גברים

סתיו89

New member
גברים

יצא לי להכיר לא מעט גברים בחיי,חלקם אנשים מאד נחמדים,אבל כשזה מגיע לסקס...הם פשוט הופכים לסיוט.. כל אחד מהם,לא משנה כמה כיף היה לנו.תמיד ישאפו לשם,וכשהם לא מקבלים את זה,הם נעלמים מהשטח.(ומדובר בידידים
) ..אני כבר מרגישה חסרת תועלת בתור בנאדם. כולם בגישה של: אם אני לא מקבל ממך..מה אני אמור לעשות איתך בדיוק? למה את טובה? יצא לי להכיר את הסוג ה"נחמד"..של "אני יכול בלי סקס" ואחרי חודש נפרד ממני כי הוא נשבר.(לא בלי לנסות שוב ושוב "לשבור" אותי)
באמת הם לא רואים מעבר..? אני מרגישה לא מוכנה לזה עדיין. ואני מתוסכלת מזה,כל אחד שפונה אליי,אני פשוט מדמיינת מה עובר לו בראש לגביי,והעצוב הוא שאני תמיד צודקת.
אני לא מסוגלת להאמין לבנאדם שאומר שהוא אוהב אותי,ישר נדלקת לי נורה אדומה והמוח שלי מתחיל : "הוא משקר" "את יודעת בדיוק מה הוא רוצה" כל הפרנויה הזאת..זה לא על ריק..זה על אינספור ניסיונות מרים.. please help
נ.ב אי שם...קיים אדם שיוכל לנהל קשר של בלי סקס עד לחתונה? תגידו כן,מה אכפת לכם..

sharpantie

New member
ואם נגיד כן, זה ישנה משהו?

בימינו לנהל קשר בלי סקס עד החתונה , זה מצרך שלדעתי לא קיים. או שהוא נדיר מאוד וקשה למצוא אותו. יתכן שקיים במגזרים מאוד מסויימים. לפי הכרטיס שלך את בת 20. נגיד שמחר תכירי מישהו שעונה על כל דרישותייך, אבל עניין החתונה לא מגיע כל כך מהר, אולי בעוד שנתיים. נראה לך שהבחור יחזיק מעמד שנתים בלי?????

סתיו - קשר אפלטוני אליו את שואפת יכל להתקיים

רק עם ידידים גברים,המוכנים בקשר איתך כמו עם חבר גבר,כלומר,ששניכם זקוקים למצע אישי חברי משותף שלא כולל סקס.ידידים מסוג זה ניתן למצוא לעיתים רחוקות מאוד.מה גם,שבמידה ומראך מלבב או טוב,או למעלה מזה,אז גם ידיד / חבר נפשי לא יעמוד בפני המחשבה להעביר את סוג הקשר לדרגת חברות אינטימית ביניכם. קודם כל דעי ,שמצב זה טבעי ונורמאלי מבחינת הגברים,ו"קצת" מוזר לגבייך .(אולי את עדיין לא בשלה / בוגרת נפשית מספיק) קשר קרוב בין גבר לאישה - כולל גם יחסי מין.כך אנו גם בנויים. נשים בתוך תוכן (כאשר הן מאוזנות נפשית) רוצות את סוג הקשר הזה לא פחות מהגבר,אך "משחקות" את תפקיד הנחשקת,עד לרגע שהשניים חשים באופן טבעי שניתן לעבור יחד לאינטמיות זוגית. לגבייך,עולות כמה שאלות: מדוע את רואה / חשה רתיעה מקשר שהוא גם אינטימי עם גבר המוצא חן בעינייך ? מדוע את מתייחסת למשיכה המינית מצד הגבר כלפייך - כמשהו לא תקין / מוזר ? האם את לא מרגישה צורך נפשי / גופני לקיים יחסים מיניים ? במידה ותתייחסי ותגיבי לשאלותי,בוודאי נוכל להביע כאן את דעתינו לגבייך יותר לעומק.

גרא.

New member
סתיו89,התשובה לשאלתך,ישנה בדברייך שלך.את

כותבת,"אני מרגישה לא מוכנה לזה עדיין,ואני מתוסכלת מזה..." אכן כן גם גיל 20,אינו בהכרח מביא לבשלות הנדרשת בכדי לקיים יחסי מין מלאים,בשתוף פעולה הדדי.מן הסתם,אותם גברים שהכרת העריכו שכנערה בוגרת בגיל,את כבר משלה,מוכנה ורוצה בזה.ואת,מרגישה אחרת.אינך מוכנה עדיין רגשית לקיים יחסים,לא עם מי שאת אוהבת,גם לא להסחף לסטוץ' מקרי.מכאן ועד הכללה גורפת על כל הגברים,רחוקה הדרך.

yonadavg

New member
שלום סתיו

בניגוד למה שכתבו לך, שאת זו שלא בוגרת נפשית או שמשהו בהתנהלותך "מוזר" אני חושב שבהרבה מהמקרים מה שכתבת יכול להצביע דווקא על חוסר בשלות של אותם ה"גברים". עלתה פה בפורום שאלה "מדוע ישנה משיכה אנושית לכלי נשק" . רמלו ענה: " בני-אדם אוהבים להוסיף לעצמם עוד כוח ויכולות, גם למטרת סקרנות, גם למטרת הנאה, וגם למטרה מעשית. כלי נשק מספקים את הדברים האלו, ובמעטפה נוחה וקלה לשימוש." אפשר לענות אותה התשובה גם לשאלתך. גם את תשובתו של גרא על הדחפים האבולוציונים והצורך לשרוד ולנצח היה אפשר להדביק כאן, בשינויים קלים. מדוע גברים הם כך? פשוט יש להם את ה"נשק" שלהם, אז הם צריכים להשתמש בו ויש בכך גם סקרנות והנאה. (על המטרה המעשית - עליה כתב רמלו - הם כנראה עוד לא חושבים כרגע...) פעמים רבות אנשים מסתבכים בקשרים בהם הם מבלבלים בין מין, אהבה ורצון לקרבה וחום אנושי. יחסי מין בהחלט יכולים להביא לידי ביטוי את הרצון לקרבה בקשר, אך חשוב לדעת על מה הקשר מתבסס מעבר לכך. גם סביר מאוד שכל בחור שתיתקלי בו חושב ברמה כזו או אחרת על קיום יחסי מין איתך. כמו שאני מאמין שכל מי שמגיע ל"אח הגדול" למשל, רוצה לזכות במיליון השקלים. השאלה מהי התנהלותו היומיומית מעבר לכך. אנשים שונים מגיעים מעולמות ערכים שונים, והשאלה מתי לקיים יחסי מין נתונה בידיך.

