גבר שעיר דוחה? מושך? לא זה ולא זה? נכון שיש אופי והכל... אבל נניח ורק על סמך זה.
ב בחור11986 New member 8/3/14 #1 גבר שעיר דוחה? מושך? לא זה ולא זה? נכון שיש אופי והכל... אבל נניח ורק על סמך זה.
A arieshor New member 8/3/14 #4 מיצי קפיצי המדהימה ציפי היי שבת שלום את צודקת יש גברים הרבה יותר שעירים .
ק קטניפ New member 8/3/14 #5 גבר, לטעמי, צריך להראות גבר מה שאומר שגם שערות הן חלק מהחבילה. יחד עם זאת אני לא מהמתלהבות מתמונה בלבד, אז אני כנראה לא קהל היעד.
גבר, לטעמי, צריך להראות גבר מה שאומר שגם שערות הן חלק מהחבילה. יחד עם זאת אני לא מהמתלהבות מתמונה בלבד, אז אני כנראה לא קהל היעד.
M michel912 New member 9/3/14 #9 איזה דוגמא אתה צריך? הייתי פעם עם בחור גאורגי...שם זו היתה חליפת גוף
H Hastelloy New member 9/3/14 #11 זה אף פעם לא מושך. להיות חלק זה הכי יפה כמה דוגמנים ראיתה עם שיערות בכל הגוף?? שעיר זה מגעיל מה לעשות
זה אף פעם לא מושך. להיות חלק זה הכי יפה כמה דוגמנים ראיתה עם שיערות בכל הגוף?? שעיר זה מגעיל מה לעשות
ק קיי האחת New member 10/3/14 #14 אני לא כזו קשה קצת פחות, קצת יותר... אתם יותר מגוף מחובר לזיין עבורי
ק קיי האחת New member 10/3/14 #16 באמת קשה! יותר במה שיש לבחור שלי בין באזניים, פחות במספר השערות על החזה שלו.. קשה, קשה!
W wild orchid New member 10/3/14 #17 איין מצב שהייתי מתקרבת לאמזונס שלך מטה, אין סיכוי. זה הכי TURN OFF שיש. אני מעדיפה חלקים אבל יכולה לחיות עם שיער גוף אך לא שיער ערווה.
איין מצב שהייתי מתקרבת לאמזונס שלך מטה, אין סיכוי. זה הכי TURN OFF שיש. אני מעדיפה חלקים אבל יכולה לחיות עם שיער גוף אך לא שיער ערווה.
ב בחור11986 New member 10/3/14 #18 כלומר חלק לגמרי למטה? רוב הגברים שפגשת היו מגלחים? עד כמה שאני וידע זה לא נפוץ באזורינו....
מיצי קפיצי המדהימה New member מנהל 10/3/14 #20 זה הטעם שלה בעיניי גבר מגולח זה דוחה. נראה כמו תרנגולת מרוטה..