גב מנופץ בנקסוס 4

feedingsys

New member
בסמסונג עדיף להשתמש ב wifi direct לאותה מטרה

מהיר יותר וללא צורך בזיווג הפיזי

BobboVilla

New member
ברור שעם סמארטפון. אלא מה, עם לפטופ?

למרות שזה יכול להיות מאוד משעשע לראות אנשים מנסים להרים שתי לבנות (לפחות במקרה שלי) עם יד אחת, ולנסות להתאים את רכיבי ה-NFC אחד לשני
.

Lanni

New member
ניסיתי כמה פעמים בין כמה נקסוסים שונים

וכאמור חוץ מסאונד מגניב לא הופיעה שום אפשרות של שליחת שום דבר לשום מקום

אנסה שוב בהזדמנות

xslf

New member
התמונה צריכה להיות מוצגת

ואז מצמידים את המכשירים.

עשיתי את זה עם הנקסוס שלי מול גלקסי נקסוס (או שזה היה גלקסי 3? לא זוכרת בדיוק)

xslf

New member
יצא לי להעביר אנשי קשר עם NFC

טריק מגניב, אבל לא משהו שאני משתמשת בו הרבה

BobboVilla

New member
איך עושים את זה? גם כן מצמידים?

האמת שזה היה יכול להיות מוצלח, כי הייתי צריך להעביר אנשי קשר, ולא מצאתי אפשרות כזו ב-Share. לא חשבתי שאם זה NFC אז פשוט להצמיד את המכשירים

BobboVilla

New member
תודה

מה שכן, עכשיו שאני יודע את זה, בטח אני לא אצטרך יותר להעביר אנשי קשר למכשירים שיש להם NFC
.

voguemaster

New member

למען האמת, הקונספט והמימוש של NFC ממש אחלה, פשוט התרגלנו כ"כ לשיטות אחרות שאנחנו מקובעים עליהן...

BobboVilla

New member
האמת, כמה פעמים אתה צריך להעביר איש קשר?

אלא אם כן אתה שומר את "כרטיס הביקור האישי" שלך שמכיל את כל המידע הרלוונטי (טלפונים, מיילים, אתר וכו') ורוצה להעביר אותו ללקוחות/מעסיקים/ספקים/שותפים. הרבה יותר פשוט "תרשום - אפס חמש..."
.

אני באמת רוצה שיהיה לי משהו "מעניין" לעשות עם NFC. קראתי לפני די הרבה זמן שיונדאי וקיה רוצות שהמכונית "תזהה" אותך לפי ה-NFC, ואז תשנה את הגדרת התחנות ברדיו ואת זווית המושב בהתאם לנהגים השונים. הבעיה היא שאני לא רוצה שהרכב הבא שלי יהיה יונדאי או קיה
.

Lanni

New member
היי הלו, מה רע ביונדאי?

חוץ מהמתלים הקשים כמובן

BobboVilla

New member
ורדיוס סיבוב של 747

זה לא שזה רכב רע (הקודם שלי היה i20 ושל זוגתי היה i30), אבל הייתי רוצה להאמין שהרכב הבא יהיה יותר מוצלח.

Lanni

New member
לדעתי האיי20 מאוד מוצלחת

(הרכב הקודם שלי)
והנוכחית שלי אפילו גם מהנה מאוד לנהיגה

BobboVilla

New member
בדיוק עליו רשמתי את רדיוס הסיבוב

אני עכשיו קיבלתי במקרה סיאט איביזה חדשה (מישהו הזמין וביטל את ההזמנה, וכשהבוס שלי התקשר לחברת ליסינג הם הציעו לו את האיביזה במחיר של רכב זול יותר), אז אני קצת יותר סנוב עכשיו לגבי רכבים
.

Lanni

New member
לגמרי, אבל מה הבעיה בחנייה ברברס?

דווקא האיי20 היתה תענוג לדעתי בחנייה טורית. הם הרכב הנוכחי אני כ"כ הרבה פעמים מקנא באלו שיש להם איי20 (או סופרמיני ומטה אחרת) ויכולים להיכנס לחנייה שאני יכול רק להסתכל עלייה, להזיל דמעה ולהמשיך הלאה

BobboVilla

New member
פעם שלישית - רדיוס סיבוב

ראיתי משאיות שמסתובבות יותר בקלות
.

למעלה