גבר מכה סופו

• פותח הנושא kinkm
  • פורסם בתאריך

kinkm

New member
גבר מכה סופו

בלהט הריב החטפתי לה. היא ידעה באילו נקודות ללחוץ על-מנת לחמם אותי, לעצבן. צחקה על גבריותי, לפעמים על שיכלי, על גודל האיבר. ברגע מסויים לא יכולתי לסבול, והחטפתי לה סטירה שהשאירה סימן כחול ליד העין. מפחד המעשה יצאתי החוצה וטיילתי כשעתיים. כשנרגעתי חזרתי הביתה, להתנצל. "לא יעזור לך, לי לא מרביצים. אני מתקשרת למשטרה". ואני בפחד אדירים התחננתי, בכיתי. הבטחתי שלא אחזור על זה, הבטחתי לעשות הכל. כנראה שהיא כבר חשבה על זה. "הכל?" היא שאלה. שעה מאוחר יותר הייתי במצב אותו היא רצתה. שיער גופי מגולח לגמרי, חוץ מפס דק מעל לאיבר, הייתי לבוש בשמלה אורירית קצרה, עם גרבי ניילון בגוון כחול ועיטור פרחים מעל. היא לא נתנה לי תחתונים. "עכשיו אפשר לשוח מהעניין?" שאלתי, התחננתי. "לא מתוק, אתה יוצא עכשיו". ניסיתי למחות, לצעוק, אפילו להתחנן, אבל אז היא סיפרה לי מה התוכנית שלה. "אני עדיין יכולה להתקשר למשטרה. עם המצב עכשיו, אין סיכוי שתצא מזה בזול. אתה הולך למכור את התחת שלך ואתה תהיה טוב, או שצריך להגיד טובה?" היא צחקה. "בואי זונה קטנה שלי, הולכים לגן". בבוקר שאחרי שארית המלח מהדמעות עוד היתה על פני. פי הטבעת כאב, ההשפלה כאבה עוד יותר. בהמלך החודש שאחרי הוזמנו כמה גברים שהיא הכירה ברשת על-מנת לחגוג על ישבני, והם חגגו... אחרי חודש היא ויתרה לי, ואני מעולם לא הרמתי עליה יד בשנית, גם כשהזמינה גברים בשביל עצמה...

נראה לי שאתה בכיוון של לבטא

את הדברים ועם זה הלכת רחוק אחלה. אישית זה לא עושה לי את זה אבל איש איש וטעמו. האם זה הפוך על הפוך? למה צריכה להיות סיבה להיותך מושפל?

מצוין ../images/Emo70.gif

בכלל לא משנה אם זו הפנטזיה שלי או לא, הסיפור כתוב מצוין, תענוג לקרוא, ובכלל, משאיראותך לעצור רגע ולחשוב. אחלה סיפור.

הקוסמת 1

New member
נראה לי

קצת חולה אבל איש איש והפנטזיה שלו בכל מקרה כתוב טוב אני חדשה כאן אז נא ברכותיכם וגם שאלה אפשר לכתוב כאן כל סיפור סקס שעולה על רוחי?

למה?

למה חולה? לכל אחד יש פנטזיה ושום פנטזיה היא לא חולה. אני לא אוהבת ששופטים.. את מעדיפה שיצנזרו? סליחה על ההתנפלות שלי, בכל מקרה אני מברכת על ההצטרפות שלך, רק שמרי על ראש פתוח. בעניין השאלה שלך אני בטוחה שכל פנטזיה תתקבל בברכה, בתנאי שלא תכלול קטינים או משהו כזה ..

הקוסמת 1

New member
לא מדויק

לא התכוונתי לשפוט כלל וכלל כם אחד והפנטזיות שלו אותי למעשה כל דבר מגרה אפילו סיפור כשלו כך שלשפוט ? ממש לא תודה על הברכה והראש שלי תמיד פתוח

Sefy

New member
...I Think she ment what you said

To that guy: "קצת חולה אבל איש איש והפנטזיה שלו" Anyway, Welcome On Board!

kinkm

New member
יש לי הרבה

פנטזיות שנחשבות לסוטות וחולות, ועד עכשיו התביישתי בהן. עכשיו נשארה מבוכה קלה, שאני מצליח להנות ממנה לפעמים, ואת ההרגשה הזו אני מנסה לשחזר כשאני כותב, מבוכה עד בושה.

למעלה