גדדדדדדדדדדדדד

all you wanted

New member
גדדדדדדדדדדדדד

אוי הם כבר הגזימו!!!! אף פעם אפילו לא פעם אחת הם הודיעו על טיול או משהו שבוע לפני או יומיים לפני תמיד 12 שעות לפני!!! עכשיו מה הקטע? הם יודעים שיש לי משחק מחר!!!!!! הם יודעים שביום ראשון פורים והתחפושת לא מוכנה וצריך להכין אותה ואני חוזרת ביום שבת בערב? מה הם רוצים? להרוג אותי? אוךךךךך הם כל כך מעצבנים ואני יודעת שעכשיו שאני אומרת לכם שאני נוסעת לאילת מחר בבוקר אז גם אתם רוצים לבוא, אז בבקשה אתם יכולים לנסוע בלעדי!!!! כאילו יש לי משחק, בדיקת דם מאוד חשובה ולהם לא אכפת בגרוש, וגם הייתי צריכה ללכת לישון אצל החברה הכי טובה שלי שבאמת כאילו לא ממש יצא לנו להיפגש ולהם לא אכפת, אז אני מבינה שאנחנו לא מבלים הברבה במשפחה אבל בחייי לא עכשיו זה לא טוב!!!!!!!!!!!!11 אוך אני כל כך סונאת אותם עכשיו!!!! הם הולכים כל כך לסבול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב סליחה אם זיינתי לכם ת'שכל... אבל הייתי חייבת לפרוק את זה אז בייי..... אני ידבר איתכם רק ביום ראשון!!

all you wanted

New member
חזרתי

ואני כל כך שמחה, היה כל כך משעמם!!! כל כך חרא!!!!!!!! כאילו הדבר הטוב היחיד שהיה שם זה שפגשתי את חברה שלי מכיתה א' שעזבה שנה שעברה לאילת והלכתי אליה.... וזהו וסתצם ההורים שלי עשו לי פרצוף..... טוב אז היי

למעלה