גבר השנה 2003 כבר פורסמה כתובת רשמית עם כל התמונות ומקום לדרג את המועמדים?
T tzvitz New member 8/12/02 #1 גבר השנה 2003 כבר פורסמה כתובת רשמית עם כל התמונות ומקום לדרג את המועמדים?
ג גלעד יא New member 8/12/02 #3 אז זהו, שכן... בגיליונות האחרונים של הזמן הורוד הופיעו כל 12 המועמדים. היות והעיתון בבית, אין לפני את הלינק להצבעה, ולכן תאלץ להמתין עד שאגיע לביתי
אז זהו, שכן... בגיליונות האחרונים של הזמן הורוד הופיעו כל 12 המועמדים. היות והעיתון בבית, אין לפני את הלינק להצבעה, ולכן תאלץ להמתין עד שאגיע לביתי
M marik New member 8/12/02 #4 בבקשה מתוקים gever.nana.co.il תהנו... ואל תשכחו - :: משה יצחקי - המועמד שלי ::
W white star New member 8/12/02 #8 אתה מנסה להטות את תוצאות הבחירות../images/Emo6.gif למרות שהוא גם המועמד שהצבעתי לו
R Raami New member 9/12/02 #11 אה, רק עכשיו שמתי לב שלכל אחד יש 3 תמונות. אז עכשיו זה מס´ 5 באופן וודאי !
N neshamma New member 8/12/02 #5 אין לך מושג כמה צחקתי......... ../images/Emo6.gif אהבתי את החתימה שלך
D DJNYC New member 8/12/02 #7 אלו גברי השנה? די בינוני.. אני אצביע לאחד מהם שאני מכיר, אבל באמת, אפשר היה יותר.
S SimsY New member 9/12/02 #9 ICELAND 12 POINTS גם אני מכיר אחד מהם ועליו אני הולך - השאר אה נחמדים משהו...