גברים

N D R

New member
חייב להזיז אותה מהאמצע...

רק מראה שאסור לתת בי אמון!!!

גלי10

New member
הנה

את ביננו וזה כבר לא כזה אישיו ...
זה סתם נעים

Rinattt

New member
תקחי סביון

תתלשי את עלי הכותרת ותגידי אמין לא אמין אמין לא אמין אמין לא אמין אמין ואז תמצאי את התשובה...

כשאת צריכה לקבל החלטה

תעשי זאת על בסיס הידע וההתרשמות שרכשת על אותו אדם\גבר, ושיקול של רווח מול סיכון שהידע וההתרשמות שלך שגויים. אם את מהססת תשיגי עוד מידע כדי לעזור לך בהחלטה. הסימנים תמיד שם, צריך רק להבחין בהם. תשובה של כן\לא על השאלה שלך תהיה די טפשית.

יערית

New member
אנשים בכלל

בלי שום קשר למיניותם אין לתת בהם אמון עד שיוכח אחרת, או ש..הזמן יוכיח שהאמון שנתת לא היה לשווא. אמון-פעם כל עצם שהיה בסביבתי נתתי בו אמון,היום כל עצם מסביבי יצטרך להוכיח באם הוא ראוי לאמוני! נשרפתי הכי חזק שניתן לתאר, ובגידה זה לא רק לתפוס את חבר/ה שלך מזדיין/נת עם אחר,זה הרבה מעבר לזה בעיניי! עיניים היו לי אוזניים היו לי מנורות אדומות נידלקו ,הבהבו,צרחו ואני..לתומי נשארתי אותה מפגרת תמימה ,"כולם בסדר,תני את אמונך ומיבטחך עד הסוף"! לא עוד

לתת אמון בעצמי

"...מנורות אדומות שנדלקו...ואני לתומי נשארתי אותה מפגרת תמימה..." - קודם כל חייבים ל ל מ ו ד - לתת אמון בעצמנו! אני חושבת שכאשר נוכל לתת אמון בעצמנו, לתת מקום של כבוד לתחושות הפנימיות שלנו, ולהאמין שהן לא מטעות אותנו. ללמוד להקשיב לקול הפנימי של הנשמה שמדריך אותנו - רק אז, מתוך מקום של חוזק ובטחון נוכל לתת גם אמון באחרים.

יערית

New member
לומדת לאט וקשה

אבל לומדת היטב ומשננת בע"פ.בהחלט מזדהה עם הדברים שכתבת, אבל..אבל לא חשבתי שזה יקרה ,נתנו לי לי תחושה אחרת לגמריי, מכרו לי לוקשים ,ואני קניינית טובה כנראה{דאז}.לא ידעתי כמה ברגע של חולשה אדם יכול לרדת לשפל מדרגה אישית שלו... וכל זה בשם הדיגדוגן לעזעאזל!

ערסlight

New member
עב"מ

לכל אדם יש צורך [קיומי] ליצור מצב שבו הוא משדר לסביבתו שהוא ראוי ושכדאי לתת בו אמון. אנשים שבאים ממקום של חינוך קלוקל, מוגבלות אישית באינטליגנציה ריגשית או שילוב של שניהם נמצאים כלא ראויים ע"י סביבתם. חוסר יכולת לראות בכך בעיה אישית, ומכאן לשאול שאלה כזו, מראה על מצוקה קשה במיוחד.

../images/Emo6.gif../images/Emo178.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo178.gif../images/Emo9.gif../images/Emo7.gif

וודאי !

אני מצהיר שגם אני מחזיק ת'צמי לא לתקן אף אחד. למרות שלא יזיקו לאף הזה כמה תיקונים קטנים, פחחות וצבע.

למעלה