גבר רוצה לטפח את עצמו

STING3ER

New member
גבר רוצה לטפח את עצמו

שלום,
לאחר השירות הצבאי שמתי לב שהזנחתי את עצמי, יצאתי ממש סמרטוט וגם הבנות הפסיקו להתעניין בי, החלטתי לקחת את העניינים לידים.
קודם רציתי לשאול כמה שאלות בגלל שאני חדש בנושא הזה
  1. יש תפיסה שאם גבר מטפח את עצמו אז הוא לא סטרייט, אני בטוח במיניות שלי אבל לא רוצה להתעסק עם כל המטומטמים האלה שמתחילים לעשות צחוק מאנשים. לדעתכם זה בסדר שגבר יטפח את עצמו (קרם פנים, פילינג, מניקור וכו....) זה עדיין מושך בנות?
  2. יש לי בפנים חורים קטנים כאלה עם נקודות שחורות באזור הלחיים והאף, הם כולם במרחק שווה וזה נראה כמו נמשים אבל לא, החורים הם קצת שקועים ויש גם חור עמוק מאקנה שהיה לי בגיל ההתבגרות (יש אפשרות לתקן את זה? אם כן אז איך?)
  3. עור הפנים שלי הוא שמנוני ועם כתמים אדומים מפוזרים איך לטפל בזה?
  4. בגלל כל הזיעה נהיה לי מתחת לעיניים עור לח כהה כזה עם נקודות.
  5. יש לי שקיות כאלה מתחת לעיניים שנוצרו מחוסר שינה וזה גורם לי להיראות עייף מאוד.
בקיצור אני בן 27 אבל נראה בן 40 לפי מה שאנשים אמרו לי,
נתתי את השנים הטובות שלי לצה"ל נכנסתי חתיך ויצאתי זקן וקיבלתי בעיטה בתחת

אני רוצה להימנע מלייזר או כל מיני דברים כאלה אבל מוכן לקנות תכשירים שיטפלו בעניין

תודה.

מקפיצה לך את ההודעה

אין בעיה לטפח את עצמך, לא להראות מוזנח, להיות אסתטי ונקי.

בעניין הפנים אולי שווה להתייעץ עם איש מקצוע בעניין החורים.

אתה יכול להשתמש בקרם לחות לפנים לעור שמן.

ולגבי הזיעה? לא הבנתי, יש לך בעיית הזעה?

באופן כללי :
תשתה הרבה מים זה טוב לעור הפנים, לגוף ובכלל.
תנסה לישון כמה שיותר לפני חצות, לפעמים לא יוצא אבל לפחות שלוש ארבע פעמים בשבוע להכנס למיטה כבר לפני חצות.

Karen2015DJ

New member
היי, מנסה לעזור

1. תתפלא אבל לדעתי המון מהגברים שמטפחים את עצמם עושים את זה בעקר בשביל בנות/בת זוג
ככה שלהיות סטרייט זה דיי לגיטימי. בוא נגיד את זה ככה - זה יותר מושך אם אתה נראה טוב ואכפת לך מהמראה שלך (בלי קשר למה אנשים יגידו) מאשר אם תשחק אותה מאצ'ו ובסוף תהיה לך גבה מחוברת או ציפורניים צהובות.
&nbsp
2. עור, שקיות מתחת לעיניים וכו': הכי אני ממליצה על ייעוץ אצל קוסמטיקאית פרא-רפואית. יש דברים שאפשר לעשות כדי לשמור על העור ואפילו לטשטש נזקים קיימים, יש היום המון חומרים מתקדמים ולא צריך לשם מליון שכבות של קרמים מקופסאות ורודות בסופר-פארם.
אם לא בא לך על זה (וגם בלי קשר, הנה הבסיס): תתחיל לשטוף את הפנים לפחות פעם ביום עם סבון פנים. אפילו רק זה כבר יעשה הבדל (אפילו סבון במבצע שעולה 10 ש"ח של קרמה/נקה או משהו שקונים בסופר פארם. אמור להיות כתוב עליו שהוא סבון פנים וזה מגיע בשפופרת קטנה כזאת). חוץ מזה, חפש איזה שהוא קרם לשם אחרי גילוח (במקום אפטרשייב רגיל). לפי איך שתיארת את העור שלך אני ממליצה על קרם לחות של חברת סבוקלם (נמצא במדפים שליד הבית מרקחת, לא איפה ששאר הקוסמטיקה).
&nbsp
בהצלחה!

STING3ER

New member
קניתי תרחיץ לפנים לעור שמנוני

אני משתמש בו פעם ביום לפני המקלחת, עדיין באמצע היום קורה שהעור שלי שמנוני ובמיוחד יום לאחר הגילוח,
הנקודות השחורות עדיין שם ויש חור עמוק שנגרם מאקנה מזמן, יש דרך לטפל בזה?
ביררתי והציעו לי את "שמן דם המכבים" אבל אמרו שבמקרה שלי בגלל שעברו הרבה שנים זה לא יעבוד
&nbsp
ומה דעתך על גרגירים של פילינג?
מצאתי קופסה כזו בעדן טבע מרקט ב 69 ש"ח
&nbsp
אני מעדיף תכשירים של עדן טבע מרקט בגלל שגיליתי שיש לי סבוראה וכל הרופאי עור איכזבו עם משחות שרק הרסו לי את העור עוד יותר ורק תכשירים טבעיים עובדים טוב בלי לגרום נזק.

Karen2015DJ

New member
הכי מומלץ זה קוסמטיקה פרא-רפואית

זה תחום שנמצא בין רופאי העור לבין קוסמטיקה שאפשר למצוא על המדף - כלומר מוצרים שעדינים על העור אבל עדיין נותנים תוצאות אפקטיביות. אנשי מקצוע יכולים לראות את העור שלך (בהגדלה ועם תאורה מטורפת) ולהבין מה קורה בשכבות העמוקות שלו ואיזו שיגרה הכי מועילה לזה.
&nbsp
ספציפית פילינג גרגרים במקרה שלך יכול להיות בעייתי ורק לגרום לעור להיות יותר רגיש או שומני - אבל יש סוגים של פילינגים עדינים (בלי גרגרים) שאפשר למצוא אצל אנשי מקצוע או בפארמים. אם זה גם סבוריאה וגם שומניות אני אומרת ששווה להתגבר על הפדיחה מאשר לגרום לנזק
תסתכל על זה כמו כשהולכים לרופא עור ולא סתם קונים משחות על דעת עצמנו...

אני חושבת

שאין בעיה עם גבר שמטפח את עצמו בדברים שציינת. אני בעד בחור שמקפיד להיראות מסודר ונקי.
לי אישית יש בעיה רק עם בחורים שעושים גבות, מבחינתי זה ממש טרן אוף...

לגבי שאר הדברים ששאלת, אין לי כ"כ המלצות ספציפיות.
נראה לי שיש דברים שתקפים גם לנשים וגם לגברים בעניין העור וזה שמומלץ להקפיד על תזונה נכונה, שינה טובה ופעילות גופנית.

למעלה