"גבר הולך לאיבוד".

יוסף יוסף יוסף היקר לי מכל

עד מתי תשארי רווקה מרירה בת 32 תאמרי לי?? איתי עדיין ממתין לארוחה איתך. ומי לא מתקשר??

yosef 30

New member
מי בן 32../images/Emo35.gif

גיברת פירסומאית יוסף עומד להיות בן 34 עוד שלושה חודשיים אז .............. תתחיל לתת כבוד ומהר
ובקשר ל........ אני לא רוצה לומר (שניצל) אחרת קסאנדו יבוא בטרוף וייצרח כמו |בלונדינית| משוגעת. אבל אני אמצא זמן להתקשר.

קסנאדו צורח?!

טוב לא הייתי שם אז אני לא ממש יודע.. 34?? יפה לך כפרה! יום מתחת ל-33 לא הייתי נותן לך! וקח את הזמן עם הטלפון אין לחץ, זה לא שביום חמישי אני נוסע לארה"ב...

xanadu

New member
מה אתם רוצים מחיי?

משרבבים את שמי לשיחה כאילו אכפת לי מהחיים של שניכם.

למרות שאני לא נמצא במצב

ואני רק בן 22 אבל אני חושב שחברה שלנו ובפרט קהילה הומולסבית בנתה לעצמה הרבה נורמות. בגלל שסביבה מתנגדת לקהילה ,בגלל שזה לא נורמה, הקהילה בונה לעצמה נורמות משלה כדי לא להיות שונים מכולם. הנורמה לפעמים פוגעת ומאכזבת. במיוחד בקהילה הומו לסבית כי אם אתה לא נראה כמו איזה אליל יווני אתה לא שווה ולא ממש תוכל למצוא לעצמך בן זוג. אתה יוצא אוטומטית מ"שוק הכרויות". חלק מכל הנורמה הזאת זה גם להיות צעיר. לא מספיק להראות טוב אלה גם להיות צעיר. אם אתה לא אז אין לך ממש סיכוי להכיר. זה תמיד צודק ולא תמיד נכון אבל אין מה לעשות. גייז לא ממש מחפשים להקים משפחה, יותר מחפשים סתם זיון חד פעמים.לא מעבר לזה. זאת דעתי אבל אין מה לעשות. אני לא יכול לשנות את כל הקהילה לפי דעות שלי. אני רק יכול לשנות את עצמי לפי דרישות של הקהילה. בכל מקרה לא נראה לי שאמרתי פה משהו חכם אבל שיהיה. זאת דעתי.

מסכים וממש לא מסכים

מצד אחד אני מסכים כי אתה חווה דיעה שאולי רווחת בין בין גילך וקצת פחות מזה. המראה הוא הקובע ואם לא תחתים שעות בחדר + הסרת שיער בלייזר + תשכב עם חצי מדינה כנראה שלא תגיע רחוק. מצד שני אני לא מסכים, או אולי מסרב להודות בעובדות. טרם החלטתי. היה לי דיון לא מזמן עם בחור באטרף דייטינג שניסה לשכנע אותי שאם אצטלם בלי חולצה או עם תמונה מעט יותר חושפנית אזכה להרבה יותר פניות. זה מה שהוא עשה וזה הוכיח את עצמו. סרבתי, מסרב ואמשיך לסרב. גם אם היו לי נתונים פיזיים מרשימים, גם אם היה לי גוף של מייקל לואיס, עדיין זה נראה לי מיותר. אולי אני שמרן ומקובע (ובכל זאת מזל גדי..) אבל אם יש לי משהו להראות, מי שצריך לראות שיראה. אין לי צורך לקום לעשות שינויים פיזים אדירים רק בכדי להכנס לאיזו שהיא תבנית או בכדי להרשים מישהו. יש מספיק דברים טובים בפנים, רוצה? תסתכל. לא? אז לא.

