גברים

ALIZ58

New member
גברים

הכרתי גבר ,,קבלתי דיוח שהוא לא אמין ,,מבטיח הבטחות אבל אמרתי ננסה,,כי אני מרגיש שזקוקה לאהבה לחום וגם אוהבת להיות נאהבת הקשר היה מאד לקוי וכל מה שנאמר לי לפני כן הוכיח את עצמו,,רציתי לתת צאנס לקשר והתעלמתי חשבתי שאולי זה יהיה בסדר,,אבל לא לצערי אני מרגישה מוכנה להתפשר לגשר,,אבל העולם ישתנה הכל הולך אחרת

יקרתי ../images/Emo24.gif

כן , אנחנו התרגלנו לחיות בזוגיות ,להיות נאהבות ...והכמהה לאהבה עזה ...ואכן יש צורך בפשרות, כולנו אנשים מבוגרים וליצור מכנה משותף יש צורך בפשרה , אבל תמיד הצבתי ואציב קווים אדומים ..עד כמה להתפשר...במה להתפשר ..ותמיד אהיה רק במקום שעושה לי טוב !! על זה לא אתפשר ואוותר .למדתי ,בדרך הקשה שחיים פעם אחת ..אז אחיה הכי טוב שיכולה!!! באהבה טלי

yamkachol

New member
כן, זה לא פשוט למצוא זוגיות טובה.

לא לכולנו. בואי נסתכל על חצי הכוס המלאה. עדיף לנסות מה שנראה כאפשרות להצלחה (אני מחליט עליה). לכל היותר, אם לא תיהיה הצלחה, כעת יודע למה וחזרתי לנקודת מוצא. - בעצם, הייתה לך אפשרות לבדוק מה את רוצה, מי את, מה את - במצב כזה. נראה לי שזה עדיף, מאשר בכלל לא לבדוק, לא לנסות. גם עולל, המתחיל לעשות את צעדיו הראשונים, נופל הרבה. לפעמים גם מקבל מכות כואבות, אך הוא ממשיך כי זה שווה לו, יש לו מטרה חשובה. אני מרגשי אותו דבר. מנסה ומנסה, ולפעמים "חוטף", נכון , זה לא נעים - אך זה לא נורא. רק מי שעושה - טועה.

למעלה