גבר שהתגרש

גל1 האחת

New member
גבר שהתגרש

פעם אחת והביא ילד מנישואיו הראשונים ואחרי שהילד גדל והגיע לגיל 18 הוא הביא לעולם ילד נוסף ממישהי שנכנסה להריון ואין שום כוונה מצידו למסד את הקשר בעקבות כך למרות שהיא מאוד רצתה למסד ומבחינתו לא היתה כל כוונה לעשות זאת האם לבחור כזה יש סיכוי שירצה להתחתן עם מישהי או לחיות עם מישהי או אולי לרצות להביא ילדים ??????? שאלה שאלתית

גל1 האחת

New member
ואתם בטח מבינים למה אני שואלת

אולי זה יעזור לי להבין כמה דברים שלא טרחתי לנסות להתעמק בהם או יותר נכון התעלמתי מהעובדות

מריוס זכריה

Member
מנהל
סיכוי נמוך, אבל כדאי לשאול את פי הגבורה

בדרך כלל כדאי להניח שאנשים דוברי אמת. אחר כך לבדוק
אבל נשמע לי צעד סביר לשאול אותו... תאורטית, הוא יכול לרצות ילד אבל לא עם ההיא שהוא רק רצה איתה סטוצ. (אגב, לא הייתי שם על זה 100 שקל, אבל אנחנו לא בפינת ההימורים, אז מה זה משנה). מנסיוני אין הרבה גברים באמצע. יש כאלה שממש רוצים פרק ב' עם ילדים, וכאלו שבורחים מזה כמו מאש. יש קבוצה כזאת שאומרת "אני לא ממש רוצה, אבל אם אני נורא אוהב מישהי אז יש מצב". במצב כזה הייתי נוטה לחשוד, כי החלטה לעשות ילד היא קלה לרווק שלא יודע מה זה. אבל גבר שהביא ילד/ה/ים לגיל 18 יודע בדיוק במה מדובר (ואגלה לך סוד: זה לא פיקניק). מריוס

גל1 האחת

New member
אני שואלת כי

זה הסיפור של בן הזוג שלי ואני הכרתי אותו בעצם כאשר היא היתה בהריון ולי לא היה מושג ולא ידעתי על זה דבר וחצי דבר וגם מהמשפחה הוא הסתיר את זה מלבד חבר אחד טוב שלו שידע מזה. וכשהילד נולד הוא הודיע לי שנולד לו בן וממש לא הבנתי מאיפה זה נחת עלי . לא הבנתי בכלל מה קורה. והילד הוא לא תוצאה של סטוץ אלא של קשר ארוך שבו הוא נהג לפגוש את הבחורה פעם בשבוע / שבועיים והיא נכנסה להריון והוא לא התנגד לכך שהיא תביא את הילד . אבל היחסים בינו לבינה הם לא טובים בכלל ואין בניהם שום קשר הוא לא מסוגל לראות או לשמוע אותה או לשבת איתה ולא מעוניין בשום קשר מלבד שיחות על הילד . ובעצם ניסיתי להבין אם כל מה שקרה בעצם השפיע על הקשר שלי איתו אולי הכרתי אותו בזמן הלא נכון והוא בעצם לא יכול להיות פנוי רגשית לבנות קשר יציב גם אם הוא רוצה כי המצב הזה שהוא נקלע לתוכו גורם לו להיות עצבני ומתוסכל ובעצם השפיע ישירות על הקשר שלנו ?!

Master Stav

New member
ביצעת עכשיו פניית פרסה בפול גז ....

תיזהרי מעמודים ...ההתנגשות כואבת .

מריוס זכריה

Member
מנהל
גבולות מטושטשים זה כואב לכולם....

