גדול. תכנסו לפה, זה ממש ממש מצחיק. וכן, זה די קשור לטראוויס. פשוט תלכנסו ותקשיבו.
G Girl From Mars New member 27/8/05 #1 גדול. תכנסו לפה, זה ממש ממש מצחיק. וכן, זה די קשור לטראוויס. פשוט תלכנסו ותקשיבו.
T The Girl Who New member 27/8/05 #2 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif וואא זה נשמע ממש טוב. חבל רק שלא ראו גם מהקליפ של WTRY. ומה הקשר לסוף??XDD תודהה!
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif וואא זה נשמע ממש טוב. חבל רק שלא ראו גם מהקליפ של WTRY. ומה הקשר לסוף??XDD תודהה!
G Girl From Mars New member 28/8/05 #3 כן זה ממש נחמד.../images/Emo6.gif אבל בלה, פראן אמר מתישהו שהבסיס של השיר WTRY הוא וונדרוול. אפעם לא באמת הצלחתי לשמוע לגמרי את הדמיון עד זה.
כן זה ממש נחמד.../images/Emo6.gif אבל בלה, פראן אמר מתישהו שהבסיס של השיר WTRY הוא וונדרוול. אפעם לא באמת הצלחתי לשמוע לגמרי את הדמיון עד זה.
T The Girl Who New member 30/8/05 #6 ../images/Emo69.gif גם אני עוד לא ממש הצלחתי לשמוע את הדמיון בין השניים...
T the afterglow New member 28/8/05 #4 ../images/Emo6.gif משעשע אואזיס גרין דיי not my favorite . אם אנחנו כבר בקטע של קטעי ווידאו, לא קשור לטראוויס אבל זה ממש מצחיק
../images/Emo6.gif משעשע אואזיס גרין דיי not my favorite . אם אנחנו כבר בקטע של קטעי ווידאו, לא קשור לטראוויס אבל זה ממש מצחיק
G Girl From Mars New member 29/8/05 #5 גם אני לא הכי אוהבת אותם.../images/Emo3.gif במיוחד לא את גרין דיי. ואואזיס - רק שירים מהאלבום הראשון. ואני לא מצליחה לראות את הקטע.
גם אני לא הכי אוהבת אותם.../images/Emo3.gif במיוחד לא את גרין דיי. ואואזיס - רק שירים מהאלבום הראשון. ואני לא מצליחה לראות את הקטע.
T The Girl Who New member 30/8/05 #7 הממממ..... אואזיס היו די טובים...אני זוכרת שדי אהבתי אותם לפני שנים. ולגרין דיי יאמר לזכותם השיר Time of your life. ווידאו מצחיק. XDD
הממממ..... אואזיס היו די טובים...אני זוכרת שדי אהבתי אותם לפני שנים. ולגרין דיי יאמר לזכותם השיר Time of your life. ווידאו מצחיק. XDD
S scoobysnax New member 30/8/05 #9 ../images/Emo12.gif מה עם wake me up when september ends? שיר יפההה או שסתם התחברתי אליו יותר מידי
T The Girl Who New member 31/8/05 #10 ../images/Emo45.gif בעיקרון אני לא מאוד אוהבת את הסגנון שלהם, אבל כן יש להם כמה שירים טובייים.
G Girl From Mars New member 1/9/05 #11 לא אוהבת את השיר הזה.../images/Emo122.gif לא יודעת, במיוחד לא את המוזיקה. שוב, יותר אהבתי את השירים הישנים שלהם, משהו בסגנון time of your life. לא יותר מזה.
לא אוהבת את השיר הזה.../images/Emo122.gif לא יודעת, במיוחד לא את המוזיקה. שוב, יותר אהבתי את השירים הישנים שלהם, משהו בסגנון time of your life. לא יותר מזה.
T the afterglow New member 1/9/05 #12 כן אני מסכימה הגרין דיי של פעם בהחלט יותר טובים היום הם סתם קקי