או קי

אבל בשורה תחתונה תמיד זה שהוא צעיר ונראה כמו מייקל לואיס זה שילכו איתו, אתה מסכים?זה שנראה צעיר וחתיך איתו יזרמו.אין מה לעשות. חלק מאוד גדול של זה בעיה שלנו כי בסופו של דבר אנחנו מסובבים את הראשים אחרי חתיכים ולא חננות משכילות.

בופיק

New member
לא כל כך מסכימה...

נכון אנשים כמו מייקל לואיס מאוד מושכים וכל זה, א-ב-ל לאנשים יש משיכה לכל הקונספט, לגלובל, לכל מה שהאדם משדר.... שזה כולל אישיות... ולכן אי אפשר ללכת עם מישהו שהוא רק נראה טוב או רק משכיל וחכם וכו... חייב שילוב של השניים חייב!!!! 50% לכל צד.... בנוסף, לאנשים שונים יש בחירות שונות ודברים שונים שמושכים אותם, ולכן לא כולם נמשכים לשרירנים או "לחתיכים" הכל עיניין של טעם... זה שהחברה הכתיבה שחתיך זה יפה ואיתו צריך ללכת לא אומר שזה באמת ככה צריך להיות... ועובדה יש אנשים שהולכים עם מה שטוב להם ולא מה שטוב לחברה... יום טוב ושבוע מקסים שלכם בופיק

ברור שחיצוניות מרשימה נותנת לך יתרון

על זה בכלל אין ויכוח, אבל זה משהו שמחזיק בערך לחמש דקות אולי ונעמד למבחן בשניה שהבחור פותח את הפה.

MAN1966

New member
לי קרה אותו דבר מספר פעמים

הכרתי בחור שאמר שהוא בן38 אחכ הבר שהוא 54.. ועוד מקרה בחור שמציג את עצמו כבן 33 בפגישה הוא מציין שהא 37 ומבקש סליחה ובסוף מודה שהוא 44... לא מבין מה רע בגיל 40 והלאה? אנחנו בעצמנו מנציחים את הסטריאוטיפ.. וחבל. ואלו לא הפעמים היחידות.

sidoni

New member
האמת יוצאת לאור

בסופו של דבר אחרי פגישה מגלים את הגיל ואחרי עוד כמה ימים עוד כמה דפקטים קטנים ואחרי חודש דפקטים גדולים יותר ,הרי היום דרך האינטרנט וכו כל אחד יכול להיות בועז מעודה 189ס"מ(אממממממממממא........). אנשים , זו המציאות כאלו אנחנו צעיר יותר גהוהים יותר עם גדול יותר אבל בו ננסה שניה אחת ממקום של קנות ולמרות שהצד השני בן 40 ואני בן 30 (לנצח נצחים) אולי היה שם משהו אחר, אולי בכל זאת האדם הזה שווה הצצה לעומק , גילוי מחודש הרי אם הוא יה אומר שהוא בן 40 אולי לא היתה ניפגש איתו אני בטוח שהוא רדוף טראומות גם אם הוא נרה כמו בווווווועז מעודה 189............ נכון הוא שיקר ונכון הוא יכל להיותת קנא מההתחלה ונכון תמיד קורים דברים כאלו ונכון.....נראה אותך בגיל 40 מנסה ליצור פגישה עם בן 30.ב ה צ ל ח ה אנחנו קהילה מאוד שיפוטית בני אדם בכלל גברים כנשים לדעתי הומואים לא יותר מסטרייים. שבוע טוב

טל קר

New member
שאלת תם

אם הבחור בן ה40 מעדיף לא את בני גילו אלא צעירים ממנו בני 30, על סמך מה הוא בא בטענות שגם הם מעדיפים לא את בני גילו אלא בני 30?

