גבר נשוי ששכב עם בחורה נשלח לרצות עבודות שירו

פנומן 72

New member
גבר נשוי ששכב עם בחורה נשלח לרצות עבודות שירו

מתוך הבלוג שלי : בחור נחמד חיפש ריגושים מחוץ לחיי הנישואים ולפני כ-3 שנים הכיר בחורה. הוא לא סיפר לה שהוא נשוי ואת זאת היא גילתה אחרי ששכבה עמו. היא חשה מרומה ובמקום להכניס לעצמה כאפה על התנהגותה התמימה, הפזיזה שלא לומר המופקרת, היא תבעה אותו בבית המשפט. האמת ? צודקת. יש בזה מן "קבלת דבר במירמה". ואף על פי שאנו נוהגים לנכס לדברים כאלה נופך משעשע, יש בזה הרבה מן המתסכלים שלא לומר יותר מזה. בסופו של דבר, במשפט שנמשך עד השבוע, הואשם הגברבר התחמן בבעילה אסורה בהסכמה והוא נידון ל-3 חודשי עבודות שירות. אז קודם כל, אני שמח שהפוץ הזה לא יצא בלא עונש כלשהו מהתרמית שלו. אבל שנית כל, וזה אולי הלקח החשוב יותר, הוא כלפי הנשים: אם אתן באמת רציניות ביחסים עם גברים, אל תמהרו להכניס אותו לחדר המיטות. הוא יכול לספר לכן שהוא רווק, שהוא עשיר, שהוא דוקטור, או שהוא היה אחד הטייסים שהפציץ את הכור העירקי. סיפורים יש למכביר. אם האמת חשובה, תבדקו אותה לפני. ואם אתן מתרגשות שם למטה רק בגלל מה שהוא גרם לכן להבין למעלה, אל תלכו להתבכיין אחרי זה בבית המשפט. חכמות זה לא עושה אתכן - אלא סתם נקמניות.

פנומן 72

New member
../images/Emo6.gif

מצד שני, מה זה "גילתה" ? יכול מאוד להיות שאחרי הזיון הוא אמר לה שהוא לא פנוי לקשר ולכי חפשי ... האמת ? מעליב. אם זה היה תלוי בי הייתי נותן לו מאסר בפועל, ומאפשר לאסירים האחרים לגלות את הסטטוס שלו על פי הטבעת ...

seymore butts

New member
הגזמת לגמרי.בכלל לא היה צריך להעמיד אותו לדין

על מה בדיוק שפטו אותו? על זה שהוא שיקר לה ? ממש נדיר שאנשים בעולם הוירטואלי מייפים את המציאות, מורידים לעצמם במשקל, שולחים תמונה מלפני 20 שנה וממציאים לעצמם רזומה מפואר וכולי וכולי. אז נכון שענין ההופעה החיצונית מתגלה כשנפגשים, אבל האם יש הבדל מהותי בין "אחרי שנפגשים" לבין "אחרי שמזדיינים" ? אם הוא לא היה נשוי אלא סתם זיון חרא, גם אז היא הייתה תובעת אותו ? אני לא רוצה להישמע כאילו יש לי משהו נגד נשים, אבל אם זה היה קורה לרווק עם אישה נשואה, בחיים הוא לא היה חושב לסבך אותה בתביעה. חבל שלא שומעים נשים שמוקיעות את אותה גברת, שגם קיבלה סקס וגם מתלוננת על זה.

פנומן 72

New member
ככה זה הולך

לרוב נשים נותנות סקס ולא מקבלות סקס. שנית, מה שהיא רצתה זה משהו אחר - זו מערכת יחסים עם אדם פנוי. ברגע שהוא מציג את עצמו לכאורה כאדם פנוי בעוד שאיננו כזה - נופל הדבר בגדר של "קבלת דבר במירמה", שאילו היה אומר לה שהוא נשוי לא היו מגיעים לסקס. ומה זה שונה ממצב שאני מציג את עצמי כאינסטלטור ועושה לך כאילו איזה בדיקה בבית וגובה מחיר ואחרי זה אתה מגלה שלא עשיתי כלום ואין לי מושג באינסטלציה ? אז כשמדובר בכסף זה מאוד מובהק וכשמדובר בטובות הנאה זה נופל בתחום האפור ? לא מסכים עם זה. אם הוא רמאי שיישא בתוצאות והלוואי וחיי הנישואים שלו יתפרקו.

seymore butts

New member
לרוב נשים נותנות סקס ולא מקבלות?

