גדילה ופיתוח שרירים !

crackerz

New member
גדילה ופיתוח שרירים !

לפני שבוע או שבועיים החלטתי שאני רוצה להתחיל לגדול ולפתח שרירים. דיברתי אם כל מיני אנשים והסתכלי בכל מיני מקומות והבנתי את רוב הדברים. בימים אלה אני עובד על הבטן ואני עושה בעיקר כפיפות בטן , ואני עובד מסודר ( רועי עזר לי לתכנן את תכנית האימונים , תודה רועי ! ) לפי מה שהבנתי אם אני לא אוכל נכון אז פשוט לא יהיו תוצאות ולא יקרה כלום. אז מישהו יכול להגיד לי בערך תפריט של גדילה ופיתוח שרירים ? בימים אלא אני אוכל משהו בסגנון הזה : ( אני לא יודע אם זה טוב ) שמונה בבוקר : קורנפלקס עשר בבוקר : פרוסה עם משהו בין אחד וחצי בצהריים לשתיים וחצי : ארוחת צהריים בסביבות שש בערב : קורנפלקס ( בשעה הזאת אני לא יודע כל כך מה לאכול אז אני אוכל קורנפלקס בדרך כלל , למישהו יש רעיון מה אני יאכל בשעה הזאת ? ) שבע וחצי : אימון שמונה בערב : ארוחת ערב

דורון K

New member
תזונה לאימונים

אז קודם כל אני רק רוצה לציין שהיפרטרופיה(חיזוק שרירים) תלוי במספר גורמים: 1)הצופן הגנטי. 2)גיל. 3)עצימות האימון והתאמתו למתאמן. 4)תזונה. 5)שינה מספקת,ומנוחה מספקת בין האימונים על אותו שריר. אז ככה,בנוגע לתזונה הייתי ממליץ לך לפגוש תזונאי ספורט להתייעצות,אבל אתן לך כמה דברים התחלתיים שחשובים לגדילת שריר:אכילה של 7-5 ארוחות ביום שכל אחת צריכה לכלול פחמימות מורכבות(ועדיף שגם חלבון) במרחק שלא יאוחר מ-4 שעות בין הארוחות,צריכה של כ-1.5-1.2 גרם חלבון לכל קילוגרם ליום,עכשיו בנוגע לפחמימות העניין תלוי במה הקצב שאתה רוצה לגדול(ועם כמה שומן?),אבל בדרך כלל אנשים שרוצים להתחזק בשריר צריכים לצרוך כ-800-500 גרם פחמימות ביום שרובם המכריע מורכבות,לשתות 10 כוסות מים לפחות ביום וכמובן להקפיד על אימון נכון.

גוסף

New member
אני חייב |חיה|

טוב ברקצינות אם אתה רוצה לגדול אתה צריך להשמין לפחות בהתחלה ... וזה גם תלוי במבנה שלך (כמה שאתה צריך לאכול) אם אתה שמנמן
... אז לפני שאתה מתחיל להוריד באחוזי שומן תבנה שריר ואחרי שיש לך את הגודל תתחיל בעבודה הקשה ותוריד שומן אם אתה רזה באופן טבעי (כמוני) אז תתחיל לאכול כמו חיייייייייייה פשוט כמו בהמה כל מה שאתה מוצא תכניס לפה ולתחת (בחירה שלך) ואחרי זה תוריד את מה שאתה מעלה ... ותשמור על השאריר

למעלה