גברים.

גברים.

מתי אפשר והאם אפשר להבין אתכם?? (משתדלת לא להכליל) יצאתי עם מישהו שנה וזה נגמר (מבחינתו) עקב כך שהוא לא הסתדר עם בני, ולמרות שהוא טען שהכל ורוד, כייף, חלומי ושאני יותר ממה שהוא ציפה לקבל אי פעם מבורא עולם (ציטוט) - "אשת חיל" אמיתית... בקיצור נפרדנו והוא החליט שהוא רוצה שנשאר ידידים, באמת שניסיתי אבל לא הייתי בנויה לכך מאחר והרגשתי שאני לא מצליחה להתנתק ממנו... גם לו היה מאוד קשה להתנתק אבללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל מצד שני כלום לא מנע ממנו לצאת ולהכיר נשים אחרות ואף לצאת איתם. סבבה הכל נגמר ולכן החלטתי לנתק הכל טלפונים, מפגשים מידי פעם וכו'. הוא החליט לשחק את הנעלב ואת הלא מבין אותי אבל הסברתי לו שלי אין משחקים אם אנו לא זוג אנחנו גם לא ידידים מאחר וקשה לי להתנתק ממנו ואני מאוד רוצה להתקדם הלאה. עד היום הוא לא מרפה ממני ועדיין שולח SMS אחת לשבוע ומנסה להשאיר אותי על "אש קטנה". הוא גם בודק את השטח האם כבר אני יוצאת עם מישהו. כבר הייתה לנו פעם באותה שנה שנפרדנו וכשהוא שמע כעבור זמן מה שיש לי דייט עם מישהו ושכעבור כמה ימים היה דייט נוסף הוא התחרט ובא והתנצל וטען "חזרתי על 8 לא על ארבע" קבלי אותי בחזרה ואני בתמימותי כמובן שראיתי הכל ורוד וחזרנו לעוד תקופה. אם החלטת להפרד למה אתה לא מסוגל להרפות ממני?? טענת שאתה אוהב אותי (ולא היו הרבה נשים בחייך שאהבת אני השניה סה"כ) עם אישתו לא הייתה אהבה מאחר וזה היה שידוך וזה נגמר כעבור כמה שנים בתוספת של כמה ילדים (מקסימים). בקיצור (למרות שמאוד הארכתי) מה הסיפור שלכם "הגברים" מה אתם רוצים???????????????? החלטת להפרד אז תפרד עד הסוף זה בא ממך אז מה אתה עוד רוצה???. האם מישהו יכול להסביר לי????????? אני יודעת כיום שהוא יוצא כל שבועיים עם מישהי אחרת ושימאס לו מהר מאוד מעולם הפנויים/פנויות וינסה שוב לחזור (הוא כבר אמר לי פעם שהוא נותן זמן מה לבן שלי לגדול קצת ולראות האם הם יצליחו להסתדר) מה אני אמורה לעשות? לא לענות לטלפונים שלו ול- SMS שלו?? כן לענות וכן להתגרות בו שכבר עברתי שלב ושאני יוצאת עם מישהו (מה שבינתיים לא קרה כי למרות הכל עדיין לא הספקתי להתתנתק ממנו ועד שזה לא יקרה לא אתחיל משהו חדש) האם מישהו מוכן להשיב לי???

כגבר אומר רק זאת ואמשיך מחר

אולי הוא באמת רוצה רק אותך אבל הבעיה שיש לו עם הבן שלך לא מאפשרת לו להתקדם הלאה איתך ? ואז הוא אומר לעצמו טוב אין ברירה ננסה בחוץ... מנסה ולא מוצא , וחבל לו על הקשר שלכם לכן לא מוכן להרפות. כל זה בתנאי שאין בינכם יחסים גופניים כאשר הוא חזר/ חוזר. כי אם כן קשה לדעת בשביל מה הוא חוזר באמת?!.

נכון ישנה בעיה עם הבן שלי אבל

שווה היה לוותר על הכל רק בגלל סיבה אחת????? נכון זה דבר מאוד חשוב וקודם כל מבחינתי הבן שלי אבל, אי אפשר למצוא פתרון לכך??????? אז איך אני אמורה להתנהג כיום?? כאשר הוא חזר לא היו בינינו יחסים גופניים, אפילו ישבתי בספה אחרת לגמרי ממנו למרות שאני לא יכולה להגיד שהוא לא ניסה (בדרכו האלגנטית).

הוא טוב

New member
אולי תנסי בעצמך למצוא פטרון ?

בסופו של דבר זה בן שלך ומן הסתם קשה לחבר שלך להיתקע במערכת היחסים שביניכם .

אני חושבת שמצאתי פתרון - וזה שלוםםםםםםםםםםםםם

מי שלא מסתדר עם הבן שלי (כן הוא סך הכל בן 3) כאילו לא מסתדר איתי, אז עם כל הורוד שהיה כנראה שזה לא היה מספיק אם הוא החליט להרים ידיים. בחיים ישנם הרבה בעיות ולכולם רצוי למצוא פתרונות, אני מטיבעי לא אחת שמרימה ידיים - אלא מתמודדת עם הכל (משתדלת בכל אופן).

