תעשה לי טובה
אתה אף פעם לא "החלפת בחורות" אז אתה לא יכול לדבר על דרך שלא עשית ולהשוות אותה לדרך שלך, ואז לומר ששלך יותר טובה, רק כי אתה פוחד לחוות את הדרך השניה. אני תומך בזוגיות כמו שאני תומך בסטוצים. החשיבה שלי היא שיש הרבה לחוות בחיים וחבל על כל דקה, וחבל לבזבז אותם רק על אדם אחד בגלל הגדרות(שמקורן בדת) שהחברה קבעה. בסופו של דבר אני חושב שכולם רוצים להתמסד, למצוא את עצמם בזוגיות- תהיה סגורה או תהיה פתוחה. אני אומר שאתה צריך לבטל את האיסור הזה על "לחוות"- לחוות סוגים שונים של זוגיות, לחוות כמה שיותר פרטנרים לסקס. אם זוגיות היייתה עניין של "התאמה יחידנית" כמו שהחברה הפרמיטיבית מכרה ועדיים מוכרת לחלקינו, הייתי מסכים איתך. אבל במקרה כזה העולם היה בנוי על זכרים ונקבות שממלאים דוחות אישיות וטפסי העדפות ועושים שידוכים עד שזה מצליח. זה לא עובד ככה. זוגיות(כמו סקס, אבל זה כבר סיפור אחר) זה דבר שמתחיל ונגמר בנוחות, ובאמצע יש משיכה מטורפת. הביולוגיה שלנו עובדת ככה שעוד 50 שנה אתה לא תרגיש אותה משיכה לאישה שלך, ואני לא מדבר על משיכה פיזית. תהיה שם מחויבות, אולי אפילו מחויבות גדולה, כנראה הערכה, יש מקרים של אפילו הערצה, אבל הכיף הגדול שיש עכשיו ידעך עם השנים. בסופו של דבר, אני חושב שהקירבה של זוגיות לכל החיים זה דבר חשוב בשבילי(ואני בכוונה לא מכליל ואומר באופן גורף בשביל כולם- יש אנשים שזיינו עד גיל 60 ורק אז מצאו מישהי- כי זה מה שהתאים להם, יש אנשים שגם אז לא מצאו מישהי כי פשוט לא חיפשו- כי זה מה שהתאים להם. את מי הם חיבקו ? את הילדים שלהם אני מניח, ויש כאלה שלא חיבקו לא בת זוג ולא ילדים- אנשים שהסתפקו במשפחה הקרובה שלהם והחברים שלהם וטוב להם עם המעגל הזה, ולא רצו יותר. השורה התחתונה היא שאין נוסחה קבועה עבור כולם. זה כמו שתגיד שכל מין שואף להתרבות- זה אומר שלכל אחד צריכים להיות ילדים ? לא. האדם הוא המין הכי מפותח והוא עושה באופן יומיומי דברים מאוד שונים משאר החיות, וגם בזה הוא שונה), אבל אני חושב שצריך להספיק כמה שיותר לפני שאתה מזדקן עם מישהי. למה ? כי אהבה זה דבר שאפשר לבנות עם הרבה נשים. יש סוג מסוים של אופי שמתאים לסוג מסוים של אופי, אבל בסופו של דבר זה צירוף של: אתם נמשכים אחד לשני מבחינה חיצונית(לא באופן השטחי- לוק, אלא בכל מה שהאדם משדר), אתם מסתדרים אחד עם השניה, ואתם בונים תהליך של אהבה ביניכם. כמו שזה הצליח לך עם חברה שלך זה יכול היה להצליח לך עם עוד מישהי בעלת אופי דומה ומרה דומה לחברה שלך, ואתה יודע בדיוק כמוני שיש עוד כאלו. אתה איתה בקשר ואתה אוהב אותה ובעיקר נוח לך איתה, והיה יכול להיות לך אותו דבר מהבחינה הזאת עם מישהי אחרת. כשאדם מגיע למסקנה הזאת ומכיר בה- הוא שואל את עצמו, אם תכלס הדברים ידועים לכולם, למה לא לנצל את הזמן ולהנות מכל המגוון שיש פה ? זה כמו ספורט. אם אתה יודע לשחק כדורגל- למה לך להשאר רק בתחום הזה ? אם כיף לך זה אומר שלא טוב לנסות תחומים אחרים, כמו כדורסל או כדורעף ? אני חושב שככל שאתה חווה יותר אתה בעל יותר נסיון ואתה גם יודע מה יותר מתאים לך ומה יותר טוב לך, ואיך לעשות את זה יותר טוב. חיים רק פעם אחת, אני רוצה לחוות את זה בגדול. נ.ב עכשיו הכלבים מהצד השני של הכביש משחקים נגדכם הירקת, לא האמנתי שאני אהיה אי פעם בעד מכמבי, וזאת בהחלט פעם ראשונה ואני מקווה גם אחרונה- העיקר שהרצף החיפאיסטי יהרס כבר. נקווה להפתעה של הצהבת.