גדי אחי זה אני!

UnseenMG1

New member
אחי דחוף!!!

אני באמת רוצה לקבל את הפול סטאטס וכנפיים וחרבות לבי קיי אחי כי אני ממש רוצה להתקדם ולעזור לחברים שלי בשרת אז אם אתה יכול לסדר לי את זה אני אודה לך מאוד

yadiday

New member
יש לך

מקסימום סטאט - לפני המחיקה - ולכן אל תעלה אפילו נקודה אחת אחרת המערכת "תנקה" את הדמות שלך....
קיבלת עוד כמה צ'ופרים [רמה 381] [הפכתי אותך ל BLADE KNIGHT] גדי.

UnseenMG1

New member
אתה מלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

אתה מלך אחי אין אלעיך ובתודה ענננקקקייייתתתתתתתתתתת BlackCobra

UnseenMG1

New member
עוד דב רחשוב!!

אחי חבר שלי רוצה להיות ג'י אם והוא רוצה גם פול סטאטס אז אם אתה יכול לסדר זאת אתה מלך ואל תשכח להביא לו גם סט הכי טוב לאס אם והשם שלו הוא DarkSM

יאדי כנס יש פה את הפרטים לג'יאם שלי

השם משתמש הכללי שלי זה omri557 ואפשר לקרוא לג'יאם Omri558 או Omri557 ואני יישמח אם הג'יאם יהיה ביקי עם פול או עם סט נחמד :) אם לא אז לא חייב אבל אני מעדיף סט ותודה מראש

UnseenMG1

New member
אחי אתה רוצה להיכנס נעלה רמות ונעשה ריסטים?

אחי אתה רוצה להיכנס נעלה רמות ונעשה ריסטים? אם כן אחי תתחבר היום או מחר בשעות הצהריים יעני מ11 בבוקר עד הלילה מצדי

UnseenMG1

New member
ושכחתי!!

אתה יכול להביא לי רינגים וכנפיים וחרבות BONE כי אני ממש צריך את זה ואם תוכל בבקשה לעשות לי כמה ריסטים בוא נגיד כמו 5 או 10 כי ככה זה יהיה הרבה יותר כיף =]

yadiday

New member
קיבת כל כך הרבה דברים...

בוא - שחק כמה ימים - ואז אראה מה אוכל לעשות.... בקשר לחבר שלך - זה שם החשבון שלו ?....אז הוא קיבל

UnseenMG1

New member
לא אחי זה שם השחקן שלו!!

מצטער אחי שלא אמרתי לך אבל זה השחקן שלו והוא רוצה שבמקום על האס אם אז שהאם ג'י שלו יהיה ג'י אם והשם שלו הוא ToyMG

יאדי על השחקן שלי שמת ג'יאם?

יאדי על השחקן שלי שמת ג'יאם? רשמתי לך תפרטים שלו

UnseenMG1

New member
אחי אתה מחובר עכשיו?

אחי אתה מחובר עכשיו? אם כן שלח לי הודעה ל- BackCobra

UnseenMG1

New member
אחי לא יכולתי אתמול כי חזרתי מאוחר!!!

תתחבר היום בבוקר או אם אתה קורא את זה היום אז מחר בבוקר תתחבר ונשחק ביחד אחי לילה טוב!!! BlackCobra

למעלה