גדיל, זה בשבילך אחותי:)

epitaph

New member
גדיל, זה בשבילך אחותי:)

אז ככה לפי הפרטים של מפת הלידה שלך: השמש במזל דלי מציג אופי רגוע ונוח (כמו כול מזלות האוויר) אך מעט בלתי צפוי ויש נטייה למרוד במוסכמות (אורנוס הכוכב השליט עושה אותו מורד מטבעו). בני מזל דלי עלולים להיות מצחיקים ביותר, הפכפכים במזגם, מקוריים, בלתי תלויים ויהירים עד מאוד (יכולים, לא בהכרח). ולבני המזל יש נטייה לשימוש תכוף בביטוי ``חבר`` (או ``אחי`` במקרה שלך). הירח ונוגה במזל גדי מראה על אדם שנוטה לבגרות נפשית, שחושש להביע רגשות וגם מעט מאופק באהבתו (למעשה את תהיה צריכה להיות ברגשותיו של חברך לפני שתעזי לבטא את את רגשותייך). מפאת גורמים שלא תלויים בי (בגרות בספרות) אאלץ לקטוע את ההודעה ולהמשיך יותר מאוחר. אני יודע שזה מעט כללי ושטחי אבל אם תוכלי לרשום לי אם לפחות צדקתי עד עכשיו אני הודה לך.:) אה...יאיר ושבי אני אשמח לקבל הערות גם מכם -עדי-

אכן ככה, אך השמטת הרבה פרטים חשובים

:) :) :) קודם כל, האופק במאזניים, ובניגוד למזל דלי ``פורץ המסגרות החברתיות``.. מאזניים דווקא מאוד `מתאמצים` לפעול לפי הנורמות והערכים החברתיים - ככה שלפנינו ניגוד חריף! וייתכן שבתוך תוכה פועל מן דחף תמידי להיות שונה וחריגה... רק שאופק מאזניים גורם להכל להישאר בגדר פנטזיה בלבד, ומסביר לה בעדינות, כאופייני למאזניים, שיש מסגרות שצריך לשמור עליהם - ואי אפשר סתם לחורר את הפרצוף, לצבוע את השיער בירוק וכדומה - מה גם ששבתאי בבית 1, אומנם בצמידות חלשה מאוד לאופק.. ובכל זאת! הוא גם יודע היטב שיש מסגרות שאסור לעבור, וחוקים שאסור לשבור. ואם על שבתאי מדברים, הרי שהוא בצמידות חזקה לצדק - וגם פה יש ניגוד אינטרסים חריף בהיותם כוכבים מנוגדים באופיים - פועל פה מצד אחד רצון להתרחב, לחפש גבולות חדשים, לחקור גבולות שלא נראו - ובכלל, להתפשט זו מילת המפתח... והנה שבתאי מראה על צמצום, הסתפקות במועט - ובמיוחד על גבולות שאין לעבור! צדק ``מדוכא`` כזה בהחלט יכול לרמו על השמנה פיסית שמראה על התגוננות נפשית... על אדם שנורא רוצה לשגשג - והדרך היחידה שהוא מוצא לעשות זאת היא רק באמצעות הגוף - כי תכך`ס שבתאי לו נותן לאדם לעשות זאת. אין ספק שזו צמידות שמראה על אינטלקטואל גבוה, מכיוון ששבתאי כוכב מעמיק במחקרו - וצדק רחב אופקים, ואינטילגנט בפני עצמו :) ובנוסף לצדק ושבתאי גם פלוטו בא להתארח בבית 1 - ולא מספיק דו הפרצופיות שמשתקף מצדק מחד גיסא, ומשבתאי מאידך - עכשיו גם בא פלוטו להוסיף את המיסתוריות, ותהיה סמוך ובטוח שזה אדם שאנשים מתקשים להבין... כמובן שזה גם מראה על אופי חזק, בעל יכולת טיהור, התחדשות ופתיחת דף חדש, ובמיוחד בעזרת הסביבה והזולת (מאזניים). אה..! וכמובן! בדלי יש מצבור כוכבים אישיים - מה שכמובן מגביר את האינדיבדואליות, האיחוד, האינטלקט והצורך בחופש, תנועה וסקרנות. מאדים שבצמידות למרקורי מראה על חשיבה מאוד אימפולסיבית, מיידית.. המוח רץ, המילים בורחות - ולפעמים קיים חוסר טאקט. תיקון טעות: מרקורי בדגים, כך שאין מצבור כוכבים בדלי - מה שכן מרקוי הופך את החשיבה ליותר הומנית, אומנותית... ואין ספק שבנוסף לדלי לפנינו אדם, שאיך אומרת לינדה גודמן?, חולם על הקשת בענן - אבל הוא גם יודע טוב טוב ממה היא עשוייה - ובכל זאת... הוא ממשיך לחלום עליה. ולסיכום: ירח בהיבט הרמוני לחירון בהחלט מספק אינטואיציה חזקה, זיכרון.. ואינטילגנציה כבר אמרתי? בהצלחה עדי בספרות :) מחזיקים לך אצבעות... H-( מספיק, לא? -שבי- B-)

למעלה