גבר לא מובן

• פותח הנושא olmm
  • פורסם בתאריך

olmm

New member
התפתחויות...

דבר ראשון הדבר האחרון שרציתי לעשות זה להלחיץ ואני ממש לא עושה את זה בדכ פשוט רציתי לדעת שאני לא במקום שאני לא רוצה להיות בימים האחרונים הבנתי עד כמה הוא חשוב לי וכנראה שפיתחתי לבחור "חתיכת רגש" מזה הרבה זמן לא יכולתי להפסיק לחשוב עליו .... ניסיתי מספר פעמים להגיד לו את זה אבל לא באופן שיישב כבד אלא להגיד את זה שיידע ואז להעביר החלטתי שאני מוכנה לתת לזה זמן למרות הכל , ושלכל אחד יש חסרונות ושלו זה פשוט החוסר ביטחון כי אני באמת רוצה להיות שם . הגעגוע בלא להיות איתו יהיה חזק ומשמעותי יותר מאשר להיעלב מאמירות שנובעות מחוסר נסיון ומחוסר יכולת להתמודד אבל אני אתן לו את הזמן שלו ואבליג על ההערות הקטנטנות האלה בתקווה שכהוא ירגיש בטוח יותר זה ייפסק. אני האדם שהכי שונאת "לשחק את המשחק" וכל "השלבים " האלה שצריך לעבור מי קבע מתי זה נכון ואם אפשר בכלל להגדיר בזמן מתי זה צודק או לא מלחיץ לדבר על רגש? רגש זה משהו שיש גם משיכה או כימהון להיות עם מישהו זה סוג של רגש , אבל אני מונעת מעצמי לעשות את זה רק בגלל שאני יודעת שכל השאר משחקים את המשחק ושמסתבר שאני חלק ממנו... תמיד אמרתי זה האיכות ולא הכמות ומסתבר שרק הנסיון מוכיח את עצמו כל פעם מחדש עד כמה זה נכון אני עושה מאמץ אדיר ומתעלה מעל עצמי ומנסה לשים דגש על המעשים ולא על הדיבורים עד כמה שזה קשה לי ... (כנראה שעמוק בפנים אני איזה זקנה מהדור של פעם ,,, פשוט קשה לי לזרום..) אבל תודה רבה לכולם על התגובות , פתחתם לי קו מחשבה נוסף כרגע חזרתי מבילוי איתו אז אני הכי מאושרת בעולם וכבר מתגעגעת....

omer73

New member
יכול להיות

שהבנאדם עדיין לא פתוח איתך מספיק כדי לדבר ברצינות על הרגשות ובגלל זה יש את החוסר איזון הזה, שמצד אחד הוא אומר לך שזה רק סקס, ומצד שני הוא רוצה את הלב שלך. לדעתי תחכי קצת עם "יחסינו לאן", תראי איך מתקדם הקשר ביניכם, תכירו קצת יותר טוב, ובהמשך אם תראי שזה עדיין אותו הדבר תשבו לשיחה רצינית על מה הוא מרגיש ומה הוא רוצה.

מייקי10

New member
אהלן!

מנסיוני למדתי כי לא צריך להתאמץ ולנסות לעשות מניפולציות לגברים כדי שיביעו רגשות, או שיביעו את עצמם. אם הוא אומר לך שאתם רק לסקס, אז זה מה שזה מבחינתו. היה לי קשר כזה של שנה וחצי, הוא אמר לי בדרכים שונות שהקשר בינינו ארעי, שיש לו בעיות רגשיות, אבל אני האמנתי שאני אוכל לגרום לו להפתח, לאהוב, להשתנות, להרפא. בולשיט.אין כזה דבר. אם יש לו בעיות רגשיות , לא זה תפקידך לרפא אותו. את על תקן חברה ומאהבת שלו, ולא אמא, מטפלת. אני אומרת, שימי נעלי ספורט וברחי משם כל נפשך בך. תמצאי לך אחד שבריא בנפשו. אל תישארי לספוג כלום, גם אם נדמה לך שישנם פרצי רגשות ממנו. בהצלחה, כי ככל שתיכנסי יותר יהיה לך קשה יותר לצאת מייקי

olmm

New member
חוששני שכבר מאוחר מדי

אני לא מסכימה איתך שזה רק לסקס אם הייתי חושבת שזה רק לזה האמיני לי שהייתי לוקחת את הרגליים שלי מזמן ולא נכנסת לזה מלכתחילה , אבל זה מורכב יותר ואסיים עם משפט ... TELL ME WHY ITS GET HARDER TO KNOW WERE I STANDׁ (רוקסט)

מייקי10

New member
תראי

לא רציתי שזה ישמע כ"כ שלילי. לפני שנתיים פגשתי את השותף של הבחור ש"יצאתי" איתו שנה וחצי. הוא סיפר לי שהוא עומד לפני חתונה, איחלתי לו מזל טוב, ואז הוא אמר- אני בטוח שגם את והוא תתחתנו. אמרתי לו - מה פתאום, אין שום קשר, אז הוא אמר לי- את היית היחידה, האולטימטיבית, ולמרות שהיו בנות אחרות רק את היית בראש שלו. אוקיי, אז שמחתי כי הבנתי שבאמת הוא אהב אותי כמו שחשבתי למרות כל הבלגן, ההיסוסים מצידו, המשחקים והעובדה שהוא לא היה לצידי אף פעם, אפילו כשנכנסתי להריון ממנו ועשיתי הפלה. אהבתי אותו מאוד, עדיין, כמה שנים אחרי,שמורה בליבי פינה חמה בשבילו, אבל לעולם לא אשכח את רגעי הבדידות והרגשת ההחמצה בקשר הזה, רק כי היו לו בעיות רגשיות ופחדים. אז רק פשוט תשמרי על עצמך..

olmm

New member
מצטערת לשמוע

ואני שמחה שהוא כבר לא בחיים שלך והבנת שברגעים שאת צריכה אותו הוא לא שם ועוד יותר מכך כאב לי לקרוא שנכנסת ממנו להריון. אני מקוה בשביל שתינו שלא ניפול על טיפוסים כאלה ונהיה חזקות ואנחנו פה אחת בשביל השניה :)

למעלה