ג''ג בשת''פ בעבודה

deena

New member
ג''ג בשת''פ בעבודה

האם אתם והאקס/ית עובדים או עבדתם באותו מקום עבודה לאחר הפרידה? (אני מכירה גרושה אחת שכזו, אבל האם יש עוד?) איך זה ומה זה, ואיך מסתדרים, לפני ואחרי הסערה המשפטית וכו'

אא ניר

New member
שאלה חכמה, דינה !

אני אעזור לך. טוב ? הרוב לא יסבלו סיטואציה כזו, מיעוט יחיה איתה ללא הרבה תקלות. עוד שאלות ?

deena

New member
סייג לחכמה שתיקה, מתוק.

השאלה, לא שלי. ויש דווקא זוג לשעבר שעובד יחדיו במשך שנים די בהצלחה, והם מוכרים לא רק לי. אינך מחוייב לקרוא או להגיב על כל ציוץ שלי, באמת שלא (וייטב לשנינו אם לא). שיהיה לך יום נפלא.

../images/Emo45.gif ביחלט!! מכירה ....

עובדים ביחד בעסק כבר שנים לא מעטות. למעשה עוד כשהיינו נשואים התחלנו לעבוד ולפתח את העסק, וכאשר התגרשנו, לאחר מחשבות, תהיות ולבטים החלטנו שנמשיך לעבוד ביחד בעסק. במהלך ההליכים, תוך כדי ה"סערה", חשבתי כן למצוא לעצמי מקום עבודה אחר ולעזוב. בנוסף, ההשפעה מהסביבה, החברים והמשפחה שדחפו למצוא מקום עבודה אחר לעצמי.... אתם יודעים איך זה כשכל "הנשמות הטובות" מסביב מנסים לעזור ולהשפיע: "מה את צריכה לראות ולפגוש בו כל בוקר אחרי שתתגרשו".... ואמנם מצאתי עבודה אחרת, תוך כדי הליך הגירושין, אך התנאים.... התנאים לא ניתנים להשוואה למה שיש לי היום. בנוסף, לעבור לעבוד במקום אחר, מקום זר ולא מוכר, אחרי שנים לצאת מאותה חממה שאליה הורגלתי.... הבנתי שזה לא ילך.... ואז ההחלטה גמלה בליבי שאני נישארת במקום המוכר, הנעים והכיפי. אותו מקום שטיפחתי, עזרתי בהקמתו, תרמתי ואהבתי לעבוד בו שנים על גבי שנים... תחושתי הייתה חזקה שעל אף שבנישואין לא הסתדרנו, זה לא אומר שבעסק ובעבודה היומיומית לא נסתדר. ועובדה היא שצדקתי!! ועוד איך צדקתי!! כיום אנחנו עובדים יחדיו, אשתו החדשה גם עובדת איתנו וגם שני ילדיי הבוגרים הצטרפו לעסק אחרי השירות הצבאי. יש אמנם וויכוחים לעיתים, אך לא שונה המצב אילו הייתי עובדת במקום עבודה אחר לגמריי. ויש גם לא מעט פריווילגיות. כגון חופש מיידי ללא צורך התראה מראש. או אם עלי לצאת לסידור כלשהו באמצע יום עבודה, או לסיים מוקדם יותר מהרגיל.... ומנגד, גם כאשר יש צורך להשאר לסיים עבודה מעבר לשעות העבודה, אינני עושה שום חשבון. כמו שאומרים: יד לוחצת יד!! יודעת ובטוחה כיום שעשיתי צעד חכם בדיעבד שהתעקשתי להשאר בעסק, למרות כל דעת הסביבה.... ואני שלמה ביותר עם החלטה זו ולא פחות ממני גם הוא! מאידך, יודעת שהדבר לא מתאים לכל זוג אחר שמתגרש.... הכל תלוי גם באופן סיום הנישואין. יהיו זוגות אשר יעדיפו לא לראות האחד את השניה לאחר פירוק החבילה ואפילו לא לשניה אחת ובטח ובוודאי שלא לעבוד ביחד. לנו זה הסתדר הכי טוב, הכי נוח והכי משפחתי שיש!!

../images/Emo141.gifאשרייך../images/Emo57.gif

נדיר מאוד. וכייף לקרא!!! ואם יש סיפור מדהים של גירושים טובים..היה כדאי לעשות פוסט..כדי שאחרים ילמדו מזה...

הוא-כן!

רק ש...התרחב גדל ולפי הבנתי היום הוא אמפריה! (שיהיה לו לבריאות). אני הייתי חייבת "לשדרג" עזבתי עבודה נוחה למען פרנסה טובה! (ואגב לא היו סערות, לא היו משפטים).

אייל 401

New member
אז זהו שכן

עד היום .בכל מיני עסקים . וכמו שאת יודעת בלי סערה משפטית .

קטי30

New member
כשהינו נשואים זה לא הסתדר מנסה לתאר

מה היה קורה אם עכשיו ?????

כן.... אהההה??? את בטח משפשפת

עינייך ומרימה גבה, לקריאת התגובה??? ובוודאי אומרת לעצמך כמה הזוי זה נשמע... העובדה היא שהטלנובלה שלנו היא אמיתית!! חיה ונושמת ואינה הזויה... או כמו שהבן שלי מכנה אותה: "טל-מנובלה"!! ולראיה, את מוזמנת לבוא ולהיווכח! אגב: צרמה לי הטעות במילה "טלנובלה"..... סורי, הייתי חייבת לתקן!

MAST GO ON

New member
כשקראתי אותך הבני שיש כל מני סוגי

טנובלות כנראה שאני צריכה להקדיש יותר זמן לראות ערוץ ויוה
*************************** אני מדברת על מה שהולך אצלי במשרד קן צרעות קטן עלהם ותאמני לי אני לא אוסיף ואפרט אבל פשוט סבטוחה אחת גדולה וזה לא המקום לפרט . מחמת צינעת הפרט ****************** מאידך שמחתי לקרוא שאצלכם זה הוכח אחרת זה מראה שיש בכל כלל יוצא מן הכלל וזה טוב ******* סורי,הייתי חייבת להבהיר ! ***

אילה11

New member
אנחנו עובדים שנים רבות באותו מקום

עבודה. נכון שהשנה הראשונה היתה כמעט בלתי נסבלת. הוא פיזר סיפורים עליי שאפילו לי עצמי היה קשה להמציא כאלה, אם הייתי מנסה. הבלגתי, שתקתי, חיכיתי והסבלנות השתלמה. שנינו נשארנו באותו המקום. איש לא פוגע ברעהו ומשתדלים לבוא במגע בענייני עבודה כמה שפחות. כך אין ריבים ואין חיכוכים מיותרים. אגב, את החיכוכים סביב הילדים והגירושין אני 'שומרת' לאחרי שעות העבודה. מקוה שעניתי לך.

למעלה