אז נתחיל בזה שממה שאת מתארת על הבחור, יש אצלו בעיה רצינית של טישטוש גבולות. כן בקשר, לא בקשר (גם איתך וגם עם הקודמת). כן רוצה ילד, לא רוצה ילד. לא מאוד בוגר ורציני. נמשיך בזה שגם את, מהדברים שלך, מישהי עם גבולות מטושטשים. בקיצור, מצא מין את מינו. בילבול פגש בילבול. האם כדאי במצב כזה לבנות משפחה ולתכנן ילדים? האם הוא יכול להבטיח לך משהו יציב? לא. האם את כרגע במצב של יציבות שמתאימה להקמת משפחה עם ילדים? לא. עכשיו בואי נשנה נושא, וננתח את החתימה שלך. יש שם שני משפטים, שמייצגים משהו באמונות שלך. "עדיף לנסות ולהצטער מאשר להצטער שלא ניסית" - אני בעד, אבל בצירוץ עם משפט 2 זה קטלני. כי משפט 2 אומר "אל תאמין בעצמך" - ואם את לא מאמינה בעצמך, וגם עושה מזה דגל, אז שום נסיון לא יצליח לך. ואז המפשט "לנסות ולהצטער" מקבל משמעות אחרת: כלומר, על כל נסיון שתעשה תצטער בסוף... בקיצור, חביבתי, הגיע הזמן לשנות כמה דברים בחייך: - לחזק את הגבולות שלך - למשל, או שאת בקשר עם מישהו או שלא. שיהיה לך עצמך ברור. - ללמד אותך איך מתמודדים כשלמישהו אחר אין גבולות - למשל הבחור הנ"ל. - לבדוק למה את לא מאמינה בעצמך, ולשנות את זה. יש לך פה מספיק עבודה לשנה הקרובה. מריוס

גל1 האחת

New member
מריוס

אוקיי... אז ככה אמרתי לכם שלא היה לי מושג על ההריון הזה ועל אותה בחורה וזה נודע לי לאחר חצי שנה שאני עם הבחור אבל מרגע שזה נודע לי חתכתי את הקשר לחלוטין לתקופה של חצי שנה ובזמן הזה הוא לא הניח לי וניסה להגיע אלי בכל דרך אפשרית ועשה כל מה שהוא יכול לעשות על מנת שאחזור אליו ובמשך חצי שנה פשוט התעלמתי ממנו ומכל מה שקשור אליו ואפילו יצאתי עם גבר אחר על מנת שלא תהיה לו אפשרות בכלל להגיע אלי אבל הוא דאג להרוס הכל על מנת לחזור. וכך היה לצערי עד היום ופה הטעות הגדולה שעשיתי שבעצם חזרתי אליו. לגבי המשפט 'אל תאמין בעצמך עד ליום מותך' זה משפט שלקוח מפרקי אבות ולדעתי הוא משפט חזק כי יש מצבים בחיים שאתה מגיע אליהם שמעולם לא האמנת שתגיע אליהם ויש דברים שאדם עושה שהוא לא חלם שפעם יעשה אותם ואין הכוונה אל תאמין בעצמך במי שאתה הכוונה אל תהיה בטוח בעצמך שלא תעשה דברים מסוימים ולא תגיע למצבים מסוימים וזו היא נקודת אזהרה שצריך לקחת בחשבון שהכל יכול לקרות.

Betterfly

New member
את עשית טעות בנוסף

שהיית מוכנה לחזור לגבר שמוכן להרוס את הקשר שבנית עם אדם אחר, על דעת עצמו ולתועלתו האישית. זה ממש המסמר האחרון בארון החוסר בגרות ואגואיזם של אדם זה.

אם ואם ואם - לסבתא היו גלגלים...

תגידי לי, איפה מצאת את ה"תכשיט" הזה? תביני, גבר שעושה ילד עם מישהי, שהוא בכלל לא רוצה ממנה ילד, לא מספר על הפשלה לחברתו ולמשפחתו ואחר כך גם לא ממש משמש לילד כאבא, הוא לא סוג של גבר שמומלץ להקים איתו משפחה. תקחי בחשבון שאת כל מה שהוא עשה לנשותיו ולילדיו הקודמים הוא יכול לעשות גם לך ולילדים שלכם. נ.ב. אני לא מאמינה בכניסה (או הכנסה) להריון כפשלה (בטח שלא בגיל 40), זה בפירוש חוסר אחריות אני במקומך הייתי מקפידה איתו על קונדומים.

גל1 האחת

New member
ואתה חמוד שלי בילית 12 שנות לימוד

6 שנים בא' ו - 6 שנים ב - ב' ככה זה נראה או שהמורה שלך נפטרה בשלב מוקדם של ההתפתחות שלך

למעלה