קפיצי צודקת , אני קוראת לזה עוף שחוט !!!
W wild orchid New member 11/3/14 #27 אכן כן. האחרון שהיה "טבעי" כהגדרתו הרס לי את כל המשיכה אליו. זה לא נראה טוב וזה לא אסטטי, מרגיש לי כמו הזנחה. גם לא ממש חייבים לגלח, אפשר גם לעשות קצוץ, נראה לי שזה 0 במכונה. הפרטנר הנוכחי שלי שעיר יותר ממך, אבל הוא עושה תספורת קצוצה למטה וזה מעולה.
אכן כן. האחרון שהיה "טבעי" כהגדרתו הרס לי את כל המשיכה אליו. זה לא נראה טוב וזה לא אסטטי, מרגיש לי כמו הזנחה. גם לא ממש חייבים לגלח, אפשר גם לעשות קצוץ, נראה לי שזה 0 במכונה. הפרטנר הנוכחי שלי שעיר יותר ממך, אבל הוא עושה תספורת קצוצה למטה וזה מעולה.
M michel912 New member 11/3/14 #31 עוד נקודה - כשגבר חלק הוא צריך לכל הפחות להיו להיות מפותח..כתפיים..חזה. אחרת זה באמת נראה כמו אטריה/ילד בר מצווה.
עוד נקודה - כשגבר חלק הוא צריך לכל הפחות להיו להיות מפותח..כתפיים..חזה. אחרת זה באמת נראה כמו אטריה/ילד בר מצווה.
ש שבלולה מבולבלה New member 10/3/14 #22 ממש לא מעניין בתור התחלה. ברור שבתור גבר אתה חושב שהבולבול שלך זה מרכז העולם, או לפחות מרכז ההתעניינות הראשונית של בחורה ממוצעת בגופך. בעיני זה בוטה ומרתיע.
ממש לא מעניין בתור התחלה. ברור שבתור גבר אתה חושב שהבולבול שלך זה מרכז העולם, או לפחות מרכז ההתעניינות הראשונית של בחורה ממוצעת בגופך. בעיני זה בוטה ומרתיע.
ש שבלולה מבולבלה New member 11/3/14 #25 מה קשור פוסי ל- ? מבחינתי ה- הומולוגי לדגדגן (ומי שזה מגרה אותו/ה בתמונות, אחלה לא, אותי ועוד רבות אחרות-זה ממש-ממש לא, וזה אגב הוכח מחקרית).
מה קשור פוסי ל- ? מבחינתי ה- הומולוגי לדגדגן (ומי שזה מגרה אותו/ה בתמונות, אחלה לא, אותי ועוד רבות אחרות-זה ממש-ממש לא, וזה אגב הוכח מחקרית).
מ מגדירמחדש New member 13/3/14 #34 וגבר חלק ? דוחה ? מושך ? לא זה ולזה ? נכון שיש אופי והכול... אבל נניח רק על סמך זה... (הייתי חייב לשים את התמונות שלי בדיוק בשרשור הזה כדי לגלות כמה באמת אוהבות שעירים וכמה מעדיפות חלק כדי לדעת אחת ולתמיד את הפילוח האמיתי .....
וגבר חלק ? דוחה ? מושך ? לא זה ולזה ? נכון שיש אופי והכול... אבל נניח רק על סמך זה... (הייתי חייב לשים את התמונות שלי בדיוק בשרשור הזה כדי לגלות כמה באמת אוהבות שעירים וכמה מעדיפות חלק כדי לדעת אחת ולתמיד את הפילוח האמיתי .....