גבר קנאי ורכושן

ההיפך

הוא רצה להמשיך לדבר.....ואני קטעתי אותו וסיימתי את הפגישה... אז תפסיק להמציא סצנות..

candy77091

New member
לא מסכימה עם מה שכתבת

לא נכון מעמד האישה - הבן זוג שלי נגד כל הענין של מעמד האישי והוא לא רכושני אני הרבה פעמים מדברת עם חברים שלי ואין לו בעיה עם זה. אני מציעה באמצע הפגישה תגידי לאח שלך להתקשר ותתיחסי אליו כמו לחבר תראי את התגובה שלו..

במה זה מתבטא רכושן?

וקנאי כל בנאדם בטבע שלו קנאי תלוי עד איזה רמה הוא קנאי.

oנדלר יnף

New member
בפגישות בד"כ

א"א לראות חוץ מאם הוא/היא חתיך/יפה, למה ב10 פגישות גם הבנאדם הכי מגעיל מצליח להתאפק, כולם נחמדים, מחייכים וג'נטלמנים, זה למה אני לא מאמין במוסד הזה שנקרא "שידוכים"...

Silly Wisdom

New member
תשאלי אותו

אם יהיה לנו אוטו, אתה תתן לי לנהוג בו? אתה תרצה לבוא איתי לקנות בגדים? אתה תרצה שכל יום תהיה ארוחת צהריים מוכנה? אתה תסכים לעשות ארוחת ערב משופת עם זוג חברים שלי? חשבון בנק משותף או נפרד? מה דעתך על הוצאות כמו בתי מלון? צימרים?טיסות? וכו' וכו'... גבר שהוא קנאי ורכושני את תשמעי מתוך התשובות שלו.

מה קשור

קנית בגדים לזה? ומה קשור הזמנת חברים?אין זה מדרכי הצניעות ונהייה מזה המון בגידות...............

Silly Wisdom

New member
יש בזה כמה צדדים:

אחד אופן הלבוש ומידת החופש שהוא יתן לאישתו. אחד אם בכלל הוא יתן לה לצאת לקניות. אחד אם הוא סומך עליה או לא... השאלות האלה ממש חושפות אנשים, וכמובן שצריך גם נסיון אישי... ולגבי הזמנת חברים, זה כבר כל אחד לגופו, אני מדברת על זוגות עם "ראש פתוח". אני הייתי מליון פעם אצל חברות נשואות שלי ואף בעל שלהן עוד לא התחיל איתי. זה הכל תלוי במגזר ובהשקפת עולם, וביראת שמיים ובאהבה. אגב, מי שמחפש לבגוד- יעשה את זה בכל מצב- לפחות ככה את יכולה לשים עליו עין LOL

שםאנילא

New member
איזה רב מתיר כזה דבר להיפגש זוגות? מה זה קשור

ל: "תלוי במגזר ובהשקפת עולם, וביראת שמיים ובאהבה" ?

אבל

החכמת אותי מאד......וגם קליט.......עכשיו אהיה יותר בררנית

שםאנילא

New member
תשובות:

1 - לא, יהיה לך רכב משלך. 2 - בשמחה, בתנאי שאת קונה. 3 - ברור, ולא מהמיקרו. 4 - אין מצב, ה' ישמור. 5 - משותף 6 - צימרים בלבד מה את אומרת?

למעלה