בערך כימעט שנה וחצי יש לי כאבים די חזקים בגב תחתון בעיקר אבל פחות בגב עליון אני כבר עברתי פיזיטורפייה קצת עזרה הכאבים הם חזרו אלי לפני חודשיים בערך מקום חזקים ואני עוד הפעם נימצא פיזיטורפייה זה מקל עלי אבל יש עדיין כאבים בגב תחתון
לי אישית הועיל מאד אקופונקטורה(דיקור).החשוב מן הכל הוא ללמוד יציבה נכונה-אלכסנדר ועוד.במרפאה המשלימה של הקופות תקבלי סך טיפולים נאה ב60-75 ג‚× לביקור.שווה בהחלט
לי אישית הועיל מאד אקופונקטורה(דיקור).החשוב מן הכל הוא ללמוד יציבה נכונה-אלכסנדר ועוד.במרפאה המשלימה של הקופות תקבלי סך טיפולים נאה ב60-75 ג‚× לביקור.שווה בהחלט
שלום כעשרים שנה סבלתי מכאבי גב עד אשר לפני מספר חודשים נתקלתי לגמרי במקרה במכשיר ששינה את חיי מבחינת כאבי הגב כמובן. המכשיר נקרא B.R.E והוא פותח את המרווחים שבין חוליות עמוד השדרה ובכך מפסיק את כאבי הגב, ונותן לדיסקים אפשרות לחדש את עצמם ובנוסף ממריץ את מחזור הדם ובכלל גורם להרגשה מצוינת. ח ו ב ה !!! אשמח לתת עוד פרטים (אם צריך עוד..) המייל שלי [email protected] או שאפשר לפנות ליבואן ישירות לפי מייל: [email protected] והטלפון שלו הוא 0502124117 בהצלחה גיא