

Failed to load control "CommonDialog" from COMDLG32.OCX בלה בלה בלה.... וניסיתי כמה גירסאות להוריד כולם נותנים לי את אותה השגיאה

yadiday

New member
אם כך - חסר לך רכיב

של מייקרוסופוט - שנקרא DOT NET - חפש אותו - מאותו קום שהורדת את הEDITOR - צריך להיות שם קישור

GiuGiaRo

New member
שמע גדי

מאחר וניסיוני לעשות חנויות כשל,החלטתי לחפש חנויות של אנשים אחרים:p לכן בדוק בבקשה את קבצי החנויות האלו ותגיד לי מה דעתך TheSini!

yadiday

New member
ןןןןןןןיייייייייייייי

חכה - אוכל לגשת לשם רק מהבית (עוד 3-4 שעות) אולי אתה המועמד שלי ? ראה הודעה : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1391&msgid=94058505

GiuGiaRo

New member
כבר הייתי שם../images/Emo3.gif

והיה ממש כיף וגם היה ממש מהנה לעבוד איתך ביחד אני ישמח לקבל את התפקיד שוב

למעלה