גבר נשוי ששכב עם בחורה נשלח לרצות עבודות שירו

Love Today

New member
מה פנומן עוד פעם היא בחו"ל?

אני זוכרת שהיא נסעה לפני כמה חודשים / חצי שנה ואמרת לטיול שורשים בסין. מפציצה חברה שלך כל הכבוד שאתה סובל :)

פנומן 72

New member
למה לא, מפרגן...

עוד כמה שעות היא חוזרת ...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

היא הציצה בסטטוס שלו בפייסבוק

xcalibur

New member
שופט אידיוט

טוב שלא נתן לו מאסר בפועל... התקדים הזה (זה כבר קרה בעבר?) יתן לגיטימציה לכל נבגד ונבגדת ללכת לבית המשפט וזה לעולם לא יגמר. אני במקומה הייתי הולך לאישתו ומגלה לה. איזו נקמה יותר מתוקה מזו? שתתפרק לו המשפחה לגורמים.

Love Today

New member
שני דברים:

1. מגיע לו שהבית משפט דפק אותו, על בגידה צריך לשלם ביוקר. 2. כמוך כמוני, אני חושבת שמצד אחד אכן יש פה רמאות מצד שני מי שממהרת להכנס למיטה מבלי לבדוק את השטח מקרוב בעיה שלה. כמו שאחד הגולשים פה אמר, ואם הוא היה חולה באידס? אחריותה על הגוף שלה ועל המעשים שלה, כל עוד היא אדם בוגר מעל גיל 18. בעיני זו הקטנת ראש ובריחה מהאחריות על מעשיה, להבא שתדע לא להכנס למיטה עם כל אחד שמספר לה אגדות.

טפי על אנשים כמוך וכמו השופט

לשופט עוד יש תירוץ טוב, השופט הוא סתם בובה שמעבירה מסר (במקרה של המשפט הזה) והוא לפחד מקיום יחסי מין ובכך לא תתרבה יתר על המידה אוכלוסית העולם אבל מה התירוץ שלך ? חוץ מזה שאתה חתיכת מניוק שבא להרוס לכל מי שלא רוצה ליהיות כמוך, ורק מחכה להעצים מקרים כאלו ולתת אותם לכמה שיותר צופים, שכולם יפחדו כמוך ואז יהיה לך תירוץ טוב לעליבות נפש הזו ושלא תחשוב שאתה עובד על מישהו, כל טמבל יודע שפחדנות היא זו שגורמת לאנשים לדחוף את האף שלהם למקונות שלא שלהם ולרוץ ולשפוט את כולם, ולהציק ולהרות ואז להתנשא בגאוותנות למה שלא אתה תאונן לך בכיף שלך, תתתקע איפה שבא לך ותתמודד עם הפחדים שלך איך שאתה רוצה מבלי להרוס לכולם ? למה לא? כי כולם חייבים לסבול וליהיות נאמנים כי אתה בוחר בזה ? יש אנשים שלא רוצים ליהיות כמוך, הם לא באים להרוס לך, הם עושים את שלהם ויושבים בשקט, רק הפחדנים צועקים חזק ומפליא אותי עליך שאתה לא רואה את זה בכלל

Jesuscrist

New member
אני חושב שזה בולשיט

אין שום הצדקה להעמיד אותו לדין. יש גבול

פנומן 72

New member
אני באמת מבכה על היום שתצטרכו להתנהג כמו

בני אדם ולא כמו בהמות. וכבר אמר שלמה המלך: מותר האדם מן הבהמה - אָין. אבל מצד שני היו לו 1,000 נשים אז זו לא חוכמה ...

ותחשוב שבנאדם ממוצא לא מזיין בחייב אפילו 50 נ

נשים אז אם אתה סומך על שלמה פשוט סתום את הפה ותן לנו להנות מהדברים שאנחנו רוצים ואתה תהנה מהדברים שאתה רוצה ותאמין לי שאנחנו יותר מנשמח לתמוך בכך שתזיין כמה שפחות ותשאיר לבהמות כמונו כמה שיותר ובמקום זה בגללך אנשים הולכים לעבודות שרות על זיון עלוב כך שהמינימום של המינימום שתעשה בשבילינו זה לא לתת יד לאותם אנשים שרוצים להזיק לנו , זה הכל וזה ממש לא כזה קשה

פנומן 72

New member
אני עוצר בעדך ?

תזיין חופשי, כל זמן שיש מספיק מטומטמות שמוכנות לזה. אני לא זוכר ששמתי לך חגורת צניעות על הזין.

כן, אבל פחדנים/קנאים כמוך קוראים להן מטומטמות

והן חושבות שזה אמיתי ונכון ועוצרות בעדן מלעשות דברים שיכללו התואר הזה, וזה לא רק בסקס, אבל בסקס בעיקר כי בגלל אנשים כמוך יש הכי הרבה פחדים סביב סקס

פנומן 72

New member
אני קורא לילדה בשמה

מותר האדם מן הבהמה. מי שרוצה להתנהג כמו בהמה אני אקרא לה בהמה. דפדף הלאה, היינו בויכוחים האלה ב-4 פורומים שונים, אל תביא את האג'נדה המסופלסת שלך גם לפה.

למעלה