Seasonal

New member
שאלה מצויינת

אני חושב על זה כבר לכל אורך השרשור. אם בני 40 (לא כל בני ה-40) מתקשים לראות בני 40 אחרים כאטרקטיביים אז פה נמצאת הבעיה. הצורך להוריד את הגיל הוא בעיקר כשאנשים מבוגרים פונים לאנשים צעירים. אם שני בני 40 נמצאים באותה סירה, ממה יש להם להבהל, מעצמם? אני יותר מפחד להגיע למצב שאנשים מבוגרים לא יעוררו בי עניין כשאגדל מאשר לגדול, כי אז אצטרך להתחבב על הצעירים :) והם מצידם באופן לגיטימי והגיוני יעדיפו אנשים שיותר קרובים לסגנון החיים שלהם.. הבעיה תהיה בעיקר שלי.

yosef 30

New member
../images/Emo140.gifברוך המצטרף man1966

בן 38 לעומת 54 הוא לא קצת נסחף הבחור. אין שספק שאנחנו מנציחים את הסטריאוטיפ, הולכים שבי אחרי..... ועם מישהו מכל הדייטים האלה התפתח משהו מעבר
שיהיה שבוע טוב ויום מקסים יוסף.

אמפ תגובה ליוסף כאן.

אני מנחש שהמתכון ברור,זה טיפה היפי אומנם אבל לפעמים זה באמת "מה שאתה חושב זה מה שאתה" הרי אף אחד לא הולך לדייט במטרה שיתפתח גרוע נכון ? או סתם לאיזה הכרות ידידות חדשה ? מטרה של דייט בסופו של דבר להכיר. אומנם איני כבן אדם,(לא מעליב אותך או משהוא כן חס וחלילה) תמיד שואל את עצמי "מה לא בסדר בי" זה לפעמים מועיל אתה גם צריך לשאול את עצמך את זה,עם אתה רואה כישלון מתמשך בדייטים. הבעיה לא דווקא בהם. (ושוב לא בכוונת העלבה) לפעמים גם אנחנו צריכים שיפור עצמי. אולי זה משהוא בגוף,ביחס,בגישה. כמו כן,אני לא הייתי מזמין מישהוא בדייט ראשון אליי הביתה או הולך אליו הביתה,לא משנה כמה זורם. אני מאמין בשיטת "הדרך האיטית והסבלנית היא הדרך הטובה ביותר" לא שאני איזה בתולה מרים הקדושה. אבל זה חשוב עם אתה מנסה לבנות כאן משהוא יציב ובריא,חשוב להכיר את הבן אדם טרם תעשה משהוא שתתחרט עליו. גם חשוב להגדיר דברים וכו. אני אומר לך יוסף,צריך להקים סוכנות שידוכים כזאת כמו של הומואים,זה יהיה הצלחה מסחררת. משהוא כזה סטייל מודרני,רק לקשרים. אממ רעיון פוטנציאלי לעסק ! (היי עם אטרף עובד.....זה יעבוד בטוח)

yosef 30

New member
../images/Emo3.gif סוכנות שידוכים לגייז? ../images/Emo68.gif

אם איני טועה יש כבר כזה מתכון - אני חושב שהלנה (אם ככה קוראים לה) פתחה הכרויות לגייז לא יודע איך הולך לה אבל שיהיה..... שלנו תהיה יותר טובה
. אני מסכים איתך שכל אחד מאיתנו צריך לבדוק עם עצמו, היכן הוא יכול לשפר דברים. לכן אני תמיד אמליץ ללכת לטיפול כזה או אחר, לסדנא, קבוצת התפתחות וכל דבר שייעזור לאדם ולי להגיע לתובנות ולהבנות. ישנם דברים שלומדים רק כאשר נמצאים במצב עצמו לדוגמא זוגיות. אני בדייטים שלי יודע מה אני מחפש ורוצה. לא תמיד זה הולך, וזה בסדר, אני לא מתייאש וכמובן משתדל ללמוד מכל דבר. אני לא חושב שאם מישהו בא אליך הביתה בדייט הראשון זה אומר יישר סקס!!!!! כאן זה המקום להכיר את עצמך - האם אתה מספיק חזק לומר לא ולבחור להכיר את האחר מבלי את גופו בשלב ראשון. מצד שני מסכים איתך שדייט ראשון צריך להיות במקום ניטרליי - תודה שהזכרת לי את זה
). שיהיה המשך לילה מצויין. יוסף.

dify

New member
גיל 40?

