גברים

../images/Emo24.gif

תנוחי תחדשי כוחות קצת תרד וכשיחזור הכוח נקרע אותו ביחד!!! :) חוץ מזה? אם נשים את הכל בצד? נשאר לך לקחת את מה שהוא אמר כמחמאה..בלי קשר לכלום.. **טל, שמתעקשת להראות לך את חצי הכוס המלאה**

Kביטל

New member
אם את לא בתקופה טובה- באמת אל

תצאי. מניסיון בליינדייטים מעצבנים אף יותר, כשאת בתקופה חרא. זהו. חוצמזה יש לך באמת ציצים יפים

לדעתי סתם לא בא לך טוב הבחור הזה

ולכן כאילו חיפשת לעצמך איזו שהיא סיבה לנפנף אותו. שהרי אם הוא היה מאוד מוצא חן בעינייך קרוב לוודאי שהיית מקבלת תגובה מעין זו ביתר סלחנות. נכון שהוא בן אדם חסר טאקט (שלא לומר טיפש) על כך שאמר את מה שאמר אך לדעתי בסיטואציה אחרת עם אדם אחר יכול להיות שהיית מגיבה שונה.

shelly1975

New member
אל תאבקי בתחושות שלך

אם משהו בפנים אומר לך שלא מתאים לך עכשיו קשר, אל תאבקי בזה, ואף אחד לא צריך להפעיל עלייך לחץ להשתכנע לזה. זה לא כמו לשכנע אותך לאכול שניצל במקום עוף. זוגיות זה דבר מורכב וארוך טווח שבו צריך להשקיע אנרגיות וללמוד להכיר בן אדם וכו'... כך שאם את מרגישה שאינך מוכנה, תקשיבי לקול שבפנים. באמת. נכון שהעובדה שהוא אמר לך שהוא רוצה להיפגש איתך רק בגלל ציצים יפים זה וואחאד
turn, גם אני במקומך לא הייתי רוצה להיפגש עם אחד כזה. את מתלבטת לגבי קשר עם בחור וכל מה שהוא שולף לך זה ציצים? אבל בלי קשר אליו, את רוצה לנוח מדייטים, תנוחי. כנראה שאת באמת צריכה את זה.

גלי 1970

New member
../images/Emo45.gif

זה בדיוק מה שאני עושה עכשיו לוקחת חופש מהאתרים ומדייטים,עד שאסדר דברים שחשובים לי יותר כרגע. זה לא שאני לא רוצה למצוא מישהו ושתהיה לי אהבה,מאוד רוצה אבל לא מרגישה שיכולה לתת מעצמי עכשיו 100%,אני לא חברה הכי נעימה כרגע,ולא פייר לגבי הצד השני.אני מתעצבנת מכל שטות,זה לא בריא ולא נכון לדעתי להתחיל משהו ככה.

למעלה