גגונים

ran levi

New member
גגונים

אני מחפש איזשהוא פתרון לבעיה שיש לי בטיולי שטח יצאתי עם האאודי לטיול שטח ראשון (וחזרתי עם נזק לא צפוי דווקא מכיוון הצמיגים) אחד הצמיגים ניצבט ונקרע לכן אני עושה סט נוסף של צמיגים שיהיה יותר טוב לדרישות שטח על ג´נטים 16" ברזל והבעיה היא שיש לי ברכב בבגא´ז כסא גלגלים והגלגל הרזרבי הוא קטן אבל מתנפח ונהיה גדול (פטנט נחמד- ראו תמונה) אני כנראה יצטרך להניח את הגלגל הרזרבי על הגג למישהו יש רעיון מקורי לקשירתו לגגון מהסוג שבתמונה

-רוני-

New member
ערב טוב רן

מה שלומך, איפו היה הטיול?, יש לי פתרון עבורך אבל ההפך מה זה אומר לא לעלות את כסא הגלגלים לגג ראיתי בתערוכה מיתקן חשמלי שמעלה ומוריד את הכסא ואת הגלגל הרזרבי להשאיר במקום, אפשרות שניה היא רשת שתופסת את הדברים שעל הגגון (תראה בלינקים למעלה יש לינק לאתר השטח הישראלי ראיתי שם רשתות זה הרעיון הכללי תראה אם זה פותר לך את הבעיה,

ran levi

New member
לא תודה

אני לא רוצה לשנות את צורת הרכב עם מנגנון ההרמה הנ"ל אבל להעמיס את הגלגל על הגג בטיולים יתן לרכב גם מראה קרבי שיוסיף המון מסלול הטיול מצורף, אומנם הוא נגמר בנקודה מספר 8 בעקבות קרע בצמיג

-רוני-

New member
OK מה בדבר הרשת? מסלול יפה

נחל מחניים, המשך המסלול הוא דרך הפטרולים משנת 1967 וגומרים את המסלול בבריכות של הבניס עשיתי את המסלול לפני כמה שבועות

למעלה