אם אני מבינה נכון את דבריך התייחסת לשני דברים: 1. משבר גיל ה40 2. שקר לגבי גיל על מנת להיתפס כיותר מושך מבחינה חברתית. אני אתחיל מהשני. לדעתי הבחור שפגשת נהד בסדר גמור. הוא צודק. במציאות שבה אתה נכנס לאתר אינטרנט ובו יש 1000 משתמשים ואתה חותך על פי גורמים טכניים (גובה, גיל, השכלה) זה הגיוני לרצות להיכנס לעוד משבצת ולא להיפסל על סמך גורם טכני אחד. אם הוא יידע אותך כבר במהלך הדייט הראשון, לא נתן לך לחיות ברושם מוטעה לאורך זמן ואשליות- אני חושבת שזה מקרין על אישיות ישרה וכנה ויקרה. אני הייתי מאד מאד מעריכה את זה. אני מאמינה שבאתר אינטרנט רובנו מעגלים פינות ובכל זאת רובנו לא מרגישים צורך להתוודות על כך בפגישה ראשונה (אלא אם כן זה נראה לעין). בקיצור קצת מאכזבת אותי התגובה שלך- הייתי מצפה שהמחווה שלו דווקא תרגש אותך. חבל. הנושא הראשון- משבר גיל ה40... טוב אני בת 31 כך שאני לא יכולה להיזדהות בינתיים, אבל אני כן שומעת אנשים שמדברים על משבר גיל ה30... ואני שואלת- איזה משבר? אני לא הרגשתי אחד כזה... אני חושבת שמשבר לא באמת קשר לגיל אלא קשור לתחושה שלנו עם עצמינו- מה עשינו עד כה והאם אנחנו מרוצים מהבחירו תוההישגים שלנו. יום ההולדת הוא רק הדגל שתחתיו אנחנו מוציאים תסכולים שיש לנו בכל מקרה... בגיל 30 אולי היינו מצפים להספיק ככה וככה בגיל 40 אולי היינו חושבים שאם לא הספקנו להגשים איזה חלום או שניים אז אולי זה כבר מתחיל להיות מאוחר מידי.... אני מאמינה, שאם בכל שלב בחיים ובכל החלטה, היית נאנמן לעצמך וידעת שאתה עושה את ההחלטה הנכונה ביותר עבורך (ולא כי לחצו עליך, כי צריך, כי לא נעים לך) אז בכל רגע שתסתכל לאחור תהיה מרוצה מהחלטותיך. ואם אתה אדם מספיק חופשי אז יהיה לך אומץ בכל רגע לבחון את חייך מחדש ולהגמיש את החלטותיך, גם בגיל 34.5. לכן אני לא מאמינה במשברי גיל. זה כמו אנשים שחושבים הם לא שווים בגלל מראה חיצוניף ככה יש כאלו שחושבים הם לא שווים בגלל גיל. ואני חושבת- בכל גיל ובכל מראה אפשר למצוא את האושר שלך. זה תלוי בך ולא במה הפרסומות אומרות שנכון היום בשוק. אף אחד לא באמת חי כמו בפרסומות.

yosef 30

New member
היי דפי

אני חושב שבכל מעבר ישנו פוטנציאל למשבר כך שזה לא חובה לעבור משבר במעבר גיל, אך ישנם אנשים אשר חווים זאת כמשבר עבורם זוהי עוד תקופה שבה נגמרים דברים ומתחילים אחרים. כל אחד בראייה הסובייקטיבית שלו. לגבי האכזבה שלך מתגובתי - לא כלכך הבנתי למה התאכזבת. אני מעריך כנות מההתחלה בדיוק כמו שאני מגיע עם כנות מראש ולא מפתיע בהפתעות. אני מבין את הצורך שלו ואת הקושי שהוא חווה בעולם שלנו. אנחנו המשכנו לדבר והייתה אחלה פגישה אך אני לא מעוניין לצאת עם אדם מבוגר ממני בהפרש גיל כזה בדיוק כשם שאני לא מוכן לצאת עם צעיר ממני. עניין של בחירה. יוסף.

למעלה