גרא.

New member
יונדבג,זה שיש גברים לא בשלים לקיום יחסי מין,

אינו פותר את הבעייה של חוסר בשלות שלה כפי שהיא עצמה כתבה בפנייתה.יחסי מין לא עושים בכדי להשביע רצון של מישהוא,אלא אם כן זה בכפייה ,או בשוחד כספי כלשהוא. עושים את זה בהסכמה וברצון הדדי,לטובת שני הצדיים,אבל זה מחייב בגרות נפשית בשלות ויכולת הכלה.ולכן המסר אלייך פשוט,את תעשי דבר שאינך רוצה בו,או שאת מרגישה שאינך מסוגלת.אל תעשי תקיימי יחסים לטובתו של מישהוא,אם אלה יחסים חד צדדיים.תהיי את בעלת הבית של גופך,ומעשייך.

סתיו89

New member
את=אל? :)))

אז בגדול,יש כאלה שיסכימו לקשר בלי סקס עד לחתונה (ואנלא מדברת על דתיים) השאלה אם גבר יכול להחזיק מעמד בשביל מישהי שהוא אוהב, בכל זאת....בני אדם נולדו עם יכולת ריסון...

גרא.

New member
יש עדות מסויימות גם יהודיות,וודאי שזה קיים

אצל בני המיעוטים,שגבר לא שוכב עם חברתו עד הנישואין,והיא שומרת על בתוליה.כאשר יש כל מיני פתרונות חברתיים מוסכמים לגברים,בכדי להתמודד עם יצריהם.מכאן זה לא כורח המציאות שגבר ,לא יוכל להחזיק מעמד עד הנישואין..תלוי כמה זמן כמובן.

סתיו - קשר זוגי קרוב ללא סקס לאורך זמן יכל

להיות לרועץ במידה וממסדים את הקשר.לסקס מקום מאוד מרכזי בהיכרות הבין זוגית.המניעה מסקס לפני המיסוד יכולה להתברר אחר כך כסיבה לניתוק הקשר,כי השניים לא הכירו את כל הקשור לכך ביניהם (וקיימים היבטים רבים באשר לסקס עצמו,ולגבי השלכותיו על הקשר החברי).גם מידת הפוריות של כל אחד מהשניים לא ידועה אלא אם מקיימים יחסים,או נבדקים.הציפייה המוזרה בשאלתך לגבי "האיפוק" - מי צריך זאת בכלל....? ואצלך אין את שאלת הדת בכלל ! מכאן שזה נמצא "בראשך".

yonadavg

New member
אז מה אתה מציע?

שזוגות ייכנסו להריון לפני שהבחור מציע חברות, על מנת לבדוק את הפוריות של שני הצדדים???

גרא - זה שהיא צריכה להיות בעלת הבית על גופה -

אני מסכים.אך מה קורה לגבי עצמה כאשר "נדמה" לה שיחסים בין גבר לאישה הם אפלטוניים "לעד"...? או ע"פ תפיסתה - לזמן בלתי מוגבל...? על כך היא זקוקה גם כן להכוונה.

מנקודת מבט נשית.

כי אני רואה שהמאזן לא לטובתינו :)) יקירתי: אם אינך מרגישה מספיק בשלה לקיום יחסי מין: אל תנסי זאת כלל וכלל. בניגוד למה שאמרו לך כאן (חוץ מהמנהל כמובן שצודק במאת האחוזים) : ניתן ואפשר עם הגבר הנכון, האוהב, המעוניין לחכות, לקיים מערכת יחסים אינטימית ללא יחסי מין . יתכן וגברים כיום אחרי שתי פגישות מעוניינים לקיים יחסי מין, זה טבעי, לא צריך להיות לפתע פתאום פמניסטית רדיקאלית שונאת גברים, אבל מערכת יחסים תקינה אינה נבנית על יחסי מין. ללא ספק יחסי מין הם מרכיב חשוב במערכת, אבל זה אולי לשלב יותר מאוחר . אינטימיות גופנית היא חלק ממנה, היא לא העיקר ולבטח לא הקדימות להחזיק אותה. את צעירה, לא להילחץ. יש לך את כל הזמן שבעולם לנסות, לראות, לצאת, לבלות ואם משהו לא נראה לך, כאישה בכל המערכות הללו, אל תקפצי להיכנס אליהן ולו כי את חושבת שהן תחזקנה מעמד עם סקס כי הן לא. אם גבר מעוניין בסקס ומתנה זאת בקיום הקשר ביניכם, לצערי לא הייתי מייחסת חשיבות למילותיו הלכאורה רציניות. אל חשש והסירי דאגה מליבך.

tomasth

New member
זו קצת הכללה

חוץ מזה אם מטרת הקשר היא בסוף א מינית , אז תמיד יש א מיניים.

למעלה