גברי!!!! תפסיק לעקוב אחרי, אתה שומע?! ()
G gavrik New member 11/9/06 #2 אמממ אז תפסיקי להביא לי סיבות לעקוב אחרייך... אגב, מעתה והלאה החלטתי שיפנו אליי כ-גבריאל. גברי שייך לתקופה שהייתה ונגמרה
אמממ אז תפסיקי להביא לי סיבות לעקוב אחרייך... אגב, מעתה והלאה החלטתי שיפנו אליי כ-גבריאל. גברי שייך לתקופה שהייתה ונגמרה
F fake plastic love New member 11/9/06 #3 טוב מר גבריאל... אם אתה רוצה להיות המלאך השומר שלי, אין בעיה. אבל אתה חייב להפסיק לגרום לי להסמיק בכל המקומות האלו...
טוב מר גבריאל... אם אתה רוצה להיות המלאך השומר שלי, אין בעיה. אבל אתה חייב להפסיק לגרום לי להסמיק בכל המקומות האלו...
G gavrik New member 11/9/06 #6 חפיף רק להבא אני מאוד אעריך את זה אם לא תשתמשי בביטוי מלאך שומר, קונטציות לא מהעולם הזה
F fake plastic love New member 11/9/06 #7 no problem../images/Emo69.gif../images/Emo195.gif../images/Emo24.gif
ד דנטל New member 11/9/06 #11 לא ניסיתי להבין מאיפה הקונוטציות אלא שהסיבות לקרוא למישהו גבריאל הן: על שם המלאך על שם קרוב משפחה בגלל שהצליל מוצא חן
לא ניסיתי להבין מאיפה הקונוטציות אלא שהסיבות לקרוא למישהו גבריאל הן: על שם המלאך על שם קרוב משפחה בגלל שהצליל מוצא חן