גבר קנאי ורכושן

קליט

New member
אולי אם הרכב שלו מדי נוצץ זה מרמז לפעמים שהוא רוכשני

או אם את מבקשת לשחק עם הפלאפון החדש שלו והוא נרתע כזה . הקיצר, הוא קנאי לרכוש (החדש) שלו והוא לא נותן שמישהו יגע בהם .

Silly Wisdom

New member
או

שיש לו שם תמונות של המאהבת שהוא יוצא איתה כשהוא לא בשידוכים... מה זה השטויות האלה? אני לא נותנת לאף אחד לגעת לי בפון- זה אישי, זה יקר, וזה סתם מעצבן שמחטטים לי

קליט

New member
בעצם את צודקת

גם בפון חדש יתכן שיש לו כבר בפון את הכרטיס זיכרון . אולי זה יתבטא על סירוב לתת לדבר בו שיחה קצרה . . בעיקרון זה ככה . וידוע לי על מישהו קנאי ורכושני שזה התבטא אצלו בדברים כאלה .

רואים

ע"י זה שהוא יותר מדי מדבר על צניעות....ונשמע שתלטן...פשוט שואלים אותו שאלות מה הוא חושב על מעמד האישה ועל החופש ועצמאות שהיא זכאית בתוך הנשואין.....

שםאנילא

New member
או שהוא לא משלם על השתייה...

ובסוף מסתבר שגם הבחורה לא היתה בסדר...אבל מה שחשוב שהוא קמצן...

לדעתי

הייתי פסדר גמור!זכותה של הבחורה לבחור לעצמה מקום שנוח לה.....וזה מה שמקובל היום....וגם לבחור לא היה בעיה עם המקום שאני בחרתי...

לריב?../images/Emo2.gif

מי רב?פשוט בקשתי יפה לעבור מקום כי לא נוח לי...ועברנו בסבבה! דברנו בכיף....רק שיש לו קמצנות יתר והאופי שלו לא מתאים לי.......אבל סתם ככה הפגישה עברה חלק......

שםאנילא

New member
ממש זוג מהשמים...בטח שעברה חלק...הוא רצה

כמה שיותר מהר לברוח ממך... שלא תחנקי אותו כספית ומילולית... רק שהוא שיחק אותה ואת שילמת על מה שעוללת... ועלייך נאמר "בור כרה ויחפרהו ויפל בשחת יפעל"

למעלה