גבר ואישה.....................

אפשר לומר משהו בלי שכולם יכעסו?

בכדור הארץ קיימת "מחתרת האי מילים"... שפועלת בשיטת "מכתבי השרשרת" - דהיינו, אני מקבלת אי מייל מחבר (לעיתים מ- 10 במקביל) ושולחת לעוד 20 חברים אחרים. ה- 20 האחרים ממשיכים בהפצה לעוד 20 וה- 20 האלו לעוד 20... ואפשהו בדרך, כמו במשחק "טלפון שבור", התמונה מתעוותת ולעיתים נשמט שם המחבר האמיתי (בזדון או בשוגג). נכון, שלעיתים מועתקים קטעים מאתר זה או אחר, עיתון או ספר, אבל באמת עם יד על הלב, לא תמטיד ידוע לנו שם המחבר. אז בואו "נכרות" את "עץ התליה" שהצבנו ב"כיכר הפורום" ונרגע. (ותתפלא, אני בעצמי קיבלתי באי מייל, משהו שחיברתי, וממנו הושמט שם המחברת. זה הרגיז, אבל עבר לי מהר, כי זהו המחיר של דברים המתפרסמים בציבור)

ואולי הוא לא ידע?

לעניות דעתי, איש שיחה הבין והתנצל ומרגע זה כל הנכתב זאת סתם התלהמות חם היום

פירט

New member
פרוטוקולניק: הכל נכון אבל......./images/Emo48.gif

לא צריך להעמידו מול כיתת יורים..... ביחוד לאחר שכתב במפורש שהחומר לא שלו. אם נהרוג פה כל מי שלא מקורי -לא ישאר (כמעט..) פורום.........

ואז ירד הרייטינג... וחוץ מזה...

יש מחסור במקומות קבורה... וחוץ מזה... בואו נרגע וניתן לטאקי להתרכז בהכנת הקובות, אחרת יחשבו שאני קמבודית בהירת פנים... חחחחחח

טאקילה~*

New member
למה *42 תמשיכו ...

אני מחוייכת
בא לך קובה מותק? לי דווקא מתחשק משהוא טוב על האש..

על האש? מצטערת אני על האש

אוכלת רק אנשים... וכבד עוף... רוצה ללכת לציפורה? ביום א´ בצהריים, אני מזמינה. רק תגידי כן!

יענו מה .....?

כל אחד עכשיו צריך להמציא תג כזה מקורי , כמו לקוסט , ליוויס וכאלה ? איףףףף.....שונאת באופן עקרוני מותגים....
אבל גם עוד משו .... פירט ....גם הפעם זה פשוט ....פירט - צודק

פיראט ..................../images/Emo48.gif

עזוב !!! יריית חיצים לכל כיוון היא עניין שבשיגרה. ולא רק לכיווני (כך הסתבר לי). חבל !!!!!!! לא נתקן את העולם. איש שיחה.

The ofer

New member
באמת אנשים...

לא מבין על מה הרעש.... אבל אתם...כל הסניגורים...באמת צודקים...אז מה אם זה של מישו אחר ??? אפילו אם ידע...זה לא שהעתיק מאיזה פורום אחר...כולה דוד אבידן...באמת שלא מבין את הרעש... וקצת רצינות... איש שיחה האמת לא ידע...וישר בהודעה אחרי כתב שלא שלו... עופר...מתכונן לקומזיץ...

למעלה