גברת סתיו!

omerabin

New member
גברת סתיו!

היי לך! עדיין לא ענית לי באיזו כיתה את, איך היו הבחינות לתלמה, אילו שלבים עברת ומה עשית בבחינות.... מעניין אותי לדעת
עומר ושמתי לב שאני היחיד בלי משפט סיום אז נפתח בהצבעה. תבחרו איזה משפט יותר חמוד ותגידו לי 1. "מי שאין לו זמן לחברים, כשיהיה לו זמן לא יהיו לו חברים" 2. "I´m a little Drunkin´ donut" 3. "Tears Are my way, river is my face, sunshine is a smile of happiness". נו.... החלטתם?

שלדר

New member
מס´ 1 בהחלט!.......................

שלא תגיע לפיסגה כלשהי ולא יהיה לך אפילו עם מי לחלוק! וזה די שכיח אצל אומנים.

היי עומר...../images/Emo13.gif

אני בכיתה ח´, נכון לעוד שבוע, והבחינות שלי לתלמה הן סיפור בפני עצמו, אבל אני אקצר... נבחנתי אצל שתי בנות שאין לי מושג איך קוראים להן, לא עברתי אפילו את השלב הראשון, באתי ודיברתי עם המנהל בבקשה שיאשר לי מבחן חוזר, וכעבור כמה ימים הודיעו לי שאכן יהיה לי מבחן חוזר. במבחן החוזר שיניתי מונולוגים ושיר, וגם הבוחנים שלי היו אחרים (ארתור קוגן ועוד בחורה בשם שיר, אם אני לא טועה), ועוד באותו הערב הודיעו לי שלמחרת יש לי סדנא, יום אחרי הסדנא הודיעו לי שעברתי אותה בהצלחה, אחרי שלושה ימים היה לי ראיון עם סגנית המנהלת והודיעו לי שהתקבלתי. זהו (אני צריכה עכשיו לנשום אוויר...) ואני אהבתי את שלוש, למרות שאת אחד באמת יותר קל להבין... אבל אל תבחר את שתיים...

שלדר

New member
סתיו, ארתור כוגן לידיעתך,,,,,,,,,,,

במאי מעולה. ביים את גבירתי הנאווה בבית צבי 99 ובהצלחה! ================================================= וכשאני ניזכר ב "אנשימים " זה מעלה חיוך על פני.

שלדר...

אני יודעת שהוא ביים את גבירתי הנאווה... יגאל סיפר לי. הייתי מופתעת שלקחו אותו לביים הפקה בבית צבי. וסליחה באמת שכתבתי קוגן במקום כוגן...
==================== ואני שמחה שנהנית מהאנשימים שלי...

suzzie q

New member
היית מופתעת??הוא מורה בכיר שם.....

מביים שם המון הפקות

omerabin

New member
נחמד... ברוכה הבאה!

סתיו, סביר להניח שמי שבחנו אותך בהתחלה היו שפרה ורינה, או שפרה וענת, או ענת ורינה וכו´ - שפרה (מילשטיין) היא המורה לתולדות התיאטרון, מחזאות, ספרות התיאטרון, דיבור ובקיצור כל המקצועות העיונייים. רינה (ברוך) היא המורה האגדית לתנועה ולמשחק סצינות ודיאלוגים. ענת (צדקוני) היא המורה למשחק של כיתות ט´ וי´. ארתור (קוגן!!!! עם ק´!!!! הוא אמנם מחליף כל הזמן אבל כרגע זה עם ק´), הוא אכן בוחן יותר חביב ופחות ביקורתי. יש הסכמה. לגבי ארתור בבית צבי - הוא אחד מהבמאים היותר מוכשרים בבית צבי. כשאני הייתי בכיתה ט´ שיחקתי בהצגה בבית צבי שהוא ביים (הוא לקח אותי ועוד חבר שלי שבא איתי לבחינות כניסה לשחק שם ממש ביום של הסדנא. בא אלינו אחרי זה וביקש שנבוא לחזרות יומיים אח"כ) - הצגה בשם "זעקי ארץ אהובה" בתחום מחזות הזמר הוא ביים שם בשנים האחרונות את "גברתי הנאווה", "אחים בדם", "משחקי פיג´מה" ועוד כמה וכמה מחזות זמר מוצלחים מאוד. עומרבין "מי שאין לו זמן לחברים, כשיהיה לו זמן - לא יהיו לו חברים" (נו, משתלב המשפט?).

