גבר "פרויקט"

DannyDinn

New member
גבר "פרויקט"

לפני כמה ימים שמעתי ברדיו המקומי שיחה על נשים שלוקחות גבר "פרויקט" - חבר שהם מנסות לשנות... התקשרו לתחנה גברים ונשים שהודו שאכן הם היו במערכת יחסים כזו, בה הבחורה מנסה לשנות את הגבר שלה - איך יתלבש, מי יהיו החברים שלו, מתי יצא לבלות, במה יעבוד וכדומה. יש גם מאמרים בנושא דומה - מדוע בחורות טובות נמשכות לגברים רעים (פושעים, אלימים וכו), ואחת הסיבות זה שהן חושבות באמת ובתמים שיוכלו לשנות את החבר ה"רע" ולהפוך אותו למהוגן וטוב. באותו משקל, חשבתי על כך שקיימות בחורות דתיות שיוצאות עם הומואים שמספרים להם על הנטיה, ובמקום להפרד הם נמשכות למצב עוד יותר ומוכנות להקריב את חייהם למערכת יחסים שנידונה לכשלון כיוון שהן בטוחות שיוכלו לשנות את אותו גבר. בקיצור, גם להם יש גבר "פרויקט". מה שאותן בנות חייבות להבין זה שהם בחיים לא יצליחו במשימה... והחבר ההומו שלהם לעולם לא יהפוך לסטרייט. אז שלא יתפלאו אם אחרי 10 או 15 שנה פתאום הם מגלות שהוא בוגד בהן עם גברים... הכי נכון להן לעשות הוא לעודד את החבר לצאת מהארון ולחיות את חייו.

הכרתי קיבוצניקית בארץ

שהיה לה גבר פרוייקט כזה. היא לא רק שכנעה אותו להינשא לה, אלא גם הייתה מרצה באוזני ש"לא ייתכן שבחור שהיה בבני עקיבא הוא הומו" (טוב, זה היה מזמן, כשהציבור ידע פחות על הנושא).
הם הצליחו לקיים חיי מין, אבל התגרשו לאחר 10 חודשים.

לי זה קרה מספר פעמים

אני זוכר לפחות שני מקרים בהם נשים הציעו לי להכנס איתן למיטה כי ביכולתן לשנות אותי.

כמו תמיד, ידע הוא קריטי. בעבר לא ידעו כי הומוסקסואליות אינה ניתנת לשינוי ואשה שחשה סקסית וחיזרה בהצלחה אחר גברים, חשה שביכולתה לעשות זאת גם כאן.

DannyDinn

New member
אז תארו לעצמכם בעולם הדתי

בנות צעירות ותמימות שמכירות גבר צעיר ומקסים, ושניהם מאמינים באמונה עיוורת שהוא לא יכול לממש את חייו כפי שנולד (וימות) כיוון שהתורה שלהם, ורבניהם, אוסרים זאת... הם לא ינסו לשנות את הגבר מתוך נשיותן הסקסית, אלא מהאמונה העיוורת... עצוב.

מקרה שני: רופאה כתבה לי מכתב אהבה

זה היה יום אחד בלבד לאחר שיצאתי אליה מהארון. אני הייתי במצב רגיש בגלל גסיסת אימי ז"ל, ורק לאחר מכן התברר לי שגם הרופאה הייתה במצב רגיש משום שזה מכבר גילתה שבעלה בוגד בה.
בפעם הבאה שביקרתי אצלה במרפאה, היא נעלה את הדלת בו ישבנו, וחיכתה.... הסברתי לה בעדינות שהומו זה הומו. מסתבר שהיא לא התמצאה בנושא (זה היה בארץ לפני 16 שנים).
לימים היא התגרשה, ואז התברר שבנה גם הוא הומו. צחוק הגורל.
היום יש לה חבר חדש והיא נראית לי מאושרת.

(א)נשים בהחלט תמימים ולפעמים כלל לא מעלים בדעתם לאיזו מלכודת הם נכנסים. וזה נכון לא רק לגבי חיי אישות אלא גם לגבי עסקים, בריאות וכמעט בכל אשר נפנה.

אני לפעמים נתקל במסגרת עיסוקי בטעויות קטסטרופליות של אנשים, שממש הורסות חיים שלמים או גורמות לאובדן של עשור מחייהם ואשר בקלות היו נמנעים לו היו שוכרים בעל מקצוע או עושים שיעורי בית.

לימוד, רכישת ידע, שעורי בית. הלימוד לעולם לא תם.

למעלה