גדוד 17 ...

Adammmm

New member
גדוד 17 ...

גדוד 17 , זאת הכותרת למה שעברתי ביומיים האחרונים... 16 אכזביות עברתי בחי האהבה שלי , והיא הייתה ה-17. הבחורה שנתנה לי את התקווה היחידה שאם יום אחד אחליט להתחתן שהיא הכתובת, הבחורה היחידה שענתה לכל משאלות הכשל, והותירה הרבה שאלות ללב , מגלה לי פתאום שהיא בקשר עם בחור מסויים ... אני חייב להודות , אני לא מאשים אותה , כי זאת הייתה אהבה חד סטרית , היא כלל לא דיברה על אהבה... אני זה שבניתי את הכל , אני זה שהיכנסתי את עצמי לעולם ומלואו של אשליות ורודות, ומה תעשה כשאתה רעב אהבה, גווע לפורקן רגשות שאתה אוחז בתוכך שנים טובות , ופתאום מלאך נוחת מולך? זוכרים את המאמר: מי קדם למי השכל או הלב ?? תשכחו מהכל , הכל חרטה , באהבות כמו באהבות , אין דין ואין דיין, תאמיני לו בעבר הלב קדם , הפעם השכל הקדים, תיכנן , בדק ושיגר ללב בכדי לפעום , אבל כלום לא עזר... אין מדינה לאהבה... גדוד 17 פתוח להצעות , להרחבת הגדוד ל-18 אכזבות מן המניין... שלכם אדמממם

RJ

New member
אתה מתכוון אלי? יה חנטריש...H-(

ולא גיליתי לך כזה פתאום כל-כך, וחוץ מזה הכל בחיים נזיל, גם האהבות של תמיד וגם כל הנשואים והנשואות ובכלל כל בני האדם. תפסיק לילל, ובפעם הבאה תהיה גבר ותבוא ישר לבכות לי בפנים. ובכלל אמרת שאתה מחטיבה 7. גברים! לכי תאמיני להם! הלוואי שהייתי אנדרוגינוס ולא הייתי צריכה לא מדובשכם המשגע ולא מעוקצכם המשוגע. אם אתה מצפה לאכזבה נוספת, לשם מה אתה מחפש בכלל?? כדי שתוכל להגיד שניסית?

maria21

New member
למה?

למה אתה ממשיך לספור את ההאכזבות? עם מבט כזה קודר לעולם לא תוכל לראות את השמיים. ולמה אתה מכנה אותה ``אכזבה``? חברה שלי אמרה לי פעם:`` אני תמיד מחפשת החיובי בכל דבר ובכל החלטה שאני בוחרת`` אז תחפש החיובי ונקודת האור ב- 17 אכזבות ותהפוך אותם לשבעה עשר כוכבים שיאירו את עיניך וידריכו אותך לעתיד יותר בהיר. תקשיב לי חבר, תתמקד בהווה ותהיה שלם עם מה שקרה כדי שתוכל להמשיך הלאה...

למעלה