גבר טיפש

גבר טיפש

תגידו מה עושים עם גבר שפשוט לא יודע להיות בן זוג ??!גבר שחושב שסקס זה דרך תקשורת ???! אתם מכירים את זה ? מבינים ? לא יודע מה זה לשבת סתם להשתעמם יחד ... לדבר לצחוק לרכל להנות מזמן משותף יחד.הוא באמת מראה שהוא מעוניין בחברתי אבל אני מרגישה שאין לו מושג .. ולמה ?? כי הוא בא וישר מתחיל לנשק אותי ולהתקדם לכיוון יחסי מין .זאת לא המטרה .. אני לא צריכה סקס אני רוצה בן זוג אני ממש מרגישה שהוא מתייחס אליי כמו אל זונה .. כאילו אין משהו אחר לעשות ואין צורה אחרת לבלות זמן יחד מלבד סקס ועוד ישר אפילו אין משהו מקדים שיחמם שידליק אותי ... וזה נורא מעצבן אותי ואני דוחה אותו והוא מתעצבן ואנחנו רבים על זה ואז הוא הולך בעצבים ואומר שהנה הוא מנסה להתקרב אליי ואני דוחה אותו ואיך אני רוצה שיהיה טוב ביננו ...הבעיה היא שאני ממש מרגישה שהוא לא יודע איך להתחיל ואיך לחזר ולאהוב אישה !! (ורק שתבינו אני לא איזה סבתא מבחינה מינית... אין לי בעיה שזה יגיע לזה אבל לפחות תגרום לי לרצות !!!!!) האם אפשר ואיך עושים את זה ללמד אותו ??? אתם חושבים שיש אפשרות שהוא יבין ? שהוא ילמד איך לאהוב באמת ?? והאם בכלל זאת בקשה גדולה מדי לגבר ? אולי זאת סתם אשליה שיש זוגיות כזאת מכילה ועוטפת כי זה מה שראיתי בסרטים ? אולי בפועל הגברים ברובם לא מבינים באמת מה זה ? אני כבר לא יודעת.. ושוב ואם התשובה היא כן הגברים לא מבינים אז האם ניתן לשנות אותם ובעיקר איך עושים את זה ??????ויסלחו לי הגברים שבפורום אם הכללתי

סטנגה Joe

New member
אולי צריך

גם וגם.
מצד אחד קל להבין אותך מצד שני ,לו היה רוצה ידיד ,הבחור שלך היה מין הסתם בוחר גבר.
צריך כנראה למצוא את האיזון לבין הידידות/חברות לבין האינטימיות אחרת אחת מהן מתפספסת

נוסעת27

New member
אני מהמרת

שזה אפילו בחור
וואו לא מאמינה שטרחתי לקרוא את הנאום הקודם שהיה בערך 300 שורות
אולי הוא עושה קופי פייסט לכל מני סיפורים שהוא מוצא ברשת, נשמע יותר הגיוני מלכתוב סיפורים כל כך מתישים

מממהההה???

אני לא מאמינה שזה מה שאני קוראת...חשבתם אולי שמדובר בבעיה של חברה שהתייעצה איתי או בעיה נוספת בזוגיות ... יש מלללא בעיות ביחסים ואין קשר בין הסיפורים ולא משנה מי מספר..אבסורד שזה מה שהפריע/קפץ לכם לעין !אם הייתי משנה ניק אז הייתם מאמינים אבל ככה נראה לכם שאני ממציאה... כנראה שהוירטואליות היא הכרחית כדי להאמין למציאות! כל סיפור אמיתי..וכל בעיה היא שונה ..אם נדמה לכם שאני ממציאה אז אל תענו ! ואם הייתי חושבת שאני בחוג כתיבה הייתי כותבת על דברים יותר נחמדים אבל אני באמת מציגה פה בעיות של משברים בזוגיות כשמו של הפורום ! תודה בכל אופן ...

מריוס זכריה

Member
מנהל
כשאת כותבת בהודעה "אני", זה אמור להיות "אני" ולא חברה שלך

או מישהו מהעיתונות. אם את רוצה להתייעץ בקשר לחברה, תכתבי "לחברה שלי יש בן זוג שככה וככה".
למה?
כי אנחנו אמנם פורום וירטואלי, אבל אמיתי לגמרי. זה לא פורום למשחקי מחשבה ודמיון. מי שפה לא אמיתי, מוגדר כ"טרול".
&nbsp

נוסעת27

New member
כן אבל

צורת הכתיבה שונה לחלוטין. האיות שונה לחלוטין. זה נראה שאדם אחר כתב את ההודעה הזאת ואת ההודעה ההיא.
מה גם שאם זאת הייתה בעיה של חברה (ונכתבו כאן רבות בשם חברות/חברים) סביר להניח שהיה מצויין זאת בתחילת ההודעה ולא מנוסח בגוף ראשון יחיד. בהצלחה לך

