שלום אני משתתפת פסיבית בפורום הנחמד הזה, ועכשיו גם שואלת... בנינו בית עם גג רעפים עם שיפוע קל שבולט מעט החוצה (מעבר לקירות הבית) וצבע רעפיו כחול. הבנתי שזה לא מאוד מומלץ. לא הצבע (אלמנט מים) ולא הבליטה החוצה (70 ס"מ מעבר לקירות). איך אפשר לשפר את הענין? תודה
קודם כל, נחמד לשמוע ממשתתפים פאסיביים מדי פעם, אני לפחות מקווה שאת (וכולכם שם, שעדיין פאסיביים) שאתם נהנים מהפורום. לא ממש יודעת כיצד לסייע לך, ממליצה לך לחכות לתשובתה של אביבה, לקראת תחילת השבוע הבא. היאזרי בסבלנות בהצלחה
1. לנסר את הגג (רק איפה שבולט) 2. לשייף את הבליטה עם פצירה. 3. לצבוע את הגג בורוד (סתם כי בא לי). 4. להפוך את הבית שהגג יהיה למטה (הים למטה בד"כ). ועכשיו נהיה רציניים... למיטב ידיעתי הבעיה בגג שבולט מעבר לקו הבית זה שהוא מונע מהאנרגיה להיכנס לבית. אז עד שאביבה תבוא ותתן תשובה בואו ננסה יחד לחשוב מה יכול לתקן את הבעיה. רעיון שקפץ לי, אולי קריסטלים בחלונות? בנוסף הגג כחול ושייך לאלמנט המים אז אפשר אולי לחזק את אלמנט העץ שבתוך הבית?
אכן כן,לא מומלץ. לא אוכל לתת לך תשובה מועילה מכאן, מבלי לראות את הבית. לדעתי,כדי למתן את ההשפעה של הרעפים והשיפוע יש לעשות כל מיני דברים באזורים שונים בבית, ובכמויות שונות כדי ליצור איזון בקיצור, זה לא לאינטרנט...