גדיתיש לי שאלה

XXVirusXX

New member
גדיתיש לי שאלה

בפורום העלו הודעה שאתה האקר ושיש לך סט אקסלנט+13 אני הבאתי לך את הסט ולא צריך להגיד שאתה לא זוכר... כי עכשיו הרבה חושבים שפרצו את השרת....

XXVirusXX

New member
D-:

בפורום השני (שברוסית)התלוננו שאתה האקר... וראיתי שגם ענית לאותו האחד ברוסית...הוא הביא סכרינים בפורום...

yadiday

New member
אני עניתי ברוסית ??? O_O

אני בכלל לא יודע רוסית .... דרך אגב.. אני מחפש מהיכן עודים RESET באתר - ולא מוצא...

XXVirusXX

New member
רסט עובד אוטומטית

כאשר אתה מגיע לרמה 400(יוצאים מהמשחק לדקה) כן זה נראה לי מוזר...אתה ענית ברוסית...זה מה שראיתי לפי התמונות שקיבלתי... אם אתה מעוניין תביא לא אימייל אני אשלח לך אותם ותראה בעצמך..

yadiday

New member
שים כאן

ו......אני לא מחבר מדינות העמים - ואין לי שום זיקה לשפה הרוסית (פרט לכמה מילים) ובטח שלא לכתוב...
גדי.

osherm1

New member
הי

את יכול לעשות לי טובה אני הבן של גדי אתה יכול לתת לי סט אקסלנט +13+אפשרות וכד' לקוסם

ofekgg

New member
חחחחחחח

לפני כמה חודשים גדי התחתן????? לא יותר מ-9 ^_^ ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

XXVirusXX

New member
אתה האחרון שאני אביא לו

השאר יחפשו לבד (בקלימה אפשר למצוא הכול) בדקתי אישית ומצאתי אקסלנת הוריקן רד ספיריט כנפיים מרמה ראשונה ושניה... וזה נופל בכמויות. מה הניק שלך במשחק?

ofekgg

New member
למה מישהו יכול להרוג בקלימה חוץ ממך

?????????????????????????

XXVirusXX

New member
יש כבר

לדוגמה zozo_MG labi Sasuke ועוד הרבה... יש להם כבר 25+ריסטים... אתמול הלכתי אם zozo לקלימה הוא הרג שם יותר מהא ממני...

ofekgg

New member
כן אני יודע.....

אבל הMG שלי לא מצליח לשים את הARMORE הראשן ויש לי את כל הנקודות המספיקות ואני לא יודע למה
אני גם הורדתי את כל מה שהיה צריך [פאטץ+הגרסא הרגילה]
אני לא יודע למה אז תבדוק
אופק

למעלה