זו אמירה קצת שוביניסטית לדעתי. נכון שאנחנו הגברים צרכנים גרועים, אבל זה לא הופך את הסקס שאישה "נותנת" לבעל ערך גבוה מזה שאנחנו "מקבלים". לגבי הדוגמה של האינסטלטור - יש כאן הבדל מהותי והוא עניין המחיר. אם יבוא אליך אינסטלטור הביתה, יעשה הצגה ויילך אבל לא יגבה כסף - אז מה הנזק הגדול ? היא רצתה מערכת יחסים עם אדם פנוי והוא שיקר לה. ממש תופעה חריגה שאנשים ישקרו לגבי עצמם כדי להרשים את הצד השני. אם היה כל כך קריטי בשבילה לוודא שהוא אומר לה את האמת, היה לה קל מאוד לוודא את העניין על ידי בקשה להציץ בספח תעודת הזהות שלו. אבל נניח שהוא לא היה נשוי אבל עדיין היה מספר לה שהוא מחפש קשר רציני רק כדי להשיג ממנה סקס, ואחר כך גם מתוודה בפניה על כך.. גם אז היא הייתה צריכה לתבוע אותו ? ומה אם הוא היה נשא איידס והוא היה אומר לה שהוא לא ? גם אז היה הייתה סומכת בעיניים עצומות על דבריו ומוכנה לעשות סקס בלי קונדום ? היא יכולה לבוא בטענות לעצמה בלבד, ולדעתי התביעה שהיא הגישה היא בריחה מהתמודדות שלה עם חוסר האחריות שלה.

פנומן 72

New member
הבדל מהותי

"בשביל סקס נשים צריכות סיבה, גברים צריכים מקום". זה לא אני אמרתי את זה. אישה עם כבוד עצמי לא תישכב עם כל גבר רק בגלל שמגרד לה בפנים. והיות והיא רוצה להחשב לאיכותית קודם כל בעיני עצמה, היא רוצה לדעת שהגבר שהיא מבזבזת את זמנה ומירצה הוא פוטנציאל. יכול להיות שהוא רווק וסתם בא לו לזיין, אבל פוטנציאלית יש מצב שהוא יתאהב ויהדק את הקשר והיו דברים מעולם. אבל כשאתה נשוי, אתה מראש מגדיר את חיי הזוגיות שלך לאישתך. מצבים קיצוניים כאשר גבר מנהל רומן והאישה יודעת שהוא נשוי ויש איזו אוירה שבקונסטלציה מסוימת הוא יעזוב את אישתו בשבילה (מה שלרוב לא קורה כל זמן שהאישה לא יודעת). אז הנזק הגדול הוא בתדמית - הגבר הזה לקח ממנה משהו שלא היתה נותנת בנסיבות אחרות. זה לא כ"כ קשה להבין. ניקח דוגמא אחרת שבו בחורה הולכת למעסה מקצועי, שוכבת אצלו בעירום אבל מגלה אח"כ שהוא לא מקצועי ולא נעליים אלא סתם חרמן שזייף תעודות על הקיר. אז תבוא ותגיד - מה היא כבר הפסידה. תגיד לי, אם אני אזיין אותך בתחת אחרי שאסמם אותך, כך שלא תרגיש כלום, מה כבר הפסדת ? ...

goldy

New member
מזקיר לי בדיחה../images/Emo6.gif

"מה דעתך להיפגש מחר?" -"מחר אני מתחתן. מה דעתך על מחרתיים?".

goldy

New member
נאמנות היא דבר שמתאים לנשים בלבד

זוכר שבעונת הVIP של הפח הגדול היה דוגמן שעובד בחדר כושר פעמיים בשבוע? דניאלה פיק רצתה לעשות לו מסאג' אבל הוא נרדם בטענת "יש לי חברה". אני לא כועס עליו: הוא יגיע לגיל 40 שלו ואז יכעס על עצמו.

xcalibur

New member
מה זה קשור?!

איך הגעת מזה שעומד לך הזין מהדברים הלא מצחיקים שהיא כתבה שם לאח הגדול???

goldy

New member
הרגשתי שאני מתחבר לזה

אין אפור בחיים שלך? זה זהה לך או לא יכול להתקיים?!

xcalibur

New member
יסלח לי כבודו...

אבל אני לא מצליח להזכר מתי קראתי משהו ועוד כל כך משעמם ורדוד שבנוסף על הכל העמיד לי :p

למעלה