גדול!!! http://www.youtube.com/watch?v=ny1qc6yQC48
E El Tablao New member 5/8/07 #5 בא לי להקיא................. הרקדן הרבה יותר טוב מהגיטאריסט...... גועל נפש.......
E El Tablao New member 7/8/07 #11 לתלות את בן הזנונים זה חילול הקודש.... השם יתלה את בן היונה מהאףףףףףףףףףףףףףף....
S s a n s a New member 7/8/07 #8 איך שכחתי..! מישהו יודע מה שם השיר ומה שם הזמר? אמרו לי שהזמר זה rafael romero אבל זה לא מצא לי כלום.. וגם אמרו ששם השיר הוא una farruca de galicia, וזה לא הגיוני שזה יהיה השם.. אם תוכלו לומר לי זה ממש יעזור.. תודה!
איך שכחתי..! מישהו יודע מה שם השיר ומה שם הזמר? אמרו לי שהזמר זה rafael romero אבל זה לא מצא לי כלום.. וגם אמרו ששם השיר הוא una farruca de galicia, וזה לא הגיוני שזה יהיה השם.. אם תוכלו לומר לי זה ממש יעזור.. תודה!
E El Tablao New member 7/8/07 #10 שם השיר והזמר שם השיר: una farrrruca de karnafico הזמר: rafaelo maricon del savana negra
S Sinberguensa New member 7/8/07 #12 הייתי בטוח שאתה בן 17 לפי התגובות אבל מתברר ש אתה בן 32 ? ? לא נראה לי וזה לא ממש משנה.. יש פה אנשים ששואלים שאלות ברצינות, אם אין לך תשובה פשוט תתאפק !
הייתי בטוח שאתה בן 17 לפי התגובות אבל מתברר ש אתה בן 32 ? ? לא נראה לי וזה לא ממש משנה.. יש פה אנשים ששואלים שאלות ברצינות, אם אין לך תשובה פשוט תתאפק !
E El Tablao New member 7/8/07 #13 הופ, הופ להלהלה, גדלתי בשנה! 33, זה מה שקורה שהפורו שוטף לך את הקבסה כל כך הרבה שנים. ד"א, צעיריקו, התכוונתי לתלות את הקרנפיקו מהאף, לא אותך, חלילה. viva el arte
הופ, הופ להלהלה, גדלתי בשנה! 33, זה מה שקורה שהפורו שוטף לך את הקבסה כל כך הרבה שנים. ד"א, צעיריקו, התכוונתי לתלות את הקרנפיקו מהאף, לא אותך, חלילה. viva el arte
S Sinberguensa New member 9/8/07 #15 ברור שלא אותי סבאל'ה... אבל אולי בכל זאת יש לך תשובה לשאלה שנשאלה פה.. ומזל טוב
S s a n s a New member 8/8/07 #14 השאלה שלי עדיין בתוקף.. למרות כל מיני אנשים שלא לקחו אותה ברצינות...