עומר

ידעתי שהשם שלך מוכר לי אני מאלה שקוראים את כל השמות בתוכנייה.. (גם את השם של התופרת) וזה הציק לי אבל חשבתי שזה סתם מצלצל לי ועכשיו שכתבת על זעקי ארץ אהובה.... מגניב אני זוכרת אותך אגב הצגה מדהימה אפילו מלקרוא את הטקסט יורדות דמעות ברצינות...

omerabin

New member
האמת שהטקסט בנוי מעולה

חוץ מזה שבשבילי זה היה די שוק. תפקיד ראשון בתיאטרון, עוד לפני תלמה ילין והכל היה כל כך מהר ודמות כזאת מסובכת: אבא שלי, שהיה לבן נדיב, נרצח ע"י שחור, ואני מתיידד עם האחיין של הרוצח, וסבא שלי מאיים עלי בנידוי ובסופו של דבר הידידות ביני לבין האחיין מובילה לפיוס וכל זה.... ואם זה לא מספיק עוד הייתי צריך (אם את זוכרת) לשכב משהו כמו 20 דקות על הבמה, שאני כביכול "נרדמתי"... וזה היה הסיוט הכי גדול. אם יש דבר יותר מעצבן מלהיות מאחורי הקלעים כשההצגה מתרחשת, זה להיות דומם על הבמה כשהשיא של כל המחזה מתרחש ואתה פשוט שוכב שם, שומע הכל, ואסור לך לא להסכל, לא להרגיש ולא להראות שום סימן חיים.... אבל זה יפה שאת עדיין זוכרת
עומר רבין "אם אין לך זמן לחברים, כשיהיה לך זמן - לא יהיו לך חברים"

YARONֹR

New member
תגיד, גם גיל סגל...

שיחק שם איזה תפקיד? אולי במקביל אליך? יש לך עדיין את המחזה כתוב?

suzzie q

New member
הווווו רינה ברוך

איזו אישה מקסימה !!!! אני זוכרת שהיא בחנה או דנא עוד לימד והיה כ"כ מדהים נהניתי מכל רגע בבחינה הם היו כאלה מתוקים...בקשר לקוגן אין לי ספק בעבודה שלו, הוא מקצועי מאוד ויודע לבצע את העבודה שלו אבל במשחקי פיג´מה של תלמה הייתה חסרה המון אנרגיה לפחות בהצגה שאני ראיתי זה היה כאילו בן סחב את כל ההצגה בכך שהוא שמר על האש בוערת...כלומר למרות הכל הוא המשיך ועשה ככל יכולתו! טוב אם מתחילים לדבר עליו לא מסיימים...

starshine

New member
ברוך....רינה ברוך!

וואו!!!!! אתם מכירים את רינה..... היא מורה שלי!!!!! לתיאטרון מעשי,יעל קרמסקי לתיאטרון מחול-מישהו מכיר??? בכל מיקרה היא פשוט אחלה,משוגעת אבל באופן הטוב...ודנא הוא הבוחן שלנו בבגרויות...איזה עולם קטן...:)))))))))) למרות הבגרויות וכל החרא....smile!!! אני מנסה גם...:)

omerabin

New member
רינה היא האלהים

רינה היא האלהים של בתי הספר לתיאטרון. היא אלהית! יעל, אם אני זוכר נכון, באה אלינו פעם אחת כשהמורה שלנו הייתה חולה.... היא רוקדת בלהקה של עידו תדמור או משהו כזה, לא? היא דווקא הייתה די מעצבנת, אבל מצד שני זה היה רק פעם אחת אז קשה לשפוט ודנא הוא דנא, תמיד יהיה ותמיד יישאר המורה הקלאסי, האגדי והמיתולוגי שלנו.... למרות שהמחזור שלי לא זכה ללמוד איתו.

omerabin

New member
דנא בפנסיה

ובוחן עבודות בגרות מדי פעם... חוץ מזה הוא גם מביים כמעט כל שנה תרגיל שלנו בתיכון לכיתה י"א.

למעלה