גדי בכפר סבא

גדי בכפר סבא

כרגיל, להיות בהרקדה של גדי, מבחינתי, זו חוייה מהנה. אביבה אבידן, שרה בקולה הענוג. כל הרוקדים הנאמנים של גדי היו ואפילו בן זוגי הנחמד נסע נסיעה של שעה כדי לחגוג איתי את הערב ערב החג עם גדי שאני אוהבת. רק מה.. האולם ללא דרכי מילוט, בשלב מסויים לאחר שעליתי לשתות קפה פשוט לא יכולתי לחזור לרחבת הריקודים. אין לי מושג אם מבנה כזה עבר את תקנות הבטיחות. הייתי פשוט במלכודת. קיימת יציאה אחת מהטריבונה לרחבת הריקודים משני מפלסי ישיבה. אם ארחיק ואגיע לכפר סבא, לא אתפתה לביסקויטים בקפה.

eysagi

New member
היה פשוט ענק

ההפתעות לא הפסיקו השמחה היתה כל כך גדולה . זה לא כל שבוע כך שם בכפר סבא ,יש בדרך כלל מקום ולא צפוף פשוט אתמול היו המונים . רק ראש העיר היה מכפר סבא (-: וגדי...מה כבר יש לאמר ,כוח המשיכה !!! גם אם ההרקדה שלא תהיה בפארק תמנע הפארק יהיה מפוצץ !

את צודקת

אמש בערב, כשעשיתי את דרכי מהמזנון אל האולם, הייתה צפיפות נוראית, וחשבתי לעצמי שאם היו צרכים לפנות את הקהל בשעת חירום כלשהי, היינו בבעייה לא קטנה. ההרקדה הייתה פשוט תענוג. אביבה אבידן ליוותה את הרוקדים בשיריה, ככה שלא הפסדנו מאומה בשל הופעתה. חנייה ענקית, מיזוג טוב, קהל רב, עשו את הערב.

לין11

New member
שמחתי לפגוש אותך ראפ ../images/Emo24.gif

גם אני נהנתי מאוד מאוד. ההרקדה היתה נהדרת ובמהלכה היו הפתעות שונות כל הזמן. כבר בכניסה קיבלנו שי (עד שהבנתי מה זה...), מפלי שוקולד עם תפוחי עץ, בסקויטים ומרשמלו המתינו לנו, אביבה אבידן היתה נהדרת (ושרה בהתאמה לחיתוכי הריקודים) וגם צפינו בהופעה מרהיבה של להקת רקדנים צעירים ('צטערת, לא שמעתי את שם הלהקה). רקדנו מריקודיו של שלמה ממן שבא לבקר (ורקד את ריקודו המהנה 'סרט שחור לבן' עם בתו- יפיפיה אמיתית) וגם ריקוד זוגות חדש (נלמד בשבועיים האחרונים) של ירון בן שמחון בשם 'מחשבות'- ריקוד פשוט, זורם ומהנה. לסיכום- נהנתי כרגיל.

זאת היתה ההרקדה הכי יפה שאני זוכר

במשך השנים האחרונות. למרות שהיגיעו יותר מ-1000 רוקדים ,היה אפשר לרקוד בכיף מתחילת הערב עם ירון בן שמחון ובהמשך עם (גד-כך כונה בפי נציג העיריה ,עד שתיקנו אותו) גדי ביטון. למרות שאני כועס שמציפים אותנו עם ריקודים חדשים,הפעם שוב הפתיע אותנו גדי בהדגמת ריקוד זוגות מאד יפה,שרק אחד כמו גדי מסוגל להפתיע בצורה כזו.

הריקוד "מחשבות"

אינו חדש כל כך.. הוא נלמד בחוגים של גדי לפני כחודשיים. ואם כבר מדברים על ריקודים חדשים מאוד לא אהבתי
את הריקוד החדש של גדי השיר של אוהד חיטמן מקסים אבל ממש לא השתלב לי עם הריקוד...

