גבר בהריון

פאמקי

New member
גבר בהריון

כולנו נחשפנו לסיפור המדהים של תומאס וננסי ביטי. אשה, שעברה תהליך שינוי מהיותה אשה- לגבר, התחתן עם אהובתו, וכשהיא לא יכלה להרות, תומאס עשה זאת והביא תינוקת מתוקה לעולם. מצרפת את הסרט, המלווה את סיפורו השנוי במחלוקת, המלווה את מהלך חודשי ההריון ועד לידת בתו בבי"ח באורגון. (אנגליה,2008). אישית, נפעמתי מהם. זוג שהתמודד עם גזענות מחרידה, ועשה את מה שהרגיש שנכון להם ושמקדם אותם לעבר אושרם, מבלי לתת לדעות של אחרים, ביקורת איומה וקשיים מחרידים, לעצור בעדם. אפשר לבקר את הדרך, את הפרסום, ועוד דברים רבים אחרים, אך אי אפשר שלא להעריץ את ההתמודדות והחוזק שהזוג הזה משדר. מה דעתכן?

זה היה רק שאלה של זמן

כש"גבר" או "אישה" הם לא רק שאלה של ביולוגיה, אלא גם של תפיסה והרגשה אישית. ואני חושבת שתומס אמר את זה יפה: it's about love. אני חושבת שאנשים מפחדים מהשונה.. ויש בהם הרבה מאוד שנאה לשונה. לדעתי כל דבר שנעשה מאהבה למען אהבה- מבורך!... נראה לי שלילדה יהיה בית נפלא עם הורים אוהבים.. רק חבל שהיא תגדל בחברה שיתכן שלא תקבל אותה או תתייחס אליה מוזר... הלוואי שעד שהיא תגדל, החברה שלנו תתפתח עוד קצת...

פאמקי

New member
קיראי לי אופטימיסטית אך...

אני רואה את ההתקדמות, ומאמינה שהילדה תחיה אחרת. חושבת שכשתרגע ההמולה סביבה, חייה יכנסו למסלולם ה"נורמלי"(מהו נורמלי?) ובעוד כמה שנים (הלוואי) דברים יהיו מעט אחרת. עם כל הגזענות, הפרימיטיביות והשנאה לשונה, שיש בעולמנו, אני חושבת שאם נאמין, נוכל לשנות. אומנם קצת בכל פעם, אך עדיין. ראיתי את החיצים שנשלחו אילהם, אך בתחושתי הייתה גם המון תמיכה. מי יתן ואנשים כאלה (גזעניים, מלאי שנאה...), לא יהיו מנת חלקינו, כי היה שם, איום של ממש על חייהם.

הלוואי הלוואי...

ואני איתך... מאמינה.. עושה ומאמינה... וחושבת שאם נעשה ולא נוותר לאי אלו אנשים צרי מוחין ואכולי שנאה, אז עולמנו ישתנה. לעשות בלי רעש וצלצולים... פשוט לעשות ולהתעלם מהשנאה... (מפחיד שלפעמים אי אפשר להתעלם ממנה והיא מאיימת על חיינו) אני אופטימית איתך.... מקווה :)

פאמקי

New member
מאוד מעודד...

לדעת שיש עוד אופטימיות בסביבה. גם אני כמוך חושבת שרק בעזרת עשייה (קטנה כגדולה), נגרום לשינוי. אחרת... נעבור "על יד". ערב מקסים, הקסם שבפשטות. ערב מקסים לכולכן... (עד כמה שאפשר, עם החדשות שמדווחות ברגעים אלו...
)

עייפה מכדי לראות את כל הפרק אך בהחלט זוכרת

אותו והדבר מדהים אותי הן מבחינת הטכנולוגיה של היום שמאפשרת לנו דבר כזה והן בגלל שזה באמת מקסים איטס אוול אבווט לאב!

למעלה