גדולי האומה

גדולי האומה ../images/Emo151.gif

אתמול התבשרנו, אריה דרעי, הזכאי . יצא להתפלל על קברו של רבנו הקדוש מברסלב. ילוו אותו גדולי האומה. דודו טופז ואלי יצפן. ממש משלחת מכובדת. לתפארת מדינת ישראל. סעו, חברה ליצים, לקברו של הרב נ נח נחמן. אלוהים ישמור אתכם מהאוקראינים, והטילים המאופסים שלהם. ............. אז מה אתם אומרים על מכבי חיפה ? שיחקו אותה בגדול. קצת דפיקות לב, אבל סוף טוב, הכל טוב. היום אחרי ההגרלה הביע המנג´ר, פרגוסון, שמחה לבוא, ולשחק בישראל. עדיין לא ידע שאופ´א אוסרת על קבוצות אירופיות, לשחק בארץ. אולי לא נספר להם ? נו שיבואו! המקום האחרון בבית מובטח להם. אז ממה יש לחשוש? יאללה חיפה, תראו ליונייטד מאיפה משתין הדג. ............ אם כבר מכבי חיפה, איך אפשר בלי ג´יובני רוסו ? הבחור המקסים הזה, שחקן בחסד . בדמעות השמחה לא שכח למסור, אתמול, את שאיפתו, לקבל אזרחות ישראלית. ג´יובני, חלום של כל מאמן, חלומן הרטוב של בנות חיפה. וחלום הבלהות של חרדים, מסוגו של שר הפנים. להעניק אזרחות למי, שהבטיח, לרוץ עם חוטיני באיצטדיון, ועוד בשבת ?

מומלץ ../images/Emo79.gif../images/Emo29.gif .../images/Emo168.gif

הפעם, מפורום אידיש. מביא לנו מנהל הפורום שיר ערש נוגה, ממיטב הפזמון היהודי. שירו של מרדכי געבירטיג. בביצוע בן ציון וויטלער. תרגום לעברית, משה סחר. להוריד ולהתענג. למי שמצוי בתרבות האידית. זו, נוסטלגיה של ממש. שבת שלום !

magy

New member
הלינק הקודם לא עלה לי...

הולכת לבדוק את הנוכחי.........

magy

New member
איי לי לו לי לו........

תודה לבן בן וליידישיסט על השירים שמזכירים את בית סבא וסבתא..... חזרה במנהרת הזמן........ קשה להסביר מה זה עושה...... אבל זו ממש חזרה לילדות.....במלא המובן.....

magy

New member
על האח המבוערת.......

לא עולה לי...... הצלחת לשמוע? יש טעות בכתובת.......

למעלה