גבר בן חמישים....

גבר בן חמישים....

זה מה שהיא צריכה... מישהו עם הרבה נסיון, לא צעיר חרמן ואלים שגומר בלי לשים לב במה... אחד שאכפת לו שיודע מה מענג נשים... היא כבר לא צעירה בעצמה 20 שנה לפני החמישים....נשואה עם ילדים, נכנסה לשגרה שלה. החיים שלה כבר נקבעו. עשתה כל מה שצריך. כל מה שחשבה שהיא רוצה. לא טוב לה. הילדים- הם מה שמחזיק אותה אבל גם מה ששוחק בלי רחם... הבעל האהוב. שליש מהחיים שלהם הם ביחד. מכירה אותו יותר טוב מאשר את עצמה. אבל רוצה ומפנטזת על גבר בן חמישים. שיקח אותה וירגיע אותה שינחם אותה ויראה לה עד כמה היא נחשקת. שיגיד כמה שהיא יפה. שיעריץ אותה. זהו. זה מה שהיא רוצה..שיעריצו אותה. גבר שיגרום לה להרגיש כמו האישה הכי אישה בעולם. שיחזיר לה את האהבה לעצמה. מפחדת להעיז, להרוס את כל מה שיש לה ולהצטער. מפחדת שהפנטזיה שלה תתגלה כמאכזבת במציאות. אבל מפנטזת ללא הפסק על הגבר הזה....

טעות, טעות גדולה

לא גבר בן חמישים, למה? מי אמר שגבר צעיר יותר גומר בלי לשים לב? מי אמר שהוא לא משקיע? מי אמר שהוא לא מחזר אחריך בטירוף? מי אמר שאין לו פנטזיות שאת לא חלמת עליהן אפילו? מי אמר שהוא שהוא לא סוגד לגוף שלך? תנסי, תנסי.

אוהד 30

New member
אני מסכים עם דולפין בנקודה! פשוט ..

נסי יקירתי.....מעטים אלו הלא משקיעים מעטים אלו שלא רוצים לרדוף אחרייך מעטים לא יממשו את הפנטזיה הכי רטובה שלך.... נסי יקירה ,,,פשוט נסי

ferdinand

New member
טעות???!!!../images/Emo12.gif

האם פנטזיה יכולה לטעות? אז נכון בתור "ילדון" שמשקיע (ושוקע - עמוק, עמוקקקק) אולי אני אמור להיעלב מאמירה כזו - אבל זו הבעיה שלה! זו הפנטזיה שלה, ככה היא מרגישה, וזכותה!

bugbuster

New member
../images/Emo27.gif שלום לך סייברינה מתוקה

וברוכה הבאה
מטעמים מובנים אני מנוע מלהשתתף "בדיון" שהתפתח. פחחחחחחחחחחחח

באגי, מתוק

אתה לא צריך לקחת ללב, לא אמרתי שבני חמישים לא טובים, אמרתי רק שצעירים טובים לא פחות

bugbuster

New member
אוופפפסססס... רמזזזזז

ככה כאילו כזה, רמזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
שאני אתחיל להיתחפר?

bugbuster

New member
ומאידך,

מקווה שלא מי שלא רוצה שזו תהייה.
משהו בעקבות מיקבצי שלוש הנקודות הפזורים בכתיבה שלך אני מקווה שלא יוכיחו לי שחושש נכון.
אסור לי לכתוב זאת ככה? כמנהל פורום? או להפך, מחמיא לך פי כמה, שלו זו אינך ההיא, עד כמה ההודעה שלך מחרמנת, פאאק, מחרמנת אותי. ובכוונה לא כתבתי זאת במסר אליך, אלא ככה, מוחצן. גלוי. אמיתי.

למעלה