גבר הולך לאיבוד

מרי-לו

New member
גבר הולך לאיבוד

גבר הולך לאיבוד דרך מרפסת, בין שיחי השרך, הוא מתנדנד כשהרוח נכנסת הוא נעזב, הוא נושר בסתיו, אל תהיי כועסת, הוא מאוהב. תבואי אליו לפעמים, הוא נרגע כשאת פה. יש לו דרכים משונות, את אוהבת אותו. גבר עוזב לפעמים דרך מרפסת מזמזם שיר ישן, נפצע בעורפו מעץ השסק, נצבט בשושן, בוץ דבק בעקביו, אל תהיי כועסת הוא מאוהב. הוא בא אליך לפעמים, את נרגעת כשהוא מלטף, יש לו דרכים משונות, לומר לך שהוא אוהב. יש לפעמים שריק על המרפסת, כמו יום שבת, ורוח דרומית בשקט נכנסת, ואף אחד. את חושבת עליו, וחתול בעשב, בורח זנב... שיבוא אליך פתאום ישתוק, ילטף יש לו דרכים משונות, לומר לך שהוא אוהב... יש לו דרכים משונות, לומר לך שהוא אוהב... שהוא אוהב... (שלמה ארצי) שב"ש לכולם/ן

אינך יכולה...

אינך יכולה ככה סתם ללכת אינך יכולה לעזוב אותי אינך יכולה כי עכשיו שלכת יש גשם בחוץ ואת, נשארת איתי אפילו אם תגידי, זה לא כדאי אפילו אם תגידי, לא,אין לי פנאי אפילו אם תגידי, לך לך מעליי אם רק תבקשי להרגיש בבית את שחור צמתך, חרש אלטף ואם תבקשי פה לבכות הליל אשב לידך, וגם אתן לך כתף אפילו אם תגידי, זה לא כדאי אפילו אם תגידי, לא,אין לי פנאי אפילו אם תגידי, לך לך מעליי ואם תבקשי מעליי לברוח אפתח את דלתי לך, ילדה קטנה ואם תבקשי את פניי לשכוח אתן לך בלחי, נשיקה אחרונה אפילו אם תגידי, זה לא כדאי אפילו אם תגידי, לא,אין לי פנאי אפילו אם תגידי, לך לך מעליי אינך יכולה ככה סתם ללכת יש גשם בחוץ ואת, נשארת איתי. <החלונות הגבוהים - אינך יכולה> שבת שלום מרי-לו
אהבתי..

גילית.

New member
מרילולו, שרתי את כל השיר עכשו בקול

שמעת? מה לא שמעת שאני אשיר שוב? חחחחחחחחחחחחחחח שבת שלום, ותודה על המילים. הכי אני אוהבת את המילים: "יש לו דרכים משונות לומר לך שהוא אוהב" כי זה כל כך נכון. לפעמים הגברים, לא בדיוק אומרים דברים שהם חושבים הם יותר ערפיליים ומעורפלים מאיתנו , הנשים. ולכן אנחנו הנשים, פיתחנו דרך קידוד למחשבותיהם, לרצונותיהם. מגילית< שמבקשת לציין - בלי הכללות בבקשה חחחחחחחח> גיל

הוא נושר בסתיו... אל תהיי כועסת../images/Emo13.gif

מתגעגעת... לדיסק של שלמה ארצי שנגנב יחד עם הרדיו דיסק חחחחחחח

סנדי32

New member
לוקחת חצי כדור להרגיע את עצמה ...

ושולחת משפט של הימור אתה או אני או אתה? ואני בתוכי סגור מילותי כבר אינן יוצאות וחוץ מללחוש את שמה מנגב לה את הדמעות תבכי לי עכשיו תבכי אני אומר זה כואב זה יכאב אבל בסוף זה ישתחרר תבכי במקומי אני כבר לא יכול לבכות אני תפיקדי לנגב לך את הדמעות תראה היא אומר לי ערפל מכסה את הכביש הבעיות מתחילות בראש החיים מפחידים מספיק ואני בתוכי סגור לא יכול שום דבר לראות וחוץ מללחוש את שמה מנגב לה את הדמעות תבכי לי עכשיו תבכי אני אומר זה כואב זה יכאב אבל בסוף זה ישתחרר תבכי במקומי אני כבר לא יכול לבכות אני תפקידי לנגב לך את הדמעות

למעלה