גבר במשבר

eco 22

New member
המתבונן.א.מערות.שושה.הרה48.אירית

תגובה אחרונה אני רוצה להודות לכם על המאמצים להראות לי את מה שאני כל כך כל כך לא רוצה לראות. ואני מודה לכם מאוד שאתם פורסים לפני כל מה שאני מתעלם ממנו ולא רוצה לדעת ולא מעיז לגעת. בימים של כאב גדול כמו שעוברים עליי המילים שלכם הם כמו דקרירות בבשר החשוף אבל התמונה שהיא מעלה עם כל הכאב הבלתי נסבל היא חד משמעית וככל שמוקדם יותר הבין זאת כן ייטב. המצחיק הוא שכל מה שאמרתם לי באיזה שהוא מקום אני יודע קילומטראז' אינסופי של שיחות מהסוג הזה ניהלתי עם הגברת ואולם אין לה כנראה יכולת להודות על האמת - העסק אבוד ולעולם יישאר כזה. תמיד היא משאירה סדק של תקווה שדברים יכולים להתהפך ואני עבד לסדק הזה לא רואה שכך היא משמרת אותי. אני מתפלל לאלוהים ומקווה מאוד מאוד בשביל עצמי שהזעזוע הזה יילמד אותי פעם אחת ולתמיד להרפות לאורך כל הדרך לא היה אדם אחד שהכיר את הסיפור לעומקו ותמך בו. לשווא אני מחפש תמיכה במקום שאני צריך לזוז. אז אתן לדמעות לשטוף את המקלדת ואתרסק אל תוך אוקיינוס של אי ודאות הכאב הזה צריחתו אילמת לרצות שוב לחיות. לחיות ולמות תודה אריה

דרך צלחה

אם להיתעלם מן החששות שמדובר כאן במהתלה, הריני לברכך בדרך צלחה, שיקצר זמן ההיתנתקות שלך מאותה אישה, ושתמצא את "האבירה" שתהיה על ידך בכל עת שתחפוץ. ושוב, אם להיתעלם מן החששות שמדובר במהתלה גרידא- אז.... אשמח לשמוע בהמשך על התאקלמותך החדשה. כל טוב

eco 22

New member
מהמתלה ?

מיתבונן בתור אחד שמבין יותר מהממוצע את רזי האדם הייתי ממליץ לך להיות יותר סובלני לפני שאתה קובע עובדות מהסוג הזה. לכל הסיפור הזה יש המון המון זוויות אפילו לא את כולן העליתי מטעמים של שמירה מינמלית על האנשים הנוגעים בדבר מדובר בחומר נפץ טעון יש המון המון בלבול והפכפכות גם אצלי. יש עליות וירידות ברגשות פוקוס על נושא מסויים פתאום מעלה סימני שאלה על נושא אחר דבר מסוים שקרה הביא אותי לחשוב מחשבות א על הנושא דבר אחר שקרה הביא אותי לחשוב מחשבות ב על הנושא אין באמת סתירה בין הדברים אלא ניסיון לעשות ניתוח מקיף שכולל גם את הסתירות הפנימיות בתוכו ויש כאלו המון בנינו. מתוך הדברים שכתבתם עולה מגמה ברורה המגמה הזאת היא שגורמת לי להבין שאין צורך להיכנס עוד יותר פנימה ואין יותר צורך לספק מידע "רגיש" ולא צריך להקיף את הכל. הייתם מראה נאמנה שלי ועזרתם לי לראות את מה שאני יודע (וכבר לא)ומכחיש צריך לזכור ש7 שנים חייתי בלי שום תקשורת איתה וחייתי טוב במיוחד ב3 שנים האחרונות אין לי ספק שאני יוצא מזה ועולה על הדרך מחדש. אולי עוד תשמעו ממני ועד אז אלף תודות ושתהיה אהבה לכולם

עניין של זוויות ראיה

טוב אמרת, ואני מסכים בהסכמה מלאה, כי לסיפור שלך יש "המון המון" זוויות ראיה, ומשום כך, אמרתי כי ישנה עוד זווית, רציונאלית גרידא, שנובעת מדבריך- היא זווית המהתלה, אשר אינני טוען שהיא קיימת כמו שהיא אפשרית. כך או כך, נניח לזאת, ולא נשקע בפולמוס שאינו מעניינו של הדיון, אישית שמח מאוד שרכשת תובנות מכלל המגיבים, זה חשוב ותבורך על השתתפותך. אני מאמין שבשעה שתתנתק רגשית, תקבל פרספקטיבות ותדע עוד יותר טוב לבחון את הדברים. שתהיה לך שנת הסתגלות נפלאה, ומאחל לך מכל לב זמן התנתקות רגשית קצר ככל שרק ניתן. בהצלחה

iritika

New member
אריה

אני שמחה שנגענו בך... אני מכאן יכולה לחזק אותך ולומר- שאולי כעת הדרך נראית מייגעת,כואבת וקשה... רק הדרך לפרידה. תאר לך מה תוליד מערכת היחסים. בטוחני כי יהיה לך קשה יותר לשרוד במחיצתה. תחיה את חייך ממעמקי נשמתך בצורה שהכי נכונה לך. תחיה אותם כאילו אין מחר... אני מאחלת לפעול בהיגיון בריא. איפה שיש היגיון אין נקיפות מצפון וכך תוכל ללכת עם הדברים שלך עד הסוף. אתה לא צריך להיות חזק- רק הגיוני- ההיגיון יראה לך את הדרך. בהצלחה יקירי. יום נעים.

דרך צלחה לך

תן לדמעות לשטוף את המקלדת, שחרר בבכי את הכאב, תן לו להיות ולצאת. אל תאיץ - תן לעצמך את הזמן להתעשת ולעכל את הפרידה. רק כך תפנה בתוכך מקום לשמחת חיים ולאהבה אחרת, בריאה יותר. בהצלחה

adam33

New member
ניראה לי

שהיא זו שמכירה אותך יותר מאיתנו ולכן היא זו שמנצלת את החולשות שלך היא עושה ככל העולה על רוחה בעוד שאתה זה שמתחבט עם השאלות הרציניות לא היתי משקיע בה היתי מסיים את הקשר ולו בגלל שהיא ניראת מישהי שבעצמה לא יציבה ומישהי שכל הזמן צריכה את החיזוקים שלה בכל דבר.. אתה עם ראש על הכתפיים ואני מאחל לך לשנה החדשה שתכיר מישהי שאחרי שתכיר אותה תגיד לעצמך שהצעד שעשית היה מצויין ואין מה להשוות בינה לבין הקודמת בהצלחה

adamik69

New member
תלוי את מי תשאל..

שאל את אמא! זה תמיד טוב. (ואתה עדיין בגיל, שאפשר לשאול את אמא.) ותרשה לי לצטט מאימרותיה של אמי, "החיים הם בסך הכל בבחירה בין האפשרות הגרועה ליותר גרועה"... לדוגמא, בחירות אשתקד.. על כל פנים, זרום. אתה צעיר, ומשבר לא יעשה לך כל כך, כי מה תיזכור עוד חמש שנים מכל הבלגן הזה? כלום! "למה לתכנן תכניות לטווח ארוך אים גם ככה הן ישתנו כתוצאה מדברים שיקרו שאין לנו שליטה עליהם כלל?" ( כן, גם אמא )

למעלה