גברים
יצא לי להכיר לא מעט גברים בחיי,חלקם אנשים מאד נחמדים,אבל כשזה מגיע לסקס...הם פשוט הופכים לסיוט.. כל אחד מהם,לא משנה כמה כיף היה לנו.תמיד ישאפו לשם,וכשהם לא מקבלים את זה,הם נעלמים מהשטח.(ומדובר בידידים
) ..אני כבר מרגישה חסרת תועלת בתור בנאדם. כולם בגישה של: אם אני לא מקבל ממך..מה אני אמור לעשות איתך בדיוק? למה את טובה? יצא לי להכיר את הסוג ה"נחמד"..של "אני יכול בלי סקס" ואחרי חודש נפרד ממני כי הוא נשבר.(לא בלי לנסות שוב ושוב "לשבור" אותי)
באמת הם לא רואים מעבר..? אני מרגישה לא מוכנה לזה עדיין. ואני מתוסכלת מזה,כל אחד שפונה אליי,אני פשוט מדמיינת מה עובר לו בראש לגביי,והעצוב הוא שאני תמיד צודקת.
אני לא מסוגלת להאמין לבנאדם שאומר שהוא אוהב אותי,ישר נדלקת לי נורה אדומה והמוח שלי מתחיל : "הוא משקר" "את יודעת בדיוק מה הוא רוצה" כל הפרנויה הזאת..זה לא על ריק..זה על אינספור ניסיונות מרים.. please help
נ.ב אי שם...קיים אדם שיוכל לנהל קשר של בלי סקס עד לחתונה? תגידו כן,מה אכפת לכם..
יצא לי להכיר לא מעט גברים בחיי,חלקם אנשים מאד נחמדים,אבל כשזה מגיע לסקס...הם פשוט הופכים לסיוט.. כל אחד מהם,לא משנה כמה כיף היה לנו.תמיד ישאפו לשם,וכשהם לא מקבלים את זה,הם נעלמים מהשטח.(ומדובר בידידים