באני4

New member
התלבטות: כפ"ס או האוניברסיטה

הייתי בהרקדה בכפ"ס בפעם הראשונה השבוע ונהניתי מכל רגע. לא רק מההרקדה אלא מכל ה"מסביב", שלטעמי הרבה יותר רגוע והרבה יותר ביתי מאשר באוניברסיטה. ההתלבטות שלי קשורה לרפרטואר הריקודים: אחד הדברים שמחזיקים אותי באוניברסיטה הוא רפרטואר הריקודים, שכולל המון שילוב בין ישן לחדש. סדרות הריקודים הישנים והדבקות שגדי שם, בעיקר במעגלים השני, פשוט מדהימות. השאלה היא אם בהרקדה בכפר סבא גדי ישמור על הרפרטואר המגוון מהאוניברסיטה. אם כן, אני מייד עוברת לרקוד שם. משום מה היתה לי הרגשה שהוא הולך כאן על יותר "מיינסרים" ואני מקווה שאני טועה....

ההרקדות של גדי

יצא לי לרקוד בהרקדות של גדי גם בבית דני, גם באוניברסיטה וגם ברעננה. אמנם, לא הייתי, עדיין, בכ"ס, אך הרקדה זו היא ההרקדה ששונעה מרעננה, ואאל"ט, הרוקדים הם כמעט אותם רוקדים שרקדו אצל גדי ברעננה. בשלש ההרקדות אמנם המרקיד הוא אותו מרקיד, אך הקהל שונה ולכן ההרקדות אינן זהות לחלוטין. זהו, לע"ד, גם הסוד הגדול של גדי, שיודע לקרוא את הקהל ולהתאים לכל הרקדה ולכל קהל את הרפרטואר המתאים לו. ולכן, הייתי ממליצה לך לנסות, עוד פעם, את ההרקדה בכ"ס - שלא באירוע חגיגי - ורק אז תוכלי לגבש דעה.

../images/Emo92.gifאני מעוניינת לקבל יותר פרטים

אומנם, החוג של גדי בכפר סבא התחיל לא מזמן, אבל בתור אחת שמכירה את ההרקדות של גדי באוני' (בכפר סבא לא הייתי), הייתי רוצה לקבל קצת מידע על החוג בכפר סבא. כמו למשל- 1. האם גם בהרקדה בכפר סבא עוצמת המוסיקה גבוהה כמו זו שבאוניברסיטה? 2. מה טווח גילאי הרוקדים בכפר סבא? 3. האם יש גישה נוחה לשם בתחבורה ציבורית (לבאים מגוש דן)? 4. האם זהו חוג מצעד ראשון, או שההרקדה מתחילה מיד בחוג הבינוניים? 5. מהי חלוקת הזמן בין ריקודי הזוגות לריקודי המעגלים? 6. האם יש רצפת פרקט? * לא מזמן, נערכה השוואה בפורום בין ההרקדה (של גדי) בבית דני לבין ההרקדה באוניברסיטה. תודה מראש, לאלו שיואילו לענות בצורה רצינית. אנא מכם, בלי לכלוך והשמצות!

לין11

New member
שנה טובה דבקה

אנסה לענות על חלק מהשאלות- 1. עוצמת המוסיקה- לדעתי מעט נמוכה לעומת האוניברסיטה (או שאולי התרגלתי/התחרשתי כבר
). 2. טווח הגילאים מבוגר יותר בהשוואה להרקדה באוניברסיטה, וגם ביחס לבית דני. 3. תחבורה ציבורית- מצטערת, אינני יודעת. 4. ההרקדה מתחילה בשעה שמונה- באולם נפרד מתחילים מהצעד הראשון, ובאולם המרכזי בינוניים (או שאולי ההיפך?). 5. מעגלים מתשע וחצי - כשעה. אח"כ זוגות גם כשעה ואח"כ מעגלים עד חצות. ומשם ועד סוף ההרקדה זוגות. 6. רצפת פרקט נוחה, שתיה חמה, מיזוג ומאוררים. עוד לגבי האולם- צורתו מרובעת יחסית, מה שמקל על הצפיפות במעגלים. מקווה לראותך בקרוב

תודה יקירתי../images/Emo140.gif

ושוב (למרות שבירכתיך במסר אישי)- שנה טובה! "אם מוחמד לא בא אל ההר...ההר בא אל מוחמד"
אז, אני כבר מתחילה להכשיר את ההר בשבילך

למעלה