גגון לאופניים thule

gadiesen

New member
גגון לאופניים thule

משהו יכול לתת המלצות לגבי הגגונים של thule: מה מתאים יותר לאופני כביש, מקדימה תפס למזלג או לגלגל? האם הפס נשיאה יכול להתאים לגגון שונה מ-thule?

yrp

New member
פסי מסילה לגג..

היי אצלי ברכב הרכבתי גגון טולה עם פס של 575 (טולה). מתנייד עם אופני שטח רוב הזמן (צמיגים רחבים ומשקל גדול יותר), אין בעיה יושב חזק וטןב.. חלק מהזמן עם אופני כביש, אין בעיה שנתקלתי בה, על גבי המסילה - ניתנת להידוק מירבי לאחיזה טובה יותר (בכול מקרה ב 575 וב 591 ) יש מוט אשר מחזק את הצינור התחתון של השלדה וננעל על האופניים ומקבע אותו היטב. לזוגות נוספים יש לי פסי מסילה קצרים של YAKIMA שיש צורך לפרק גלגל קידמי ולנעול עם QR את המזלג הקידמי. סה"כ סביר אבל פחות נוח מהמתקן של טולה למרות שמבחינת איתנות חיבור האופניים יושבות טוב וגם במהירויות יותר גבוהות נותנות את הנוחות כי לא תאבד אותם מה היתי בוחר ? תלוי בסוג הרכב שלך ? גבוה , נמוך ? אצלי בדיסקוברי (ועוד מוגבה) הייתי צריך אימוני הנפה טרם העלאת אופניים לגג כול שכן חיבור עם QR. ירון

yrp

New member
מנשא לתפוח אחורי..

אגב לכול רכב מנשא שכזה אמור להתאים אבל... לא לוקח צ'אנס שרכב ייכנב בי מאחור ויירסק לי את האופניים.. בייחוד שהביטוח בנושא זה הינו אפור...

MATANKATAN1

New member
למה לא בתוך האוטו

אני אף פעם לא הבנתי למה לשים אופניים של אלפי שקלים על מנשא של 200 ש"ח , הכי בטוח זה בתוך האוטו , זה בסך הכל לפרק גלגל. מתן

aabramovich

New member
שלוש מכוניות....

או שקונה אוטו אחר... נגיד B4 סטיישן או... רנו מגאן 2 סטיישן או סובארו מתנחלים לבנה שנה 87 סטיישן. או BMW 545 סטיישן

yrp

New member
איכס סטיישן...

איכס סטיישן... שכרתי בגרמניה בזמנו רכב סטיישן אשר ליווה אותי בטיול בן שבועיים באוסטריה וגרמניה.. זכורה לי חוויה טראומתית שלא מוכן לחזור עליה... אלה אם כן מדברים על אודי אוף רוד או משהוא בסגנון... חוץ מזה אחים שלי... אני שטיחון במקור.. תנסה להכניס לרכב 3 אופני AM מלאי בוץ ואחר כל לחזור לאשה ולמשפחה...

aabramovich

New member
שטיחונסקי יקרסקי

1. חבל. באמת חבל. רוב העם הזה אוהב 4X4 מגעיל ושונא סטיישן. 2. נורא פשוט - שם ניילון בתוך האוטו. כי הסטיישן שלי (אין לי
) מאפשר להשכיב את המושב האחורי... אז את בעיית הבוץ פתרתי. 3. AM עובדים גם ב PM - יעני PRIKIM. פרק ת'גלגלים. נצל את הבוץ לסמן סימונים מזהים כדי לא להתבלבל מה של מי. 4. אם אתה במילא עוצר בתחנת דלק - שטוף את האופניים לפני.... 5. שהחברים הקמצנים שלך יביאו את האוטו שלהם גם ולא ינצלו אותך רק כי יש לך רכב ליסינג. אם "נפלו" אי דיוקים - לאכפת לי. לא תבלבל אותי עם עובדות.
עזריאל

@David

New member
אני איתך א.א.א.ברמוביץ

פעם ראשונה בחיים שלי שאני רוכש רכב לפי ההתאמה לאופניים. B4 סטיישן. כחול פנינה מטאלי. מקבל אותה עוד שבוע. (אבל אם אתה למעלה בשרשור מהדיסקברי רוצה להחליף....יש מצב...)

aabramovich

New member
כחול... הכי יפה

הכי נדוש, אבל הכי יפה... שלך, לעד...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabramovich

bikenfun

New member
גגון,

אוכל לעזור לך בנושא, יש לי מסילה אחת של Thule שאני מוכר. התפס מקדימה לגלגל בהחלט נוח, לא צריך לפרק כלום, פשוט תעמיס וסע. (אין לי שום בעייה גם במהירויות גבוהות). התפס למזלג (פרוק גלגל קדמי) מיועד בד"כ לשלדות full carbon כשאר מעדיפים להמנע מהפעלת לחץ על צינור השלדה התחתון. תשאיר טל, אשמח לדסקס ...

למעלה