גבר נשי

לירן 1

New member
גבר נשי

אני גבר שיש לו צד נשי חזק ,אני אוהב בנות ,אבל אני גם אוהב להיראות נשילפעמים ואני מחפש מישהי שתאוהב אותי ככה ,או שסתם תעזור לי אם יש פה מישהי שרוצה לעזור שתשאיר לי הודעה

אני פה...../images/Emo24.gif

שמתי לב שאני פשוט מציאה את עצמי לכולם...
בפרטים שלי יש את האי סי קיו, ואת האי מייל שלי, אם תרצה. פשוט לוחצים על הניק (השם) ואז נפתח לך דף עם פרטים. בה ביי

im here....

just give me a call.... או באיי סי קיו... או בחפוז.. שזה ההודעות למעלה... נו המסרים.. מקווה לשמוע ממך

MILK*

New member
סמשינג פמפקין!!../images/Emo41.gif

אחת החברות הכי טובות שלי עשתה קרחת בגלל בילי....נכון שזה משעשע? רק רציתי שתדע ... tooday is the greatest מילקית

לירן 1

New member
הודעה למילקית

את ניראת לי אחלה בחורה ,והייתי שמח שתדברי איתי ,לא הבנתי איסה בילי? זה מאלי מקביל?, ואני אוהב בנות חזקות שניראות קצת גבריות זה מושך אותי .. ומה את אוהבת?

Black Rose

New member
מילקית תעני לו אח"כ.. זה לבינתיים:

בגלל שהיא כתבה:"סמאשין פמפקין" בתור כותרת הגעתי למסקנה שהיא מדברת על בילי הזמר של ה"סמאשינג פאמפקינז" להקת רוק אלטרנטיבי שהתפרקה לפני שנתיים בערך ועושה קאמבק בימים אלו :) אם טעיתי, מילקית- תקני בבקשה... וסליחה על ההטעיה.

אני רוצה דראג קווין פרטי../images/Emo70.gif

סתם סתם.
אבל באמת... אני פה בשבילך בכל צרה שלא תבוא...
האייסיקיו שלי פתוח רוב הזמן: 126582741 או במייל [email protected] או בפלאפון שמספרו...לא לפרסום
לפחות לא בפורום הזה
נשתמע
אני

i love u

New member
גם אני כאן בשבילך...

והאייסי שלי בפרטים... עכשיו כל שנותר לך לעשות הוא לבחור תראה איזה מבחר יש לך...

לירן 1

New member
אני מעוניין

לא אכפת לי להיות הדראג קויין שלך בתנאי שאת תעשי אותי כזה... בשיער,לבוש,איפור ומה שבא לך.....

הדראג קווין שלי ../images/Emo35.gif ללירן1

אוייייייי יססססססס...... כתוב לי לאייסיקיו: 126582741 או למייל שאת כתובתו כתבתי לא מעט פעמים!!!!!! נשיקות
, שירלי

MILK*

New member
הודעה ללירן1../images/Emo41.gif

שלום שלום גם לך :) אני מאוד שמחה שאתה אוהב בנות גבריות אבל....הממממ.....אני נשית, עגלגלה וחמודה, אם זה קשור. אני אוהבת לשיר, אני מציירת , כותבת...(אם קראת), אני אוהבת שוקולד, לישון, להתנשק,לצחוק, לראות סרטים, לקרוא,בחורים, בחורות...ועוד כל מיני.. קיפ אין טאצ´ מילקית

למעלה