גבר "מודרני"..

tvrui10

New member
גבר "מודרני"..

היא מעירה אותי ממנוחת הצהרים ומודיעה לי : - "יש נזילה במטבח וחוץ מזה,צריך לשבת עם הילד להתכונן לבגרות." -"בסדר",אני עונה מתוך שינה. אחרי מספר דקות,הבנתי שבניגוד לפעמים קודמות,התשובה "בסדר", לא מספיקה,וצריך לעשות עוד משהו. עמדו בפני שתי אפשרויות: 1.להתעורר,להזמין חשמלאי (או אולי אינסטלטור?),בכל אופן בעל מקצוע שמטפל בדברים מסוג זה ,אבל אז אני אראה כחדל אישים. 2.להתעורר,לנסות לתקן לבד במשך חצי שעה.ורק אז להזמין בעל מקצוע. דבר אחד בטוח,צריך להתעורר! ברור שבחרתי באפשרות השניה ,השתרעתי על הריצפה, עשיתי תנועות של תיקון,הוספתי קולות רקע מתאימים ("קיבינימט", "שיט" וכ"ו). מובן שתיזזתי אותה לכל חלקי הבית:"תביאי סמרטוט ריצפה", "תביאי את המפתח שבדי מהארון",וכיוצא באלה בקשות.... אחרי 10 דקות: "אולי נזמין אינסטלטור?",היא מציעה "אני כבר מתקן לבד" (אני "מתעקש"). "תפתחי את המים".... "עכשיו תסגרי"... "תפתחי שוב".... אחרי 4 פעמים של "תפתחי את המים", "תסגרי"... היא הבינה שצריך להזמין אינסטלטור. יופי.בעייה אחת פתרתי. עכשיו נשאר רק ללמוד עם הילד. "בוא נלמד לבבגרות",אני אומר לו.. "בסדר אבא" הוא עונה. "אתה יודע שעוד 5 דקות מתחיל משחק ארגנטינה גרמניה" אני מזכיר לו. "אז נלמד אחרי המשחק" מסכם הילד. "אין בעייה".. ידעתי שעם הילד לא יהיה לי וויכוח, הוא גבר !

../images/Emo24.gif"מתה" על הסיפורים שלך...

מחוייך, מגניב.. טוב לפחות שאתה מגלה רזיי גבר בבית.. שנדע!

tvrui10

New member
למה למות אם אפשר לצחוק?

כן,אני יודע לעשות את התנועות הנכונות של כל בעלי המקצוע .... תתפלאי.. לפעמים זה מספיק!

אמממ',,עכשיו הבנתי פשר המילמולים

שהשמיע אישי, כשביקשתי חזור ובקש, להזמין טכנאי למייבש כלים..

נגמר המשחק ,תחזרו לספסל הלימודים

להזמין אינסטלטור ביום שישי זה מקביל לפתיחת תוכנית חיסכון גדולה
בפנדלים לקחת משחק

jud1001

New member
טבריני.."אשת חייל מי ימצא"...../images/Emo41.gif

שעל דלת המקרר אצלה מודבק דרך קבע.. מספר ה
של האינסטלטור.. תמשיך ..תמשיך לנוח...

../images/Emo6.gif אהרון המספר...

הרגת אותי מצחוק אהרון
טוב שהבהרת את התנהגותכם... עכשיו כשאני משחזרת כל מיני תקלות
אני מבינה את הקולות של הבעל

jud1001

New member
טברייני אתה עדיין בבגרויות? ../images/Emo41.gif

תתבגר כבר..

jud1001

New member
סול..כוננות כבשים..הלילה עוד ../images/Emo41.gif

צעיר... אגב שאלה..פרטית כאילו קצת.. איך מתיישב גילך המוצהר בכרטיסך עם התמונה ?..

../images/Emo41.gif כוננות עזים../images/Emo41.gif

אכלתי מקודם כבשים חחח
מתחיל הלילה מ364646463664636236464626664 עזים מקווה לא להתבלבל
*| ובקשר לשאלתך....זה לא אני בתמונה אלא מישהו שצלמתי ברחוב (ואני לא בן 69...טיפה פחות
)

jud1001

New member
אז סול ב14 ליולי כבש בתנור? ../images/Emo41.gif

אבל רק אחד כי אחרת מה נספור בלילה?

שיהיה לך המון מזל טוב../images/Emo140.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

אני חייב לך
ותני כבוד לגדולים ממך,אה?
(אפילו אם זה רק ב48 שעות
)

למעלה