גב אל הדלת

אור שמח

New member
גב אל הדלת

שלום רב קראתי שלא מומלץ לשבת עם הגב אל הדלת. פינת המחשב שלי, המשמשת אותי שעות רבות ביום, בשעות הפנאי שלי, ממוקמת עם הגב לדלת הכניסה. לפי מה שהבנתי לא מומלץ לשבת עם הגב לדלת. אין לי כל כך מקום אחר בבית להעביר אליו את המחשב. מלבד זאת שהדבר כרוך בהעברת נקודות טלפון וחשמל, אבל זה באמת זניח. מה אוכל לעשות בעניין, האם לתלות קריסטלים או פעמון רוח באיזור, ואם כן איפה לתלות, ליד הדלת או ליד המחשב? אודה לכם על עזרתכם בנושא

מה עם מראה?

אני לא מומחית, אבל עד כמה שזכור לי צריך לשבת עם הפנים לכיוון הדלת כך שתראה כל מי שנכנס ויוצא ובעצם תהיה בשליטה מלאה על הנעשה- מה שאינך יכול כמובן כשגבך פונה אל הדלת. בד"כ רצוי ומומלץ להחליף מיקום, אבל אם כמו שאתה אומר זה אינו מעשי כרגע- אז אולי מראה גדולה מולך שתשקף לך מה שנעשה מאחורי גבך? אביבה, כמובן, תדע להמליץ לך טוב יותר ואולי לתקן אותי גם אם אני טועה.

היי, בוקר טוב../images/Emo24.gif

כן, סוף סוף כתבתי.... תודה על החידוד לתשובתי, אני שמחה לדעת שלא טעיתי - זה אומר שהפנמתי
טוב להיות שוב בבית (תרתי משמע) שיהיה לכם יום נפלא
מלא צחוק ושמחה
אור וזרימה
והרבה אהבה

ישיבה עם הגב לדלת

משמעותה שאין שליטה על שום דבר (כמעט) שקורה לנו בחיים מכיוון שאיננו יודעים עליו ולא מוכנים לקראתו כי אנחנו עם הגב איליו. קריסטלים ופעמונים אינם עושים קסמים. זה לא פתרון שאפשר להשתמש בו לכל דבר. אפשר לתלות מראה על הקיר לצד המחשב שבה אפשר להסתכל ולראות את דלת הכניסה לבית. כאמור, זהו שיפור, לא יכול לבוא במקום שינוי המיקום בכללי של עמדת המחשב.

Anu

New member
עוד שאלה על חדר עבודה / מחשב

האם יש אבנים/קריסטלים או אביזרים שמומלצים ל"הרגיע" חדר עבודה עם מכשירי חשמל רבים (מחשב/פקס/מדפסת וכו') תודה!

בעיקר צמחיה מסוג הסוקולנטים

"מפזרת" את הקרינה.אפשר גם צמחים רגילים. אפשר לשים ליד המחשב צדפות, בצורת קערה, לא המסולסלות אלא את הפשוטות, הן קולטות את הקרינה. אפשר להציב עציץ עם צמח פטרוזילה ליד המחשב, עושה עבודה מצויינת בנושא הקרינה. עשי את אלה, ראי איך ההרגשה, ואז חשבי אם יש צורך בעוד דברים או שזה מספיק. אם תדליקי שם נרות מדי פעם, האוירה תטהר מעצמה.

אור שמח

New member
תודה על תשובתכם

אני מודה על התשובה ןיש לי עוד שאלה קטנה לבירור. האם מדובר רק בדלת הכניסה או שההתייחסות היא גם לכל דלת בבית? תודה

קליספרה

New member
שאלה

האם לא ניתן להפוך את מקום הכסא - כלומר - ששולחן המחשב ישאר באותו מקום אבל יזוז קצת - והכסא יהיה ברווח שבין בקיר לשולחן העבודה, כמו במשרדים למשל? אביבה - האם ניתן לפתור את הבעיה של ישיבה מול הדלת בצורה כזאת ??

אם זה אפשרי...

אם השולחן ממוקם במיקום הנכון וזה אפשרי אז... מצוין. באותה הזדמנות צריך לשים לב, שאין חלון שם, מאחורה.

אור שמח

New member
גב אל הדלת

תודה על עזרתכם, אינני יודעת מה אעשה לגבי העניין. להעביר את המחשב לפינה אחרת, פחות נוחה מבחינתי, כרוך שוב בלשבת עם הגב לחלון, שזה לפי מיטב הבנתי גם לא מומלץ. האפשרויות הן או גב לדלת או גב לחלון
מה עדיף מבין השניים? ולגבי המראה , האם מראה מול הדלת זה טוב או רע, קראתי באיזה ספר שגם זה לא מומלץ.... אז מה לעשות? אודה לכם על תשובתכם ודעתכם בנושא יום טוב לכולם

בוקר טוב לך

בסולם העדיפויות, עדיף לא להיות עם הגב לדלת. לגבי החלון, אפשר לתלות וילון בהיר מבד קליל שלא יפחית את כמות האור שנכנס לחדר מבעדו. מראה שנמצאת באזור הקיר של המחשב זו מראה קטנה שמראה למי שיושב עם גבו לדלת הכניסה, את הדלת. זו מראה מומלצת.

למעלה