הוא טוב

New member
נו את רואה את בעצמך לא נותנת לא

צאנס: מי שלא...מה הוא אמור לדפוק ראש בכותל ולצעוק אני כן כן מסתדר איתך ? אגב אני ממש אובד עצות מה בעיה להסתדר אם ילד בן 3 וממה שכתבת נראה שבאמת יש איזה שהיא בעיה וגם את מסכימה עם זה. ועוד דבר- זה סתם טיפשי לחכות עד שיגדל כי רק יסתבך אז.

touti

New member
מקסימית אני בדעה שלך בצורה נחרצת:)

מי שלא מסתדר עם הבן שלך, ומי שלא מסתדר עם ילד בן 3, לא מתאים לך ולכם. אין ספק שבפרק ב, מילת המפתח היא תקשורת. עיזבי לרגע את כל הדיבורים על אהבה וכו', גם אהבה היא סוג של תקשורת. אוי לרגע צחקתי לעצמי, ניסתי לדמיין גבר שלא מתסדר עם ילד בן 3 כשלי יש ארבעה חחח בלי עין הרע:) זה לא שאלה של לוותר עלייך בקלות, כשיש ילדים זה כבר לא את, זה אתם. זה משפחה. ואולי הוא לא בנוי לחיי משפחה. בהצלחה:)

הוא טוב

New member
אחד ומיוחד

לפי הכותרת אתה יכול לעשות חרוזים , רק משום מה לא רוצה...

לא פשוט

אבל דעתי על גברים שמוותרים בקלות ידועה. כמו כל מערכות היחסים, גם את זו אפשר לפרק ואפשר לנסות להציל. לדעתי יחסיו עם הבן שלך הם לא סיבה לפרק - הוא גדול, הילד קטן. אם את חשובה לו, שיואיל להתאמץ להסתדר עם הילד. כמובן, בגיבוי מלא שלך. אם את תהיי סגורה על עצמך הבן שלך יקבל את זה בסוף. לדעתי את צריכה לדבר איתו עוד פעם אחת, ולבקש שיענה בגילוי לב אם הוא נפרד ממך רק בגלל הילד, ואם כן - האם הוא חושב ששווה לוותר עליך בגלל זה. תגידי לו בכנות שאת מבקשת שאם הוא אוהב אותך, שיחליט להתאמץ בשביל שזה יעבוד, ובכל מקרה שיתן לך תשובה ברורה כי אם הוא לא מוכן לנסות לגשר על יחסיו עם בנך את, עם כל הכאב, הולכת הלאה. מנסיוני, יש סיכוי שהוא לא ירים את הכפפה. אבל אז לפחות תהיה לך תשובה ברורה - איתו זה לא.

נסיכה - את ממש נסיכה!

מסכים ב 100% ושב ומזכיר הילד סה"כ בן 3 ! מה יש לא להסתדר עם ילד בן 3 ?! הוא הרי בקושי יודע לעבד את הרגשות שלו. בגיל הזה כל דבר הוא הרגל.אם הוא יראה אותו איתך מספיק פעמים הוא יתרגל מהר אליו. השאלה מקסימית האם הדוגמא האישית שלך לילד לגביו נכונה? האם הוא רואה אותך שמחה כשאת איתו? כמה פעמים הוא רואה אותך איתו בכלל? אם הוא לא מסתדר זה כנראה כי הילד מרגיש שהוא גונב את תשומת ליבך בה בשעה שהילד רגיל להיות כל עולמך. אם זה חשוב לשניכם אז תנסי ליצור מצבים בו שניכם נותנים רק לו תשומת לב - כגון ללכת לפארק משחקים שלושתיכם ולהתמקד רק בילד ולא אחד בשניה. כך הוא לא ירגיש מאויים ע"י הגבר.

Ashke1

New member
תזרקי אותו

א. בישביל להתנתק צריך להתנתק לגמרי לא להיות בקשר בכלל ואולי גם עדיף להחליף מספר טלפון ב. את נמצאת במצב שרק את יכולה להפגע אז אני חוזר שוב תזרקי אותו ותמשיכי הלאה בחיים יש עוד אנשים בעולם לא רק הוא בהצלחה !

danacohen1991

New member
אל תכלילי

זה קודם כל לא כל הגברים כאלה ממה שאת מספרת נראה שהגבר הזה פשוט אגואיסט - רוצה גם לאכול את העוגה וגם להשאיר אותה שלמה, כלומר גם להיות עם נשים אחרות וגם לשמור על אפשרות לחזור אליך אם ירצה. לא אכפת לו שהוא פוגע בך ואולי הוא פשוט לא מבין. בכל מקרה - את חייבת להגיד לו פעם אחת שאת לא תהיי איתו יותר בקשר ותתעלמי מהטלפונים שלו ומההודעות, אלא אם כן הוא רוצה להיות איתך. ואל תשברי. בהצלחה!

touti

New member
מצב כזה קורה בד"כ

כשאת לא חד משמעית בניתוק הקשר. להשאר ידידים מתפרש אצל כל אחד בצורה שונה, ובשורה התחתונה זה משאיר את הקשר על אש נמוכה. לפעמים זה נוח שיש ידיד שמחזר, אוהב, מתייחס ומקשיב. אך כשזה לא נוח פשוט עוזבים ובצורה חד משמעית מבהירים שכאן זה נגמר ולא ידידים ולא יזיזים ולא כלום. חיבוק:)

MANY MEN

New member
זה ישמע אולי קצת הזוי . . .

אבל שום גבר לא יוכל להסביר לך את המשחקים שלו , איך תגלי ? פשוט מאוד , לכי ותאמרי לו את האמת בפנים (אני חושב על זה טיפה ו...צריך המון אומץ לעשות זאת) , רק ככה תקבלי תשובה בנושא זה . בהצלחה .

למעלה