הבנתי

אני לא בחור ואני לא סבתא אני אותה אחת עם בעיות שונות (ההפך.. הרשתי לעצמי להמשיך ולהתייעץ איתם כי הרגשתי קרובה ) כנראה לא מספיק בקיאה בחוקי הוירטואליות שלכל תגובה צריך לשנות שם אבל אוקיי .. בחיים לומדיםממש מעליבה ההתקפה הזאת ורק הראתם כנראה כמה הפורום שטחי שמתייחס לטפל ולא לעיקר שוב תודה וסליחה אם בזבזתי את זמנכם זאת לא היתה הכוונהתמשיכו להתייחס רק לשמות חדשים ככה נדמה לכם שהסיפורים ראליים ועוד דבר רק עכשיו כשאני כותבת את ״נושא ההודעה״ שמתי לב שליד יש אופציה להחלפת שם... זה נראה לי עוד יותר דבילי כשהמטרה בפורומים כאלה היא לעודד את חברי הקבוצה ( יהיו אשר יהיו לבעיותיהם השונות ) להפתח פה להרגיש חופשי ולהביע דעה בלי צורך לשנות שם או ״דמות״ .יכולתי לשנות שם עכשיו ולכתוב הודעה שתתמוך במה שאני אומרת..(כי כולם נגדי -כי ככה הורגלתם ) חשבתם על זה.......לא נורא .. גם אתם לומדים...

זה שני גברים שונים שאת מתייעצת לגביהם?

אחד זה הבן זוג
והשני זה המאהב?

או אחד זה בעיה של חברה שלך
ואחד זה בעיה של חברה אחרת / שלך?

נוסעת27

New member
נו בחייך

זה כמו שאני אכתוב כאן בעיה נגיד שאני על סף גירושים כי יש לי מאהב ואז אעלה הודעה אחרת כמה ימים אחרי (כתובה בלשון אחרת וניסוח אחר) שאני בת 15 ויש לי חבר.... זאתהסיבה ש"נטפלו" אלייך, מפירוט מפורט מפורט מפורט שגוללת סיפור כואב על זוג שמתפרק ומתמוטט ואת מתה להתגרש ונמאס לך עברת לסיפור על זוג שהבעל לא יודע לחזר אחרי אשתו וכל הזמן רוצה סקס. זה נראה כמו שני סיפורים שונים לחלוטין.

polimerase1

New member
דווקא אני יכולה לדמיין

איך שני הפוסטים האלה יכולים להתייחס לאותה מע יחסים ולאותו גבר
&nbsp
מע׳ יחסים בעייתית תופסת כל מיני צורות, לא תמיד אפשר להגדיר בדיוק את הבעיה
&nbsp
וגם אפשר לקרוא את העצב והמצוקה בשתי ההודעות
&nbsp
אבל מצד שני אין לך מה להעלב את כותבת לאנשים שמשתדלים להתייחס אליך ברצינות ואם הם מרגישים שאת עושה מהם צחוק אל תתפלאי אם הם עוקצים אותך.
&nbsp
וגם לא תארת איזה בן אדם את- בן אדם קשה בן אדם נוח, בן אדם ביקורתי או וותרן, הולכת עם הרגש או השכל?
&nbsp
בכל אופן לפי כל התגובות שקיבלת כנראה שכדאי לפחות להתעמת איתו אם לא לשקול משהוא יותר דרסטי
עזבי את כל העלילות מסגרת - רופאה מהנדס וכו׳ וכו׳ מה באמת קורה? עוד דקה נולד לך ילד חדש איך אתם מתכוננים?
&nbsp
&nbsp

זו אשה מאד מוטרדת נפשית - זה נכון (והמבין יבין..למי כוונתי)

אבל הסיפורים אינם שלה אישית....
לא ייתכן שבסיפור אחד אין תקשורת והוא שונא אותה ואין סקס
ובשני הוא רק רוצה סקס ומגע...

בואי אני אשפוך לך אור
זו אשה שהעבודה שלה זה לייעץ בזוגיות - ללא הכשרה מתאימה - קאוצ'ינג נחות מסוג כלשהו..
ובאים אליה אנשים תמימים להתייעץ
היא חסרת כל אמפטיה וידע בתחום הזוגי ומוכרת לוקשים שהיא כזו

בעוד היא רושמת את הייעוץ כאן בפורום ולפי הייעוצים שלנו היא מייעצת בתשלום

polimerase1

New member
זה גורם לי להרגיש

שאני מבזבזת פה את החופש שלי

&nbsp
&nbsp
&nbsp

לדעתי אין לך גבר, יש לך פין+שקיק עם בשר מסביב. ואת כותבת

בפירוש שלא דבר כזה חיפשת. שחיפשת אדם. חבר שאפשר לדבר איתו , מן הלב, שאפשר לבלות. מה ההתלבטות שלך בקשר לעזיבה ? בואי נקווה שיש במין ההוא גם בני אדם..... הלא אפשר לסנן כבר במהלך הדייט.

למעלה